Traplice jako první dokázaly na jaro pokořit hřiště Huštěnovic


Branky


5

V souboji třetího s prvním jsme byli svědky 3 branek a červené karty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 15. minutě se červenalo a pro domácí bylo zle

Od začátku byli aktivnější hosté. Ihned v 15. minutě šel po krásné přihrávce Kolínský sám na gólmana a hostujícímu obránci Adamíkovi nezbývalo nic jiného než zatáhnout za záchranou brzdu. Naštěstí pro domácí neukázal hlavní arbitr na pokutový kop, ale domácí Adamík byl po zásluze vyloučen. Jak už to tak bývá, domácí se po vyloučení semkli a rozdíl jednoho hráče v poli nebyl takřka znát. Fotbalové kráse rozhodně nepomohl ani hustý déšť. Ve 30. minutě pak domácí Střítecký dokázal využít brejkovou situaci a poslal domácí do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí mužstvo, které i v oslabení dokázalo vstřelit branku.

Hosté dvěma brankami otočili vývoj zápasu

Ve druhém poločase déšť neustával, ale hosté dokázali přebírat iniciativu v zápase, z čehož následně pramenilo vyrovnání. Po skrumáží v šestáctce domácích se k odraženému míči probojoval Šustr, který jej nekompromisně poslal do sítě. Hosté byli v tu chvíli na koni, ale po přímem kopu Hlúpika vytáhl fantastický zákrok hostující brankář Kutálek, který se ovšem při zákroku oškivě narazil hlavou o tyčku a nebyl tak schopen pokračovat v zápase a místo toho musel do nemocnice. Podle všeho je naštěstí v pořádku. Do branky tedy nastoupil hráč z pole Urbanovský a pokračovalo se dále. Hosté trochu vypadli z tempa, ovšem Šustr byl nadále při chuti. a krásnou střelou z 30 metrů poslal Traplice do vedení. Domácí se i v 10 přesto nevzdávali a hrozili hlavně ze standartních situací. Hosty však několika perfektními zákroky dokázal podržet Urbanovský a u zbylých šancí neměli domácí správně seřízené mířidla. Traplice tak po velkém boji uhájily své vedení.



Ohlasy k zápasu



TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Paradoxně nám uškodilo vyloučení soupeře. Domácí se zatáhli, dobře bránili a hrozili z brejků a standardních situací. I tak jsme ale utkání nakonec i s trochou štěstí dovedli do úspěšného konce.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fišera Martin - KROČA Zdeněk, HRUBOŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Václav Trávníček
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Traplice budou první, kdo si z rozjetých Huštěnovic letos odveze všechny tři body.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza