Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kylešovice nedaly Radkovu šanci


Branky


6

Ve 26. kole se utkaly týmy Kylešovic a Radkova. Kylešovice jednoznačně zvítězili, i když venkovní zápas proti Radkovu prohráli 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistily vedení o tři góly

Od prvního poločasu šla vidět jasná převaha domácích, protože si Radkov nevystřelil ani jednou na bránu. V 15. minutě vyslal střelu Beránek Adam zpoza šestnáctky a nemýlil se. V 42. minutě se opět prosadil Adam Beránek. Ke konci poločasu ve 44. minutě poslal hráč Kylešovic z rohu centr do vápna a nějakou náhodou to dopadlo na Emila Adamczyka, který stál u zadní tyče a ten poslal míč za záda Karla Košického.

Kylešovice zvýšily svůj náskok

Kylešovice se prosadily v 61. minutě, kdy Beránek Adam dokonal hattrick. O 10. minut později se také trefil Hoferek Josef. 



Sestavy


FK Kylešovice
D. Palucha [-] - T. Kreisel [-] , E. Adamczyk [-] , A. Štibraný [-] , J. Vašenka [-] , A. Beránek [-] , J. Hoferek [-] , V. Černohorský [-] , V. Harazim [-] , P. Čavera [-] , P. Adamczyk [-]

TJ SPS Radkov
K. Košický [-] - P. Machala [-] , T. Tyč [-] , M. Baláž [-] , J. Bikár [-] , J. Král [-] , R. Chodura [-] , D. Bednarský [-] , M. Masnica [-] , P. Pohlodko [-] , D. Fišer [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAVELEK Karel - ADAMCZYK Emil (N), PRDA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích