Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvodní jarní zápas týmu TJ Sokol Chomýž - Sokol Karlovice skončil debaklem!


Branky


3

Hned v jednom z úvodních zápasu nové sezóny jsme se mohli těšit na opravdu velké fotbalové golové hody  a to konkrétně mezi celky TJ Sokol Chomýž a Sokol Karlovice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po prvním poločase nasázeli hosté Chomýži legendárního Bůra!

První jarní kolo poslalo  tým Sokol Karlovice na hřiště loňského účastníka I. B třídy TJ Sokol Chomýž a proto zde jeli s určitým respektem. Zimní příprava neodpovídala mužstvu, který vede po podzimu okresní přebor. Slabá účast na trénincích nejvíc zklamala trenéra, který neměl možnost si vyzkoušet nějaké nové herní situace.

K utkání hosté odjížděli jen s 12 hráči. Během týdne se nahromadilo neskutečně moc omluvenek. Prvních dvacet minut bylo vidět, že se jedná o první jarní mistrovské utkání po dlouhé zimní přestávce. Hrál se opatrný fotbal a hosté se hlavně snažili eliminovat nebezpečné domácí útočníky, rychlíka Petulu a Korčiana, který má i ligové zkušenosti. Nejdůležitější úsek utkání byl v rozmezí 20 a 25 minuty. Kdy se podařilo dámy a pánové a teď se podržte, vstřelit hostům hned 4 branky a tím zlomit utkání v  prospěch hostů. Do konce poločasu upravil výsledek kapitán Rohel a do kabin šli hosté  s výsledkem 0:5. 

Střelci v první poločase:

20.minuta ⚽Matuška Waldemar,  22.minuta ⚽Halíř Jiří (vl.) 23.minuta ⚽ Vikartovský Jaroslav, 25.minuta ⚽ Wilczek Kamil

35.minuta ⚽Rohel Lukáš

Konečný stav po prvním poločase: 0:5

 

Druhý poločas už byl spíše takový že se dohrával ale podařilo se přidat ještě nějaké ty fíky na rozloučenou!

Druhý poločas se už se spíše  dohrával. Karlovicím se podařilo  ještě přidat dva góly a upravit na 0:7 konečný výsledek ale dle jejích slov určitě nečekali, ale jsou za něj moc rádi a je to i pozvánka na příští kolo, které se odehraje 1.4. kdy v derby přivítájí na domácím hřišti sousední Vrbno a věří, že je přijde podpořit co nejvíce věrných fanoušků.

Zápas tedy skončil výsledkem 0:7 zdrcující výsledek,určitě nikdo nečekal, tak věřme že se budeme moct těšit na plno dalších gólových hodů v této soutěži ať už z dílny Karlovic a nebo kohokoliv jiného.

Konečný stav: TJ Sokol Chomýž - Sokol Karlovice 0:7

Střelci ve druhém poločase: 

70.minuta ⚽ Procházka Bronislav, 78.minuta ⚽Wilczek Kamil



Sestavy


TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - P. Matušinský [-] , J. Halíř [-] , J. Klement [-] , T. Moravec [-] , V. Čandas [-] - T. Grosman [-] , D. Zeman [-] , D. Raiskup [-] - D. Korčián [-] , M. Petula [-]

Sokol Karlovice
E. Belej [-] - J. Trepáč [-] , J. Melichárek [-] , M. Nováček [-] , L. Rohel [-] , J. Vikartovský [-] , R. Láníček [-] , B. Procházka [-] , V. Matuška [-] , T. Navrátil [-] , K. Wilczek [-]

ŽK: 88. A. Baczke - 66. R. Láníček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BIRDÁČ Miroslav - DOČKAL Boleslav, DOLEŽEL Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích