Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly už na začátku zápasu!


Branky


6. M. Mac , 13. P. Langer , 18. D. Kotík , 43. P. Langer , 66. T. Kretek , 80. P. Langer , 86. M. Sikora , 90. M. Mac - 4. S. Baránek , 22. R. Malohlava , 28. M. Stuchlík , 62. P. Benek
3

Domácí šli do zápas s tím, že musí dát rychlý gól, ale hosté byli rychlejší, přesto gólů nebylo málo. Jak se zápas vyvíjel? Bylo to opravdu tak hladké vítězství jak napovídá výsledek?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přestřelka v první půli

Domácí tým chtěl do zápasu vstoupit rychlým gólem, jenže opak byl pravdou, hosté udeřili jako první. Následovalo rychlé vyrovnání a domácí se snažili přidat další góly do sítě hostů, to se jim podařilo, jenže po stavu 3:1, kdy už si mysleli domácí, že zápas bude pod jejich kontrolou, přišli chyby na straně domácích a těch soupeř využil tak, že vyrovnal na 3:3, ale v závěru první půle opět skórovali domácí a poločas tak skončil 4:3. Podle slov trenéra domácích si zavinili domácí sami to vyrovnání na 3:3 a i když poločas skončil v jejich prospěch trenér musel hráčům v kabině domluvit.

Druhá půle? Opět gólová smršť

Ve druhém poločase byl zápas vyrovnaný do 70. minuty zápasu. I když v závěrečných deseti minutách padaly góly do sítě hostů, přesto výsledek neodpovídal výkonu domácího mužstva, což nám potvrdil sám trenér domácích pan Duda. Rozhodčí neměl moc situací k řešení na to, že šlo o menší derby, tak zápas byl klidný až na pár situací. Domácí měli na lavičce pouze dva hráče, což stěžovalo trenérovi domácích situaci a to je ještě čeká ve středu dohrávka.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Vlastimil Duda: Trenér domácích vůbec nebyl spokojen s prvním poločasem a nic nebylo jak by si sám představoval.V kabině řekl pan Duda hráčům řekl, že nemůžou už dostat gól! Nebyl moc spokojen ani s výkonem obrany, dokonce ani s výkonem zálohy a útoku. Trenér i uvedl, že nemůže říct, kdo byl z jeho týmu nejlepší hráč, jak sám řekl, zápas nebyl podle jeho představ a skóre neodpovídalo průběhu zápasu.




Sestavy


FK Bolatice B
F. Pagač [-] - T. Kretek [-] , T. Rataj [-] , P. Langer [-] , M. Florián [-] , M. Mac [-] , P. Kovalík [-] , M. Sikora [-] , P. Boček [-] , R. Blažčík [-] , V. Duda [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Balarin [-] - D. Halfar [-] , M. Benek [-] , R. Malohlava [-] , S. Baránek [-] , Š. Kubín [-] , J. Kočí [-] , M. Stuchlík [-] , J. Hanzlík [-] , J. Dluhoš [-] , D. Benek [-]

ŽK: 79. M. Florián - 79. S. Baránek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - BOČEK Petr (N), SNĚHOTA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích