2:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 12:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva v Nepomuku skončila prohrou domácích!


Branky


48. M. Vladař , 80. A. Tříska - 34. J. Hruška (p.) , 38. J. Yankov , 39. J. Hruška , 45. M. Voráček
11

Zápas, který se může zdát jako jednoznačný soudě dle první půle, nebyla tak jednoduchá jízda pro Merklín. Nepomuk potrápil Merklín hlavně ve druhé půlce, ale nepodařilo se domácím shodit čtyřgólové vedení Merklína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá porážka Nepomuku v první půli

První půle byla velice vyrovnaná do posledních deseti minut. Akce tvořili oba týmy, a to zejména Nepomuk který však doplatil na svoji neefektivitu, od 34. minuty se však spustila nezastavitelná jízda Merklín, kdy už v 34. minutě dával Jiří Hruška gól z pokutového kopu. Hned za čtyři minuty skóroval jeho spoluhráč Janko Yankov a za minutu později se trefil opět Jiří Hruška. Jako třešnička na dortu pak byl gól v 45. minutě od Martina Voráčka. Nepomuk a Merklín tak odcházely z vyrovnané půle za stavu 0:4 pro Merklín.

Nepomuku ani jeho vzdor nestačil!

Přestože se mohlo zdát, že je zápas u konce, Nepomuk si to rozhodně nemyslel a už tři minuty od začátku druhé půle se trefil Michal Vladař. Bohužel pro Nepomuk se jim nepodařilo v tomto gólu pokračovat a až do 80. minuty se Merklín úspěšně bránil. Nepomuku se podařilo si vypracovat dobré příležitosti, avšak všechny skončili u brankaře hostů Štěpána Bacíka nebo ziskem Merklínských. V 80. minutě se však podařilo vstřelit domácím poslední gól tohoto zápasu a trefil se Adam Tříska, který tak ukončil zajímavý zápas, ze kterého si však Nepomuk přinesl trpkou porážku. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Trenér Janoch: Za mě jsme do zápasu nevstoupili úplně špatně, bylo tam pár zajímavých akcí, ale bohužel jen po vápno. Následně hosté přebrali iniciativu a byli častěji na míči. Paradoxně jsme dostali tři rychlé góly po sobě, po našich ztrátách v útoku. Druhou půlku byl náš výkon výrazně lepší. Bohužel po brzkém vstřelení branky jsme nedokázali dát brzy druhou a ztrátu 0:4 už se nám nepodařilo dohnat.

TJ Sokol Merklín
Trenér Vopička: Chtěl bych chlapi pochválit za bojovnost při hře v oslabení, kdy soupeř byl opravdu nepříjemný a nemohli jsme polevit ani na chvíli. Domácí nemají vůbec špatný tým a získaných tří bodů si hodně ceníme. Můj názor je takový, že z Nepomuku se body lehce vozit nebudou.



Sestavy


FK Nepomuk B
M. Flandera [-] - J. Pittr [-] , J. Kohout [-] , P. Velíšek [-] (46. M. Dušek [-] ) , D. Jára [-] , J. Bešta [-] (59. L. Pleskač [-] ) , M. Ptáček [-] , L. Zajíc [-] (46. M. Vladař [-] ) , M. Baran [-] , A. Tříska [-] , J. Ticháček [-]

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - V. Vopička [-] , L. Bláha [-] , J. Liška [-] (33. F. Masec [-] ) , J. Hruška [-] , O. Haník [-] , M. Voráček [-] , D. Marek [-] , M. Schejbal [-] (27. J. Ušiak [-] ) , D. Wild [-] , J. Yankov [-] (75. J. Vachovec [-] )

ŽK: 12. P. Velíšek , 20. L. Zajíc , 33. M. Flandera , 89. M. Ptáček - 6. M. Schejbal , 46. O. Haník , 53. J. Hruška , 81. M. Voráček . ČK: 66. J. Hruška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠILHÁNEK Patrik - JAVORSKÝ Jakub, KRÁL Andrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: remíza

Domácí budou chtít navázat na úspěšný podzim, ale s hosty z Nepomuku to nebudou mít tak lehké. Myslím si, že v tomto zápase padne hodně branek a nedivil bych se, kdyby se zde body dělily.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích