Poříčí zvládlo těžký souboj o 3 body!


Branky


12

V neděli 16.4. se na umělé trávě na Petříně odehrál zajímavý fotbalový zápas mezi domácím týmem Seč a hostujícím týmem Spálené Poříčí. Po velmi dramatickém průběhu utkání se nakonec radovat mohli hráči z Poříčí, kteří zvítězili v poměru 4:6. Zápas nabídl mnoho gólů a dramatických momentů, které přilákaly pozornost diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přejezd Poříčí skončil čtyřbrankovým vedením

Utkání začalo velmi vyrovnaně a diváci viděli první branku až v 20. minutě, kdy se prosadil Jan Byron z Poříčí. O minutu později však dokázal vyrovnat René Šatava ze Seče. Poté se však vedení ujali hosté z Poříčí, když se v 26. minutě trefil Radek Šlejska. O šest minut později se prosadil opět Šlejska, tentokrát po rohu. Do konce poločasu se hosté trefili ještě dvakrát, když se brankář Seče nedokázal vypořádat s pokusem Vladislava Fialy a následně se opět prosadil Šlejska. Poločas tedy skončil vysokým vedením hostů 1:5.

Zázračný zvrat se bohužel pro domácí nezdařil

Ve druhé půli se však začal zázrak. Seč se nevzdala a díky Renému Šatavovi se dostala do hry. Nejprve snížil na 2:5 a pak ještě jednou skóroval, když překonal brankáře hostů v 67. minutě. Zápas se zdálo, že se může ještě zvrtat. Ovšem hosté dokázali utkání udržet pod kontrolou a v 72. minutě opět zvýšil své vedení Jan Byron, který trefil přesně za záda domácího brankáře. Vítězství Poříčí pak potvrdil Vít Študlar z Seče, který snížil na konečných 4:6. Rozhodčím zápasu byl Pavel Šiška, který měl poměrně málo práce s rozhodováním, ale zároveň se dokázal vypořádat s náročnými podmínkami, když zápas probíhal za deště.



Sestavy


TJ Seč
T. Brček [-] - A. Martinák [-] (46. J. Zapletal [-] ) , D. Šipla [-] , R. Křesťan [-] , V. Študlar [-] , S. Basha [-] , L. Vlk [-] (69. E. Astua [-] ) , R. Šatava [9.0] , D. Touš [-] (64. Z. Mrázek [-] ) , P. Kadlec [-] (42. P. Sedlak [-] ) , P. Vela [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , O. Homolka [-] , J. Karas [-] , L. Mošna [-] - V. Fiala [-] , P. Byron [-] , T. Vaidiš [-] , J. Byron [-] - R. Šlejska [9.5] , J. Šefl [-] (78. V. Raichynets [-] ) -

ŽK: 73. P. Vela , 76. R. Křesťan - 85. J. Tupý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šiška Pavel - PELIKÁN Jiří, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích