3:1
(1:0)
52. V. Jirka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 13:30

23.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustkovec prohrál na jaře další zápas, venku jej zdolalo béčko Brušperka


Branky


6

Fotbalisté Pustkovce prohráli další zápas v soutěži. Na jaře ještě nevyhráli a zůstávají zabetonovaní na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý soupeř byl nad síly ligového otloukánka

Žádný šlágr v Brušperku k vidění vskutku nebyl. První poločas přinesl pouze náznaky šancí z pustkovecké dílny. Od vstupu na hřiště tahali Pustkovečtí za kratší provaz a na energického soupeře poháněného dynamem mládí herně ani soubojově nestačil. Brušperk se pouštěl do rychlých výpadů po stranách hřiště, ale nevynechával ani střed trávníku, kterým se až k šestnáctce soupeře dostával překvapivě snadno. Mnoho z vypracovaných šancí ale znovu, už tradičně, zneškodnil vynikajícími zákroky hostující brankář Stárek, jenž byl pracovně vytížený už od úvodních minut duelu. I přes Stárkovo mistrovství mezi tyčemi se však vedení ujali domácí fotbalisté. Po půlhodině hry otevřel gólový zápis utkání Stanislav Poloch.

Druhý poločas obraz hry nezměnil

Druhou polovinu časové výměry si Brušperští pohlídali a svému protivníkovi nedali příliš přičuchnout k hracímu předmětu. Hosté ale působili přece jen lepším dojmem než v první fázi utkání. Byli živější, do boje se pouštěli s větším důrazem a z jejich nastoleného herního nasazení bylo patrné, že ještě zdaleka napovažují věc za vyřízenou, nýbrž fotbal se hraje do konce a stát se v něm může leccos. Jenže chyba lávky, z honby za bodovým pozlátkem nebylo nic, naopak Brušperk přidal ještě dva góly, když vymezený prostor mezi třemi tyčemi trefili ještě Polášek a Šimon. Zpátky do zápasu hosty nedostala ani lapená penalta fenomenálním Stárkem. Pustkovec zůstáve se sedmi body i nadále poslední, Brušperk se vítězstvím odpoutal od Polanky a vyhoupl se na osmé místo aktuální tabulky, kde disponuje 21 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustkovec
Zdeněk Nováček, hrající vedoucí mužstva: Chybělo nám osm stabilních hráčů, v tom počasí jsme měli jen tři lidi na lavičce, což taky rozhodlo, jeden jsem byl i já.



Sestavy


SK Brušperk B
L. Bobek [-] - M. Kuchař [-] , P. Glembek [-] , J. Hofírek [-] - D. Bejoch [-] , R. Polášek [-] , S. Poloch [-] , A. Pelíšek [-] , V. Sýkora [-] , M. Geryk [-] - V. Šimon [-]

TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - D. Křížek [-] , J. Kisztner [-] (46. V. Jirka [-] ) , M. Mroček [-] , Z. Nováček [-] , A. Put [-] , M. Popiolek [-] , J. Klvaňa [-] , M. Jurásek [-] , P. Chadziandoniu [-] , D. Kravčík [-]

ŽK: 60. P. Chadziandoniu .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: PODRAZA Jaroslav - HUSER David, SVATONSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Jeho Polanka B zároveň v tomto kole dohrává odložený souboj v Petřkovicích ze 17. kola.
Tip experta: výhra domácích

Pustkovec má prostě na jaře smůlu. Když budou disciplinovani a soustředění celých 90 minut, mohli by zvítězit. Bohužel v to nevěřím, a proto dávám jedničku.

Tip: výhra domácích