3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hotovo. Tři kola před koncem mají Traplice jistotu prvního místa v Okresním přeboru


Branky


4

Fotbalisté Traplic to dokázali. Díky výhře nad Nedakonicemi je již nikdo nemůže sesadit z první příčky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Souboj, který se tentokrát odehrával na hřišti Jankovic mohl rozhodnout o postupu Traplic. Nicméně průběh zápasu neodpovídal postavení v tabulce. Nedakonice, které mají momentálně spíše záchranářské starosti, dělaly Traplicím potíže.  Ve 12. minutě dostaly Traplice po faulu ve vápně šanci v podobě pokutového kopu. Toho se ujal Janků a bezpečně proměnil. V 17. minutě však bylo vyrovnáno. Madzia se zmocnil míče a přízemní střelou překonal domácího brankáře. Stav 1:1 se do poločasu nezměnil, ale byli jsme svědky nastřelených několika brankových konstrukcí. Do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Misky vah se nakonec překlopily na stranu Traplic

Do druhého poločasu oba dva týmy nastoupily plné odhodlání. Byli jsme svědky atraktivního duelu a šancí, které však kolikrát skončily pouze na brankové konstrukci. V 60. minutě opět uděřily Nedakonice zásluhou Sedlaříka získaly vedení na svoji stranu. 64. minuta přinesla vyrovnání. Traplice na jednom ze svých útočných výletů zakombinovaly a pomocí přízemního centru, který se dostal až k nohám Trávníčka, vyrovnaly stav na 2:2. Bylo to kdo s koho. Šanci na výhru měly oba dva týmy. Vyhrát však může jen jeden a to se ukázalo 82. minutě. Útočná akce skončila na tyči, od které se míč odrazil až k domácímu Rozhonovi, který už s dorážkou do branky neměl sebemenší potíže. Traplice tak dokázaly urvat všechny 3 body a 3 kola před koncem tak můžou slavit postup do 1. B třídy. Nutno dodat, že zápasu by spíše slušela minimálně remíza, to se však historie ptát nebude. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Hosté předvedli výborný výkon, který neodpovídá jejich postavení v tabulce. Hra byla vyrovnaná a šance se střídaly na obou stranách. Hodně jsme se nadřeli, ale nakonec jsme dovedli utkání do vítězného konce.

TJ Sokol Nedakonice
Radek Čagánek předseda TJ: Vyrovnané utkání hrané ve vysokém tempu. Spousta ofenzivních akcí na obou stranách. Zápas určitě nepřipomínal postavení v tabulce a početnou diváckou kulisu musel bavit. Za stavu 2:2 to bylo o tom, kdo to převrátí na svoji stranu. Šťastnější byli nakonec domácí, byli kvalitnější na poslední třetině hřiště a to rozhodlo. Byla by to spíše zasloužená dělba bodů.



Sestavy



TJ Sokol Nedakonice
J. Holý [-] - T. Král [-] , P. Dvouletý [-] , T. Král [-] , P. Šoustek [-] , J. Hyrák [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , J. Stupka [-] , J. Mojžíš [-] , O. Juřena [-]

Počet diváků: 222. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - KROČA Zdeněk, HODULÍK Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že soutěži dominující Traplice by neměly mít se soupeřem ze spodní poloviny problém

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích