4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:30

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání se doma rozloučilo výhrou proti Babicím


Branky


14. P. Fruhauf , 64. O. Kolaja , 79. P. Fruhauf , 89. M. Zetka - 47. M. Válek
3

Sobotní zápas mezi Strání B a Babicemi skončil nakonec vítězně pro domácí mužstvo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frühauf poslal domácí do vedení

Zpočátku byla hra vyrovnaná, ale hned ve 14. minutě otevřel skóre domácí kapitán Fruhauf. Branka se zrodila díky Motolovi, který poslal nádhernou přihrávku do běhu na levého záložníka Kolaju, který předběhl obránce a dal přesnou příhrávku na roh malého vápna, kde právě Fruhauf neměl se zakončením potíže. I přes to, že domácí i hosté měli nějaké šance, šlo se do kabin nakonec za stavu 1:0 pro domácí Strání.

Hostující kapitán Válek vykřesal naději, která však body nevykouzlila

Vstup do druhé půle domácím opravdu nevyšel. Babice dostaly výhodu v podobě přímého volného kopu, který kope vždy perfektně hostující kapitán Válek. Ten umístil míč bezpečně za záda brankáře a srovnal tak skóre zápasu na 1:1. V 64. minutě se však opět prosadili domácí, kdy po rozehrávce soupeře na vápně svým důrazem obral Holuša soupeře o balón, nahrál ho Kolajovi, který naznačil kličku, kterou zmátl obránce a slabší pravou uklidil míč do sítě. Tento gól Babice posadil a Strání už kontrolovalo hru. Branka na 3:1 padla, když Gabriš na půlce hřiště vzal soupeři míč, poslal ho na domácího kapitána, který přestřelil hostujícího brankáře. Třešnickou na dortu byla v 89. minutě přihrávka Motoly, která vyslal střídajícího Zetku k útěku po levé straně. Ten ve vápně zamířil na bližší tyč a bylo dokonáno - 4:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Frühauf: V posledním zápase jsme se chtěli na domácím hřišti předvést a dodat sezóně takovou pomyslnou sladkou tečku. Aby i oslavy konce sezóny vycházely z dobré nálady z výhry. Byli jsme jasně lepší, hostům hrál v mých očích akorát tak kapitán. Sezónu nakonec díky jaru hodnotím kladně, protože jsme do jisté míry dokázali odčinit, co se na podzim nepovedlo. I přes různé absence se nám podařilo vytvořit pevné jádro, které je dobrou partou a společná snaha na hřišti nás baví. Chtělo by to jen zlepšit efektivitu v zakončení a snížit chyby v obraně.




Sestavy


FC Strání B
M. Kolaja [-] - J. Motola [-] , O. Gabriš [-] , O. Benešík [-] , P. Miklovič [-] , M. Zetka [-] , R. Holuša [-] , O. Kolaja [-] , J. Gabriš [-] , P. Fruhauf [-] , D. Frühauf [-]

Babice
P. Sedlák [-] - M. Hudec [-] , E. Horníček [-] - M. Válek [-] , A. Horsák [-] , R. Bilavčík [-] , P. Gabriel [-] - J. Jaroš [-] - J. Liška [-] , L. Gábor [-] , D. Horníček [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - LITOŠ Adam (N), KOLAJA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Babice sice mají kvalitu, ale zde věřím spíše domácím. Strání má formu a konkrétně doma moc bodů nerozdává.

Tip: výhra domácích

V tomto utkání o nic nejde, ale Strání je na domácím hřišti silné, proto tipuji jejich vítěztví