Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Kňovicích rozsekl Pospíšil


0

V Kňovicích to dlouho vypadalo na dělbu bodů, Sedlčany spasil až tři minuty před koncem Jiří Pospíšil, který při rohovém kopu vyskočil ze všech nejvýše a přesně mířenou hlavičkou přisoudil 3 body Sedlčanskému Tatranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod vyšel lépe Tatranu

Utkání, a především jeho první poločas, se hrálo ve vysokém tempu. Vstup do utkání lépe vyšel hostujícímu Tatranu, ten se ujal vedení už v 11. minutě, kdy se po zmatcích v obraně Kňovic dostal ve velkém vápně k míči útočník Radek Šťovíček a z otočky propálil kňovického brankáře Jiřího Čížka. Ten musel lovit míč ze sítě podruhé už v 15. minutě, tentokrát se o to postaral svou střelou Vladimír Jindra. Hráči Tatranu si zřejmě mysleli, že od teď už to půjde samo a už se bude jen počítat, kolik ještě vstřelí gólů, podobně jako tomu bylo před týdnem, kdy nastříleli 13 branek. Jenže Kňovice zbraně nesložily, v 17. minutě si těsně za hranicí vápna srovnal míč na nohu Lukáš Kozel a nedal selčanskému brankáři Ješutovi šanci. Kňovice tento povzbudil a jejich výkon šel nahoru, což potvrdil vyrovnávající brankou Vladimír Vršecký. Ten dostal míč do běhu, obešel bezradného brankáře a pohodlně dopravil míč do sítě, čímž se zároveň dotáhl s pěti vstřelenými góly na čelo tabulky střelců.

Body vystřelil hlavou Pospíšil

V druhém poločase už sice tempo nasazené v první půli trochu opadlo, oba týmy ale chtěli vyhrát, nikdo se nechtěl spokojit jen s bodem, oba týmy chtěli vyhrát. Kňovicím mohli hodně přiblížit body David Burda s Martinem Sirotkem. Burda se nejprve dostal ke střele z odraženého balonu, ale trefil pouze brankáře Ješutu, od něj se míč odrazil na kopačky Martina Sirotka, který zblízka mohl zakončovat do téměř odkryté branky, jenže nastřelil pouze tyč. Když už se zdálo, že se body budou dělit, přišel rohový kop pro Sedlčany a z něj vítězná branka. Jiří Pospíšil vyskočil nejvýše ze všech, přesnou hlavičkou překonal brankáře a stal se tak 3 minuty před koncem sedlčanským hrdinou zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „Šlo o velmi bojovné utkání, narozdíl od minulého zápasu s Krásnou Horou se hrálo ve vysokém tempu, kdybychom proměnili třeba velkou šanci, jakou měl Maartin Sirotek, tak jsme mohli i vyhrát, bohužel na konci jsme si nepohlídali jeden roh a to nás stálo body.“

TJ Tatran Sedlčany C
Josef Brotánek(vedoucí mužstva, TJ Tatran Sedlčany C): „Kňovice podaly velmi bojovný výkon, my jsme byli o něco fotbalovější, ale zápasu by asi nejvíc slušela remíza, my jsme měli na konci spíš trochu štestí.“



Sestavy


FC Kňovice
J. Čížek [-] - P. Šťovíček [-] , R. Křížek [-] (83. D. Perníček [-] ) , P. Hron [-] (67. V. Hodík [-] ) , M. Staněk [-] - T. Loch [-] , V. Bartůněk [-] , L. Kozel [-] , V. Vršecký [-] - D. Burda [-] , M. Sirotek [-] (77. P. Spilka [-] )

TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - F. Šťovíček [-] , J. Pospíšil [-] , T. Brotánek [-] - M. Procházka [-] , V. Jindra [-] , V. Novotný [-] (53. M. Petera [-] ) , M. Pecholt [-] (46. M. Horák [-] ) - L. Vrbický [-] , R. Šťovíček [-] - M. Čermák [-]

Hráči zápasu: L. Kozel - J. Pospíšil .
Místo: Kňovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Burian Petr - ČERMÁK Josef (N), SMOLA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.