2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespravedlnost existuje. Výborně hrající Šenov měl s Koblovem vyhrát


Branky


6

Šenovu už v podstatě o nic nejde, haje na sedmém místě tabulky a je zachráněn pro příští soutěžní ročník. Koblov je na tom po úchvatném startu po zimní přestávce dnes už podobně. Hraje jen o prestiž, toho času se zdržuje na lukrativnějším pátém místě a s klidem a bez větších nervů dohrává aktuální sezonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na papírově silnějšího vyzyvatele vlétli

Stejně jako tomu bylo před týdnem v Markvartovicích, tak i v tomhle kole si chtěl Šenov bez maček a cepínů vyšlápnout na horu, jež se v této sezoně bez kyslíkového přístroje zdolává docela nesnadno. Byli to bijci ze Šenova mající po téměř celý průběh zápasu míč ve své režii neochvějně přilepený na svých kopačkách. Šenov příkladně kombinoval a hosté se s nepříliš sžitým venkovním stadionem nedokázali popasovat podle svých představ. Alespoň to platilo v úvodu utkání. Koblov se zmáhal jen na dlouhé nakopávané balóny, kterými ale svého takticky vyspělého soupeře neměl šanci ohrozit ani mu přivodit nějaký trvalejší traumatizující zážitek. Kam ale nemůže čert, tam vyšle protihráč nenápadnou střelu z 18 metrů. Přesně tohle se totiž stalo domácím a míč skončil naprosto ideálně za háčky i zády domácího brankáře. Střelcem povedené branky byl útočník Jež. Inkasovaný gól domácí mužstvo nezlomil, naopak se z něj velmi brzy úspěšně oklepalo, když ještě před poločasem vyrovnával na poločasových 1:1 šenovský Hruška.

Tři změny u domácích do druhé půle

Okysličený Šenov si po výměně stran vytvářel gólové šance volající po tom, aby byly přetaveny v samotné góly. Hráči domácího celku pálili skutečně jednu ryzí šanci za druhou, a realizační tým byl už z jejich počínání v koncovce zralý na návštěvu docenta Chocholouška. Příležitostí měli Šenovští habaděj, ale pokaždé zemřeli na starou, neléčenou bolest v podobě neseřízených mířidel. Načež Koblované udeřili opět takřka z ničeho. Po půl hodině se trefil nositel fotbalového jména Řezníček a strhl vedení zpět na svoji stranu, tedy spíše jeho mateřského Koblova. Soupeř ale opět nesklapl podpatky a nestáhl kalhoty, a udělal správně, protože brod byl v nedohlednu a o vítězství hostů nebyla nikde předem napsána ani čárka. Odměnou za nesmírné odhodlání jim byl vyrovnávací gól z dílny Burketa. Zkončující hráč si při svém pokusu umístit míč mezi tři tyče nejspíš vzpomněl na nějaká operetní libreta Antonia Vivaldiho, neboť s vehemencí a urputností sobě vlastní nakonec přece jen protlačil míč mezi nohami brankáře hající barvy Koblova. Tyhle housle znamenaly prozatímní bod. Za srovnaného stavu domácí ucítili možnost výhry a ve velkém počtu hráčů se bezhlavě pouštěli za vidinou senzačního vítězství, a nebyli od něj bůhvíjak daleko, nicméně koncovka je zrazovala dále. A tak se urodilo v poslední možné chvíli na druhé straně. Závěrečná minuta, Koblované zahrávali rohový kop, na nějž si nejvýše vyskočil Turek. Obklopený změtí těl se skvěle procpal mezi vytáhlými stopery k míči a důraznou hlavičkou se prosadil proti nebohému Brychtovi. Tohle jsou přesně ty balóny s gólovými parametry, se kterými ani brankář, jenž je produktem vyhlášené šenovské akademie, nemůže dělat zhola nic. Lepší tým nevyhrál, zápasu by slušela remíza, a až se Šenov naučí proměňovat enormní šance, bude tyto zápasy vyhrávat alespoň výsledkově rozdílem třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Šenov
Petr Klimša, trenér Šenova: Myslím si, že vyhrál šťastnější tým ale ne lepší. Fotbal se hraje na góly a ty soupeř dokázal dát.




Sestavy


SK Šenov
B. Zorychta [-] - J. Smetana [-] (60. D. Burkert [-] ) , T. Nguyen [-] , M. Murgaš [-] , R. Hubinec [-] (46. M. Klimša [-] ) , M. Vedlich [-] , A. Hruška [-] , R. Beránek [-] , T. Franek [-] , D. Ringoš [-] , M. Niniczka [-]

TJ Sokol Koblov
M. Nerud [-] - J. Vrobel [-] (46. A. Turek [-] ) , A. Hlaváček [-] , K. Staněk [-] , M. Brančík [-] - M. Jež [-] , M. Drastich [-] , M. Smajdor [-] - A. Sargisan [-] , M. Řezniček [-] - L. Kaleta [-]

ŽK: 35. R. Beránek , 80. M. Klimša , 83. T. Nguyen - 80. M. Brančík .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: LEŠKO Martin - POPOVSKÝ Zbyněk, TOMICZEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Jan Bukovec
Tip experta: výhra hostů

Nedá mi to, opět vítězství hostů, Koblov se určitě nechce spokojit s konečným pátým místem a bude si chtít bodově dotáhnout na Dolní Lhotu a doufat v její zaváhání ve Vratimově.

10. 6. 2023 12:01
Výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů