1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice zdolaly Jalubí nejtěsnějším možným rozdílem a stáhly náskok Traplic na jediný bod


Branky


3

I díky neproměněné penaltě hostů domácí tým dokázal získat všechny 3 body a bude s napětím čekat, jak odpoví Traplice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta hostů na začátku utkání

Sobotní předehrávku mohlhi sledovat tentokrát diváci, kteří přišli na zápas domácích Nezdenic proti hostům z Jalubí. Jalubí poslední zápasy úplně bodově nezvládá a tak určitě chtělo nějaké body získat právě na hřišti druhých Nezdenic. Hosté se na svého soupeře vrhli hned od začátku a dostali nabídku v podobě pokutového kopu v 5. minutě utkání. Tu však bohužel pro ně neproměnili a zahodili tak velkou šanci ujmout se v zápase vedení. Ke konci poločasu se Jalubí dostalo do brejku a střela bohužel pro ně minula branku. Ve 40 minutě si tak slovo vzali domácí. Domácí útočník od rohového praporku dával míč pod sebe na šestnáctku, kde si míč našel Hasoň a křižnou střelou na vzdálenější tyč nedal gólmanovi šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí tým.

Druhý poločas sice nenudil, ale branku nenabídl

Druhý poločas začal pozvolna. Do šancí se dostávaly oba týmy. Nejprve domácí Nezdenice dokázaly v jejich největší šanci druhého poločasu nastřelit tyčku.  Naopak hostující tým odpověďel podobnou mincí a dokázal nastřelit taktéž brankovou konstrukci, tentokrát však břevno. Domácí gólman si tak mohl oddechnout a požehnat své svatyni, že jej uchránila od inkasované branky. Ještě pár náznaků šancí jsme se dočkali, ale z žádné již branka nepadla. Domácí mužstvo tak dokázalo uhájit nejtěsnější výhru a vhodit tak rukavici Traplicím, které v neděli čeká derby s Babicemi. Fotbalovější Jalubí bohužel pro ně odjíždí s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu



SK Jalubí
David Blaha: V zápase jsme se snažili hrát po zemi a nenakopávat balóny, protože soupeř měl výškovou převahu, což se nám celkem i dařilo. Bohužel platí pravidlo nedáš dostaneš a to se taky stalo. Jinak jsme v zápase podali velmi dobrý výkon, který jsme nepotvrdili gólem a odvezli jsme si smutnou porážku.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - M. Kolínek [-] , Š. Bartoš [-] , M. Coufalík [-] - J. Koželuha [-] , P. Jančář [-] , V. Šidlo [-] , T. Hasoň [-] , O. Šašinka [-] - M. Pavlis [-] , M. Kolínek [-] -

SK Jalubí
L. David [-] - M. Andrýsek [-] , D. Dobiáš [-] , T. Kolář [-] , J. Gajdošík [-] , A. Čagánek [-] , M. Večeřa [-] , P. Dobiáš [-] , D. Blaha [-] , P. Klajn [-] , A. Dobiáš [-]

ŽK: 15. T. Kociňák , 75. R. Jančář - 80. P. Dobiáš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KONRÁD Horymír - PRACHAŘ Roman, KRÁLÍČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Petr Kanyza
Tip experta: výhra domácích

Jalubí se nedaří, prohrálo dva zápasy v řadě. Nezdenice sice porazily slabé Slovácko a Havřice, ale doma by se mělo vyhrávat.

Tip: výhra domácích