3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice vytěžily z minima maximum


Branky


14

Kozmice po dvou porážkách opět zakusily pocit z vítězství, když dokonale zaskočily Chlebičov. Ten opět ukázal, že mu zápasy na venkovních hřištích nesedí, byť v utkání na kozmické půdě herně nepropadl. Jenže o osudu utkání rozhodla již první půle, ve které si domácí tým vypracoval tříbrankové vedení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice vedly po poločase o tři trefy

Úvod utkání byl hodně akční. Nejprve mohl otevřít skóre hostující Vala, ale radost mu překazil dobrý zákrok gólmana Černého. Následně si v rozmezí deseti minut vypracovalo dvě vyložené šance domácí duo Mlýnek a Tomáš Herák, leč ani jeden se do z gólu neradoval. Branka padla teprve po půlhodině hry, kdy domácí rozebrali soupeřovu hradbu a Hartmann po asistenci Mlýnka uklízel míč do sítě - 1:0. Blízko vyrovnání byl agilní Silber, který nebezpečnou jedovkou protáhl Černého. Kozmice vytěžily z minima maximum. Nenápadná střela Tomáše Heráka z dálky překvapila všechny přítomné, neboť zapadla k tyči - 2:0. Hosty mohl vrátit do zápasu po nájezdu Korbel, jenže ve finále bránu přestřelil. Ještě do přestávky potrestal mezeru v obraně hostí Kania, když mu gól na zlatém podnose připravil opět asistující Daniel Mlýnek - 3:0. 

 

 

Chlebičov se probudil až po pauze

Druhý poločas patřil ryze hostům, kteří mačkali soupeře jako houbu. Kozmice se zaměřily vyloženě jen na obranu a dlouhou dobu odolávaly, když měly i potřebnou dávku štěstí. Korbelův střelecký pokus se otřel o břevno domácí brány. Za několik minut byli hosté znovu blízko snížení, když po rohu a trmě vrmě přestřelil Vala z blízka poloodkrytou bránu. Ani další pohledná akce nevedla ke snížení. Korbel si v nadějné příležitosti opět vylámal zuby na připraveném brankáři Černém. Snížení přišlo až po dalekonosném pokusu Kužela, který doskákal z pětadvaceti metrů až do brány - 3:1. Chlebičov se ve druhé půli prezentoval sympatickým výkonem. Zabrzdilo jej až vyloučení Koneczného, který zahrál rukou a musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy. Závěrečné minuty už pak nic kloudného nepřinesly a domácí Kozmice tím udržely své vedení a připraly si cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Tentokrát nevyhrál lepší, nýbrž šťastnější tým. Především druhý poločas nás soupeř bil jak žito. Ale na to se už nikdo nebude časem ptát, důležitý je konečný výsledek a ten mluví pro nás. Soupeře jsme dokonale zaskočili a z minima prakticky vytěžili maximum. Škoda, že jsme se po slibném úvodu herně vytratili. Naštěstí jsme si vypracovali do poločasu tříbrankové vedení, díky kterému zápas zvládli a vyhráli"

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann (trenér): "Co k tomu říct? Hrát skoro osmdesát minut na soupeřově polovině a přesto prohrát takovým výsledkem, to dokáže asi jen Chlebičov. Měli jsme jednoznačně více ze hry, ale první poločas jsme doslova prolajdačili. Prohrávali jsme 3:0, což bylo k průběhu na hřišti nezasloužené, ale na to se vymlouvat nemůžeme, holt byli domácí produktivní a my ne. Druhý poločas se hrál na jednu bránu, ale kromě jediné branky a vyloučení jsme bohužel na víc nedosáhli"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] (46. M. Remeš [-] ) - O. Mokrý [-] (46. T. Ivánek [-] ) , A. Felgenträger [-] , L. Lesniak [-] , A. Babušík [-] , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (88. J. Mlýnek [-] ) , T. Herák [-] (46. O. Sajdok [-] ) , Š. Kania [-]

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - D. Drexler [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Silber [-] , F. Vala [-] , J. Radek [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (55. M. Dzierža [-] ) , V. Koneczný [-]

ŽK: 14. A. Herák , 64. L. Kalous , 66. T. Ivánek - 13. D. Sedlář , 37. A. Černohorský , 46. V. Koneczný , 79. J. Radek . ČK: 83. V. Koneczný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TVRDÝ Zbyněk, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Patrik Minarčík
Tip experta: remíza

Těžko tipovat, kdo bude v tomto utkání lepší. Myslím, že to bude vyrovnané utkání, ve kterém buď někdo vyhraje o gól, anebo skončí remízou. Já nakonec tipnu plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů