J. Vikartovský 70. (p.)
1:4
(0:3)
15. B. Procházka (vl.)
30. T. Hajdík
34. D. Mikula
60. M. Odstrčil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Karlovicích se hrálo o víkendu derby!


Branky


70. J. Vikartovský (p.) - 15. B. Procházka (vl.) , 30. T. Hajdík , 34. D. Mikula , 60. M. Odstrčil (p.)
2

Poohledněme se za tím, co všechno pěkného a zajímavého nám přineslo derby mezi Karlovicemi a Vrbnem a hlavně kolik gólů přineslo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo se opatrně ale pak se nám to nějak začalo rozjíždět!

V sobotu 01.04. jsme se všichni dočkali tolik očekávaného derby, umocněno postavením obou týmů v absolutní špičce okresního přeboru. Domácí Karlovice řešily ještě před utkáním problém s gólmany zraněný Krupa a nemocný Belej , proto se trenér rozhodl dát šanci teprve16cti letému odchovanci Matyášovi  Cepkovi. Od prvních minut bylo utkání velmi opatrné a velká návštěva diváků si musela na vážnější situace počkat .

V 15 minutě vyslal Odstrčil centr do pokutového území kde míč poslal tečí domácí bek Procházka za záda vlastního gólmana. Vrbno po šťastné brance převzalo iniciativu a začali domácí tým přehrávat.  Ve 30 minutě se na polovině hřiště opřel do míče hostující Hajdík, který nachytal na švestkách domácího golmana a míč bohužel skončil v síti za jeho zády. Opatřené hrající Karlovice pak vytvořily na své polovině hřiště další velkou chybu v kombinaci a hosté vyrazili do brejku, který v 34. minutě zakončil nekompromisně Mikula.0:3. Trenér domácích musel na stav utkání a hru samotnou reagovat. Sáhl po riskantním kroku a z branky stáhl nejistého dorostence Cepka, kterému zápas příliš nevyšel a mezi tři tyče se musel postavit zraněný Krupa. První poločas už se už dohrál bez větších šancí na obou stranách.

 

Druhý poločas byly k vidění dvě penalty!

Druhý poločas už příliš fotbalové krásy nenabídl a každý z týmu dokázal skórovat pouze  z penaltového puntíku na straně hostů Odstrčil a na straně domácích Vikartovský upravili konečné skóre utkání na 1:4. Tímto výsledkem se vyrovnalo čelo tabulky OP, kde je rozdíl týmů na prvních třech místech vždy jeden bod. 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Karlovice
Polach Ivan - Sokol Karlovice: Příští utkání nás čeká na hřišti v Dolních Moravici, kde nás určitě čeká těžký soupeř a pro nás ještě těžší úkol a to vyhrát a omluvit se tím našim věrným fanouškům za ne moc povedený derby zápas.




Sestavy


Sokol Karlovice
- M. Cepek [-] , M. Raiskup [-] , M. Nováček [-] , L. Rohel [-] , J. Vikartovský [-] , R. Láníček [-] , B. Procházka [-] , V. Matuška [-] , T. Navrátil [-] , K. Wilczek [-] , J. Jošek [-]

TJ Sokol Vrbno pod Pradědem
C. Galař [-] - J. Klimeš [-] , M. Veninger [-] , D. Vaško [-] , T. Němec [-] , D. Mikula [-] , M. Kopča [-] , M. Koždoň [-] , P. Vaško [-] , M. Odstrčil [-] , T. Hajdík [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: MACÍK František - BIRDÁČ Miroslav, DOLEŽEL Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích