Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany zničily svého soupeře o dvě místa výše


Branky


3. P. Šimána (p.) , 40. F. Ženíšek , 44. P. Šimána , 61. T. Beníček , 66. P. Švec (p.) , 82. F. Šteffel - 14. J. Fořt , 22. D. Horák
11

Chlumčany B jsou předposlední tým tabulky a nutně potřebují body. V důležitém zápase proti Lužanům se jim to podařilo ve velkém stylu, kdy svému soupeři nadělili rovnou šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle nám nabídla čtyři góly

Hned ve 3. minutě byla udělena přísná penalta pro Chlumčany, které se příležitosti dobře ujali a dostali se do vedení.Poté v 14. minutě přišla trochu šťastná ale vyrovnávací branka pro soupeře a stav byl tedy 1:1. Ve 22. minutě nádhernou střelou vymetl Daniel Horák šibenici Chlumčan a dostal svůj tým do vedení. Konec půle však přišel po dobré akci Chlumčan, kdy v 40. minutě skóroval Filip Ženíšek. Stav o půli byl tedy 2:2.

Dominantní výkon domácích přinesl své ovoce

Druhá půle začala dobře pro Chlumčany, když se nejdříve šťastnou tečí podruhé zapsal do zápasu Pavel Šimána a poté v 61. minutě tomu následoval Tomáš Beníček. Lužany do konce zápasu nedokázali vymyslet žádný účinný plán na soupeře, a tak když v 66. minutě z penalty dával Petr Švec pátý gól pro Chlumčany bylo jasno. Ještě k hotovému stavu se přidal v 82. minutě Filip Šteffel a zakončil tak zápas posledním gólem na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch: Důležitý zápas jsme zvládli a bereme důležité tři body. Mužstvo bych chtěl samozřejmě pochválit za bojovný výkon, ale je to jen začátek druhé poloviny soutěže a čeká nás ještě hodně práce o udržení.

TJ Sokol Lužany
Fanoušek hostů: Zápas jsme zvorali, měli jsme tady brát tři body ale nedá se nic dělat. Byla hodně vidět zimní přestávka a doufám že to příště už zmákneme.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , P. Šimána [-] (74. M. Sýkora [-] ) , L. Tomášek ml. [-] (74. F. Šteffel [-] ) , P. Švec [-] , F. Ženíšek [-] (44. M. Kreis [-] ) , T. Hrdlička [-] (71. R. Šubrt [-] ) , M. Krůs [-] , T. Beníček [-] , D. Tomíšek [-] , M. Němeček [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - R. Kliner [-] (73. J. Běl [-] ) , J. Stašek [-] , D. Krejčíř [-] , D. Horák [-] , H. Haimrle [-] , M. Švarc [-] (81. D. Burian [-] ) , M. Hřebec [-] (45. L. Duchek [-] ) , J. Fořt [-] , J. Ruth [-] (60. M. Bešta [-] ) , T. Kutka [-]

ŽK: 17. M. Němeček , 84. D. Tomíšek - 41. H. Haimrle , 66. J. Stašek , 90. D. Burian .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - KASTNER Jaroslav (N), RATH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: remíza

Domácím se podzimní část sezóny vůbec nepovedla a přezimovali na předposlední příčce. Hosté se též nacházejí v druhé polovině tabulky, ale střed tabulky je velice vyrovnaný. Výsledek tohoto utkání bych tipnul remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích