1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma zdolala Tichou


Branky


3

Třetí (před zápasem čtvrtá) Bystřice v rámci 22. kola 1.A třídy skupiny B přivítala na svém hřišti šestou Tichou. Tři body nakonec zůstávají v Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí Martinčík

 

První poločas (stejně jako i celé utkání) příliš fotbalové krásy nepřinesl. Tichá se v úvodní minutách stáhla do pasivního středního bloku. I přesto však ze začátku utkání hrozili hosté. Po špatné rozehrávce v 18. minutě ze strany Bystřice se vydali do zajímavého brejku vstříc Galusikově bráně. Celou akci však zhatilo ofsajdové postavení. Tato situace dokázala domácí probrat a do první šance se dostali také oni. Vlastně do dvou. V 19. minutě nejprve Opluštil střílel těsně vedle a o pár vteřin později orazítkoval Pikulíkovo břevno Filip Buryan. Ve 22. minutě se už ale domácí fanoušci, kterých přišlo na bystřický stadionek zhruba 130, mohli radovat. Martinčik rozehrál nejprve rohový kop nakrátko Baranovi, který mu míč vrátil. Martinčík pak nastřelil míč na Pikulíkovu bránu a ten bez teče propadl až za záda tichovského golmana - 1:0. O dvě minuty později mohlo být z pohledu domácích ještě veseleji. Králíček na pravé straně utekl hostující obraně a poslal střílený centr před branku soupeře. K míči se dostal David Heczko, který ale mířil nad bránu. Domácí měli do poločasu ještě tři větší šance. Ani Badura a ani Krátký se prosadit nedokázali. Domácí Buryan si sice prosadil, ale celou situaci zastavil svým praporkem asistent rozhodčího. Ondřej Leško tak ukončil první poločas za stavu 1:0 pro Bystřici.

Šance byly na obou stranách, branka však již nepadla

Do druhé poločasu vstoupili lépe hosté. První náznak šance poločasu měl však domácí Baron, který volejem těsně přestřelil Pikulíkovu branku. v 48. minutě dostali domácí i druhý pokus. Průnikovou přihrávku dostal za tichovskou obranu Badura. Ten se na poslední chvíli rozhodl Pikulíka přelobovat. Kromě hostujícího brankáře však přeloboval i jeho bránu. Chvíli na to zkusil své štěstí Jan Opluštil, ale jeho tečovaný pokus skončil vprostřed branky. Po hodině hry laxní rozehrávku domácích využili utočníci Tiché. Nejprve upalovali na branku Galusika, ale těsně před zakončení se domácí dopustili faulu. Z následného přímého kopu vypálil ostrý pokus levačkou Tomáš Kudýn. S jeho pokusem si ovšem Galusik nadvakrát poradil. V 67. minutě utekl po pravé straně bystřický Zabystrzan. Dostal se svou rychlostí dokonce až před Pikulíka, který už jeho pokus zlikvidoval. Sedmá desetiminutovka přinesla hned dvě šance domácích. Nejprve Opluštil našel Kantora, který svůj pokus neumístil mezi tři tyče. Následně mířil volej Baron po odraženém míči pouze doprostřed brány. V 88. minutě mohl definitivně rozhodnout Buryan. Rohový kop domácích totiž brankář Pikulík podběhl. Hlavičku Buryana ale na brankové čáře zneškodnil jeden z hostujících obránců. V nastaveném čase se ještě dostali k zakončení hosté. Standartní situace si ale Galusik už pohlídal a zajistil tak svému týmu tři body do tabulky a posun na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář: Utkání s Tichou příliš fotbalové krásy nepřineslo. Hosté v úvodní půli jakoby ani nepřijeli, jen stáli na vlastní polovině a ani se nesnažili ohrožovat naší obranu. My se tak dokázali po standartní situaci dostat do vedení. Další branku jsme již nepřidali, hosté ve druhé půli hrozili ze standartních situací, ale v cestě jim stál připravený Galusik. (zdroj: tjfotbalbystrice.cz)

SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Prohra mrzí, ale my jsme nebyli do dnešního zápasu správně nastaveni. Z letargie nás trošku vytáhl inkasovaný gól, ale zlepšení aspoň co se týče bojovnosti přišlo až po pauze. Domácí předvedli více, i když jsme mohli po několika standartkách pomýšlet na vyrovnání, tentokrát bohužel body nebereme. (zdroj: fotbalskticha.cz)



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , R. Badura [-] (87. M. Martinčík [-] ) , A. Zabystrzan [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (90. T. Fober [-] ) , D. Kantor [-] , D. Králíček [-] , J. Opluštil [-] , I. Martinčík [-] (26. Š. Krátký [-] ) , D. Heczko [-]

SK Tichá
V. Pikulík [-] - O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] , L. Kunčík [-] (71. A. Čuport [-] ) , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] , M. Tománek [-] (82. B. Holub [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kudýn [-] , T. Kocián [-]

ŽK: 59. D. Kantor , 92. T. Fober , 92. J. Opluštil - 62. T. Kudýn , 85. O. Balcárek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - KUBÁČEK Vojtěch, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza