Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčanské „céčko“ se probudilo a nasázelo 13 branek!


0

Sedlčany C konečně zabraly a po dvou prohrách za sebou si spravily chuť kanonádou proti týmu Nová Ves/Malá Hraštice C, kterému dokázaly nasázet neuvěřitelných třináct branek, pět z nich vstřelil záložník Vladimír Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo za dvacet minut

Sedlčanské „céčko“ vstupovalo do sezóny s velkými ambicemi, ale v úvodních dvou zápasech překvapivě ztratily a v tomto zápase již potřebovaly zabrat. Povedlo se jim to náramně. Proti Nové Vsi C bylo po dvaceti minutách v podstatě po zápase. Domácí připravily hostům peklo a po dvaceti minutách už na světelné tabuli svítilo skóre 4:0. Cestu do branky si našly střely Vladimíra Novotného, Radka Šťovíčka, Jana Čížka a Jiřího Peška. Hosté se prakticky nedostávaly k balonu, s výjimkou situací, kdy lovily balón ze sítě a v první půli se musely cítit jako na kolotoči. Do konce prvního poločasu inkasoval hostující tým ještě  třikrát a to opět z kopačky Vladimíra Novotného a Radka Šťovíčka ke kterým se ještě přidal Radek Strnad.

Novotný stihl přidat ještě 3 góly!

V druhém poločase již tempo hry lehce zvolnilo, o vítězi utkání už bylo dávno rozhodnuto a nebylo tak kam se hnát. I přesto mohli diváci na sedlčanských Tavernách vidět dalších šest gólů, z nichž hned tři si připsal opět Vladimír Novotný, který se trefil hned minutu po změně stran a poté přidal dva slepené góly v 75. a v 76. minutě. Jednu branku přidal v 53. minutě také obránce Tomáš Brotánek, v 82. minutě se trefil také střídající Filip Stibor a velmi pestrý gólový účet uzavřel čtyři minuty před koncem záložník Vladimír Jindra. Nedlouho poté foukl rozhodčí Miloš Krátký do píštalky naposledy a vysvobodil tak hráče Nové Vsi, kteří už se jen modlili, aby byl konec.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany C
Martin Procházka(hráč, TJ Tatran Sedlčany C): „Soupeře jsme jasně přehrávali a byli jsme lepší ve všech směrech. Byl to jednoznačný zápas, výsledek utkání hovoří za všechno a není moc co dalšího dodávat.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - T. Brotánek [-] , O. Holan [-] , J. Pešek [-] - M. Pecholt [-] (34. M. Petera [-] ) , V. Jindra [-] , V. Novotný [-] - R. Šťovíček [-] (55. F. Stibor [-] ) - R. Strnad [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Čermák [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Čížek [-] (46. F. Hofman [-] )

TJ Sokol Nová Ves C
K. Hirsch [-] - J. Ejem [-] , F. Knuth [-] , P. Říha [-] , E. Pán [-] (46. M. Řanda [-] ) , J. Hájek [-] (46. M. Pinc [-] ) , L. Soukup [-] , O. Kubíče [-] (46. R. Baloun [-] ) , J. Kubíče [-] (46. V. Čadek [-] ) , M. Mach [-] , J. Moravec [-]

ŽK: 77. J. Moravec .
Hráči zápasu: V. Novotný .
Místo: Tatran Sedlčany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krátký Miloš - DVOŘÁK Jan (N), REZEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.