M. Hartmann 56. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice poprvé na jaře padly


Branky


56. M. Hartmann (p.) - 26. T. Kalvar , 46. P. Kabisch , 60. P. Kabisch
15

Atraktivní derby dvou sousedních vesnic vyznělo lépe pro družinu trenéra Meleckého. Darkovičky se po menší sérii neúspěchů v pravý čas opět probudily a zaskočily rozjeté Kozmice, které poprvé na jaře poznaly, jak chutná hořkost z porážky. Na vítězství Darkoviček se dvěma trefami podílel dorostenec Kabisch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté pálili šance

Úvodní poločas přinesl svižný fotbal. Zpočátku měly navrch domácí Kozmice, ale k jejich hříchu se žádnou slibnou příležitost vypracovat nedokázaly. Následně převzali otěže na kopačky hosté a začali na trávníku dominovat. Kdyby Darkovičky vedly po poločase o tři branky, asi by se tomu nikdo nedivil, jenže slabší finální fáze je to, co hlučínský tým dlouhodobě trápí. Ujala se pro ně alespoň jedna akce. Turanského roh se svezl až na zadní tyč, kde si povyskočil Kalvar a hlavou do protipohybu překonal brankáře Sajdoka. Domácí tým mohl odpovědět po úniku Felgenträgera, který si ovšem na dobře chytajícího Chvěju nepřišel. Na druhé straně prováhal ideální střeleckou pozici Kuřidém. V ještě větší příležitosti zklamal hlavičkující Adamčík, který trestuhodně přestřelil. 

Diváci si museli počkat na góly

Uklidnění přišlo až po přestávce, kdy Kuřidém nesobecky připravil druhou trefu mladičkému Kabischovi. Kozmice vrátil do hry drzý průnik Hartmanna. Ten se vydal na výlet hostující obranou, která jej ve vápně zastavila nedovoleně a sám faulovaný vykřesal z penalty pro domácí tým naději. Jenže ta vzala brzy za své. Jindy skvěle pracující kozmická obrana si nepohlídala Kabische, který po úniku a druhé trefě v zápase vrátil Darkovičkám dvoubrankové vedení. Ty se následně zaměřily na bránění a domácímu týmu prakticky nic nedovolily. Čtvrthodinu před koncem navíc mohl Fojtík přidat ještě jednu trefu, ale jeho sólo a následnou střelu zastavila levá branková konstrukce. Darkovičky se tak pro měsíci opět radovaly z pocitu vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Těžko se mi zápas hodnotí. Dnes to nebyl náš den, bohužel jsme byli všude o krok později, nebyli jsme ani tolik agresivní, prohrávali osobní souboje. To všechno nás holt stálo první jarní porážku. Darkovičky mě upřímně zaskočily, hrály dnes dobře a zaslouženě si odvezly tři body"

FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Dnešní výhra je pro nás velmi důležitá. Dost bojujeme se sestavou, v minulém kole přibyli další zranění. Měli jsme trochu respekt ze soupeře, ale nakonec jsme se na něj dobře připravili a myslím, že i dokonale zaskočili. Čekal jsem, že nás Kozmice trochu více potrápí, ale nakonec jsme je natolik eliminovali, že jim prakticky nic nedovolili. Rozhodnuto mohlo být už po poločase, kdybychom proměňovali vyložené šance"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Vitásek [-] (52. Š. Kania [-] ) , A. Felgenträger [-] (84. J. Mlýnek [-] ) , R. Paluv [-] , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , O. Mokrý [-] (84. T. Herák [-] ) , A. Babušík [-]

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , J. Klečka [-] , P. Kabisch [-] (84. M. Dundr [-] ) , P. Turanský [-] (90. P. Vjačka [-] ) , A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (33. T. Kabich [-] ) , L. Lindovský [-]

ŽK: 34. O. Mokrý , 36. M. Remeš , 59. L. Kalous , 78. L. Lesniak - 40. T. Kabich , 48. J. Klečka , 57. A. Kuřidém , 59. A. Fojtík .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: THIEMEL Karel - GALVAS Michal, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Moravec
Tip experta: výhra hostů

Samozřejmě dávám na výhru našeho týmu. Věřím, že to v Kozmicích konečně urveme a připíšeme si po měsíci výhru. I když máme spoustu zraněných a pojedeme s dorostenci, určitě zabojujeme a lacino kůži neprodáme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích