Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře uštědřily Albrechticím kanára


Branky


17

Lídr z Kravař nepřipustil překvapení a zcela ovládl duel v Albrechticích, kterým na jejich hřišti uštědřil pověstného kanára. O osudu utkání rozhodla již první pětačtyřicetiminutovka, ve kterém si favorit vydobyl pětibrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře spustily svůj brankostroj

Hosty nastartovala rychlá trefa z kopačky Baranka, který vymýchal obranu a střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Domácí mohli vyrovnat z přímého kopu Tipoasem, ale toho excelentně vychytal brankář Kurka. Bůhví jak by se zápas vyvíjel, kdyby z toho padla branka. Místo toho se roztrhl pytel s góly na druhé straně. Druhý zásah uštědřil domácím Těžký, když dostal přesný pás od Kryštofa a střelou z voleje navýšil skóre – 0:2. Následně se napříč obranou probil Ohřál, jenž svůj nájezd dotáhl až ke třetí brance, kterou ve snaze odvrátil uklidil Pavlíček do vlastní sítě – 0:3. Domácí obrana se nevyznamenala ani u čtvrté trefy Barcala, který po rohovém kopu zůstal zcela osamocen a pohodlně navyšoval – 0:4. Vraždění neviňátek v prvním poločase dokonal po krásné souhře s Barankem svou druhou trefou v utkání Těžký – 0:5. 

Druhý poločas se jen dohrával

Favorit zápasu se v druhém poločase uspokojil a už tak výrazný směrem dopředu nebyl. Očividně své soupeře ušetřil od ještě vyššího debaklu a nejspíš si svůj gólový prach pošetřil i na další zápasy. Utkání se vesměs dohrávalo z povinností. Albrechtice zcela rezignovaly na hru a během druhé půle ani jednou neohrozily soupeřovu klec. Kravaře se přeci jen ještě jednou předvedly, když pěknou kombinační hru přetavily v šestou trefu. Akce Peterka přes Glabazňu doputovala k Ohřálovi a ten pohodlně doklepával do opuštěné klece – 0:6. A tak nejzajímavější pohledy během druhé půle byly k vidění v hledišti, kde se vyznamenali fanoušci hostů. Ti vycestovali vlakem v hojném počtu na utkání a vytvořili svému týmu v Albrechticích zcela domácí prostředí. I díky nim si Kravaře připsaly povinné vítězství a dál se vyhřívají na čele tabulky s velkým náskokem.  



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Roman Boček (vedoucí týmu): "Předpokládali jsme, že budeme hrát proti těžkému soupeři. Hráli jsme bez čtyř hráčů základní sestavy, navíc někteří nastoupili i se zraněním, proto jsme museli už v první půli tolik střídat. Do zápasu jsme šli s taktikou nedostat brzký gól, bohužel se tak stalo. Kravaře nás pak zcela přehrály. Ve druhém poločase to už bylo lepší z naše strany, ale jinak nebylo co řešit. Naše hlavní zápasy teprve přijdou, dnes jsme mohli pouze překvapit"

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Měli jsme trochu obavy, jak se bude zápas vyvíjet. I my máme několik hráčů zraněných a teprve další dny ukáží, jak na tom zdravotně budou pro další zápasy. Naštěstí jsme zvládli první poločas. Dali rychlou úvodní branku a poté zcela opanovali zápas. Druhý poločas se už jen dohrával z povinnosti"



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - M. Šupák [-] , P. Štencel [-] , A. Fiala [-] , R. Peterka [-] (66. M. Vyležík [-] ) , N. Tipoas [-] , J. Hrabovský [-] (39. F. Křištof [-] ) , R. Pavlíček [-] , M. Čanecký [-] , R. Boček [-] (76. R. Škrabal [-] ) , P. Tarabík [-]

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - T. Seibert [-] (66. D. Malý [-] ) , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , L. Kupka [-] (46. L. Benna [-] ) , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (66. E. Peterek [-] ) , M. Schreier [-] (66. P. Glabazňa [-] ) , V. Kryštof [-] , M. Falhar [-] (29. J. Ohřál [-] ) , J. Barcal [-]

ŽK: 45. R. Peterka , 59. R. Pavlíček .
Počet diváků: 259. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - BARČÍK Antonín, BIRDÁČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Válek
Tip experta: výhra hostů

Kravaře si určitě pohlídají utkání a nenechají nic náhodě, aby si zkomplikovaly cestu za vytouženým postupem do krajského přeboru. Kvalita je určitě na jejich straně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů