M. Hrubý 1.
L. Houha 15.
M. Zieber 60. (p.)
3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kladno vedlo v úvodním utkání sezóny o dvě branky, Mšec však zápas dokázala otočit


Branky


1. M. Hrubý , 15. L. Houha , 60. M. Zieber (p.) - 24. J. Ducár (p.) , 29. P. Kučera , 48. M. Krupička , 54. P. Kučera
9

V sobotu se proti sobě v prvním kole soutěže postavily celky FK Slavoj Kladno a Mšec - Nové Strašecí. Pro oba celky by výhra pochopitelně znamenala skvělý start do soutěže. Kladno po čtvrt hodině vedlo o dvě branky, ale jejich soupeř se nezalekl a v druhém poločase dokázal zápas převrátit ve svůj prospěch. Kladno následně jen marně dotahovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky domácích a srovnání do poločasu

Domácí celek z Kladna začal zápas podstatně lépe a hned se hrnul do útoku. V 1. minutě, konkrétně po 15 uplynulých vteřinách, se kladenský Hrubý chopil balónu a z 25 metrů vyslal projektil až do sítě hostí - 1:0. Brankář Klíma si sice na balón sáhl, ale vytěsnit ho nedokázal. A to nebylo vše, protože hned v 15. minutě to bylo po úspěšném centru již o dvě branky, když dokázal míč do sítě dostrčit Houha - 2:0.

 

První poločas se tak lépe vyvíjel pro domácí klub, který měl proti sobě sice dosti soběstačného soupeře, ale svou hrou ho dokázal dostatečně přehrát a vytvářel si tak jednu šanci za druhou. Poté se však otěží chopil hostující celek. Ve 24. minutě dokázala Mšec korigovat stav na 2:1 po povedené penaltě Ducára. A hned o pět minut později došlo ke srovnání skóre po dobrém zakončení hostujícího Kučery - 2:2. V prvním poločase se ukázala kvalita obou týmů, které se snažily předvést své schopnosti v té nejlepší možné podobě. A to se jim také dařilo. Polovina tak skončila remízovým stavem.

Hosté přebírají iniciativu zápasu

Do druhého poločase vstoupili podstatně lépe hosté z Mšeci. Po 4 minutách od startu poloviny se dostali do vedení, když s míčem tím nejlepším možným způsobem naložil Krupička a rázem to bylo 2:3. A to nebylo zdaleka vše, co nám Mšec v druhé půli nabídla, protože se zmohla na ještě jeden zásah. Kučera, pro kterého to byl druhý zásah v utkání, se dostal do skvělé příležitosti a zakončil dokonale - 2:4.

 

Od této chvíle se ale do hry opět dostali spíše domácí, kteří museli reagovat. Hosté naopak opravdu hodně polevili a v zadních řadách začali dělat zbytečné chyby, které vedly i k penaltovému zákroku na hráče domácích. Kladenský Zieber si s penaltou nedělal žádnou velkou hlavu a změnil stav na 3:4. Tento okamžik však zápas pomyslně ukončil. Domácí již další branku přidat nestihli a hosté dobře zvládli roli mužstva, které má jediný úkol - hlídat svou branku a skóre udržet. Zápas tak skončil tím nejtěsnějším možným rozdílem, který rozhodně více vyhovuje hostům.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba(hráč): V prvním kole jsme narazili na tým Mšec - Nové Strašecí. V utkání jsme rychle získali náskok 2:0. Bohužel od té chvíle jsme začali více bránit, a hosté, i díky penaltě, do poločasu vyrovnali. Ve druhém poločase získali hosté rychlé vedení o dvě branky. My jsme už jen díky penaltě stihli snížit, další šance na vyrovnání jsme však nevyužili.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek(hráč/trenér): Jsem strašně rád, že jsme ten zápas zvládli. I s ohledem na to, jaké měl zápas podmínky - Kladno má skvělý kádr, bylo velké vedro a je to první zápas v sezóně. 150 lidí udělalo ze zápasu úplně jiný zážitek a emočně to bylo dost vypjaté. Chybělo nám hodně hráčů, celkově jsem dost spokojený a nedokonalosti si probereme na tréninku.



Sestavy


Slavoj Kladno
J. Hrbáček [-] - T. Abrhám [-] , K. Vašek [-] , L. Houha [-] , L. Senko [-] (82. P. Kovář [-] ) - Z. Kolbaba [-] , M. Zieber [-] , M. Hudousek [-] , D. Hrubý [-] - M. Kaválek [-] , M. Hrubý [-] -

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - J. Trégr [-] , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , J. Ducár [-] , M. Krupička [-] (85. J. Mrázek [-] ) , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , P. Nováček [-] , J. Čech [-] , L. Skoupý [-] (65. O. Bačo [-] )

ŽK: 6. Z. Kolbaba , 16. M. Zieber , 45. T. Abrhám , 62. P. Pražák - 17. J. Kapek , 43. P. Nováček , 62. J. Ducár , 74. J. Čech , 90. M. Klíma .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Jako trenér a hráč nemůžu dát nic jiného než naše vítězství.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích