3:1
(2:0)
82. P. Pop
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlčovice si doma poradily se Spálovem


Branky


3

Spálovští vyjeli na půdu dvanáctých Vlčovic povzbuzeni bezbrankovou remízou s Jeseníkem. Se svým tabulkovým sousedem si ale poradit nedokázali a z Vlčovic odjeli bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlík zvyšoval gólem z rohu

Do vlčovického stánku v sobotu odpoledne zavítalo přes padesát diváků. Spálovští přijeli do Vlčovic oslabeni hned o několik hráčů. Úprava taktiky byla proto pro trenéra Kišu nutností. Hosté vycházeli především ze zajištěné obrany, čemuž odpovídal i počet jejich střelecký pokus. Za první poločas totiž zaznamenali pouze jedinou střelu na Gajduškovu bránu. Domácí byli hned v úvodu prvního poločasu více na míči. Kombinace jim ale příliš nevycházela a přes kompaktní spálovský blok se dostávali jen těžce. Přesto se ale ve 14. minutě ujali vedení. Po kombinaci Růžicky s Jalůvkou na pravé straně se dostal k míči Michal Světlík. Vlčovický útočník pak prudkou střelou z deseti metrů překonal Martinovského poprvé - 1:0. Ani vedoucí branka Vlčovické příliš neuklidnila a jejich finální a předfinální fázi scházel větší klid. Vymstít se to domácím mohlo ve 31. minutě. Z ojedinělé akce se dostal k zakončení Spálovský kapitán Pop. Mířil však pouze do míst, kde stál připravený brankář Gajdušek, který jeho pokus vyrazil na roh. Pokud je v této soutěži nějaký typ gólu, který by byl jinde považován za ojedinělý, ale v 1.B třídě sk.D padá každý druhý týden, byl by to určitě gól z rohu. Stejně jako před dvěma týdny klimkovickému Vaňkovi i v sobotu se Michalu Světlíkovi podařilo nachytat hostující obranu gólem přímo od rohového praporku - 2:0. Poločas tak skončil výsledkem 2:0 pro domácí.

Skóre korigoval po spolupráci s rodinou Kišových Pop

Oba týmy nastoupili do druhého poločasu beze změn. Vlčovičtí si i nadále drželi míč na svých kopačkách, z čehož pramenil i třetí gól. V 54. minutě využil chybu hrdiny utkání s Jeseníkem Martinovského Jiří Jalůvka a zvýšil stav utkání na 3:0. V tu chvíli už bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Hra se po třetí brance odehrávala především uprostřed hřiště. Přesto se ale i hosté začali osmělovat. Zvýšit ovšem nakonec mohli domácí, když si Hutyra ze strany navedl míč až před Martinovského branku. Jeho střele na zadní tyč ale chyběla větší přesnost. V 82. minutě nakonec hosté dokázali skóre utkání korigovat. Po rodinné kombinaci Rostislava Kiši se svým synem Oliverem se k míči dostal kapitán hostí Patrik Pop, který pěknou střelou o tyč nedovil Gajduškovi si ze zápasu odnést čisté konto - 3:1. Víc se už v utkání nestalo. Sudí Kyselý ukončil zápas za stavu 3:1 pro domácí Vlčovice. Ti se tak můžou po zachráněné sezóně plně soustředit nejen na přípravu na další ročník, ale také na oslavy 90. let vlčovického fotbalu, které se uskuteční ve vlčovickém areálu 8. července a na které všechny fotbalové fanoušky srdečně zvou. Návštěvníci se mohou těšit na utkání dorostenců s Novým Jičínem či zápas veteránů proti staré gardě Sparty Praha!



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Hosté přijeli oslabení o několik hráčů, a tak založili svou hru především na obraně a za cely 1.poločas vystřelili 1x na bránu a 1x vedle branky. Celý první poločas jsme byli více na míči a byli aktivnější, ale obranu hostů jsme dobývali velice těžce. Kombinace nám moc nevycházela, chyběla nám rychlejší hra, moment překvapeni a finální přihrávka. Přesto jsme šli do vedení zásluhou Světlíka. Když po pauze přidal třetí branku Jalůvka, bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Důležité utkáni, které nám zajistilo soutěž i pro příští ročník jsme zvládli a získali zaslouženě tolik potřebné 3 body. Naše hra nebyla ideální a pochvalu zaslouží snad jedině bojovník Světlik, který nastoupil i přes zranění a nakonec nám svými góly pomohl k důležité výhře.




Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
R. Gajdušek [-] - P. Chytil [-] , D. Kučera [-] , D. Harabiš [-] , M. Růžička [-] (67. P. Wolf [-] ) , J. Jalůvka [-] , J. Muller [-] - R. Vrba [-] , R. Balcárek [-] (58. J. Hutyra [-] ) , F. Štefek [-] - M. Světlík [-]

TJ Spálov
P. Martinovský [-] - M. Kostka [-] , M. Ondřej [-] - R. Kiša [-] , J. Kiša [-] , P. Pop [-] , V. Remeš [-] (68. F. Šustek [-] ) , J. Kříž [-] (80. R. Grexa [-] ) , O. Kiša [-] , P. Chuděj [-] - A. Fegler [-]

ŽK: 56. M. Kostka .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - GROSSMANN Kevin, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Zápas vyrovnaných celků. Doma je Spálov silný, ale tady očekávám dělbu bodu.

Tip: výhra hostů