Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota doma nečekaně porazila favorita z Velké Dobré, rozhodl kapitán


10

V neděli se proti sobě postavily dva diametrálně rozdílné celky - SK Lhota, jako tým mnoha tváří, který se v minulé sezóně moc nepředváděl, a FC Čechie Velká Dobrá, tým, který do soutěže po minulém ročníku spadl. Utkání nakonec nepředvídatelně vyhrál domácí tým a to rozdílem jediné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a prachbídný start hostů

Zápas začal pěkně zhurta. Domácí se ničeho nezalekly a vypustili papírové předpoklady z hlavy. Hned v první minutě se totiž k míči lacině po hostující chybě v kombinaci dostal lhotský Zahrádka a poslal domácí celek do vedení - 1:0. Hosté se vůbec nedokázali sžít s hrou soupeře a jejich chtěná hra jim nefungovala. Lhota naopak prožívala lepší chvilky, které ale trvaly jen do 16. minuty, kdy Čechie srovnala krok. K balónu se probojoval hostující Ondrášek a upravil skóre na průběžných 1:1.

 

Domácí se ale dokázali dostat do vedení hned za 15 minut. Hosté z Velké Dobré nejdříve odvrátili nebezpečnou situaci na roh, ale následně si nedokázali pohlídat domácího Danylycha na přední tyči a ten se po nízkém centru dokázal prosadit a poslat Lhotu do vedení - 2:1. Poločas se už pomalu ale jistě chýlil ke konci a vypadalo to, že to budou domácí, kteří půjdou do šaten spokojenější. Proti byl ale hostující Mertlík, který dokázal srovnat na 2:2. Do šaten se tedy šlo na nerozhodného stavu a až druhé dějstvi mělo ukázat vítěze dnešního utkání.

Problémy hostů a kapitán hrdinou

Do druhé půle nastoupily oba celky s jasným úkolem, který měly oba stejný - vstřelit gól, možná dva, nedostat žádný a odjet domů s třemi body. Hosté se tlačili do útoku a možná se jim to i dařilo, ale často jim v rozehrávce chyběla rozvážnost a preciznost, doplněny občasnou sobeckostí a netýmovostí. To bylo, bohužel pro hosty, náležitě potrestáno hned, jak k tomu měli domácí z Lhoty příležitost. Stříška z Velké Dobré se už skoro dostával do šance, ale při svém průniku středem pole lacině odevzdal míč na kopačky domácích.Ti se s balónem nijak nepárali, podnikli rychlý protiútok a byla z toho branka. Kapitán Kudela se zmocnil míče a rozvlnil síť hostujícího gólmana - 3:2 pro domácí.

 

Následovala pasáž, kterán zřejmě více vyhovovala domácím. Hosté se prezentovali jako lepší celek, ale nedokázali se dostat do soupeřovy šestnáctky. Kombinace byla pořád často dost nepřesná a nevycházely jim ani standartní situace. To ovšem vyhovovalom domácím, kteří jen čekali na závěrečný hvizd. A když už to přecejen vypadalo na srovnání, Stříška napálil pouze břevno brankáře Pejši. Zápas tak skončil lépe pro domácí, naopak favorité z Velké Dobré musí přiští kolo zabojovat proti kvalitním Lánům, které na úvod deklasovaly Hostouň.



Ohlasy k zápasu



FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Náš výkon byl oproti přípravě třetinový, prachbídný. Někteří kluci vypadali, jako by byli prvně na hřišti. Ihned v první minutě jsme inkasovali laciný gól, to nám způsobilo obrovské problémy. Skoro jsme se nedotkli míče a už jsme prohrávali. Poměrně rychle jsme dokázali zareagovat. Celkově jsme si v utkání vytvořili velké množství nevynucených chyb a soupeř to dokázal trestat. U první branky jsme namazali soupeři na gól, stejně jako u třetí branky. U druhého gólu soupeře jsme zvládli odvrátit hrozbu na roh, který jsme ale absolutně nezvládli pohlídat. Centr na přední tyč, který ani nebyl vysoký... tohle musíme mít pokryté.



Sestavy


SK Lhota
J. Pejša [-] - M. Kudela [-] , F. Adam [-] , J. Zíka [-] (84. V. Horák [-] ) , V. Jedlička [-] , J. Zahrádka [-] (66. J. Gerhardt [-] ) , D. Danylych [-] , V. Kopačinský [-] , D. Slepička [-] (50. K. Horáček [-] ) , J. Štoncner [-] , L. Dolejš [-] (74. J. Abrham [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - P. Ondrášek [-] , R. Stříška [-] (66. V. Křiváček [-] ) , J. Faktor [-] , J. Mertlík [-] , M. Servus [-] (75. D. Richter [-] ) , R. Havlíček [-] (46. K. Přibyl [-] ) , J. Kalousek [-] , M. Linhart [-] (46. R. Volman [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Andruchovič [-]

ŽK: 75. M. Kudela , 92. V. Horák - 25. M. Zelenka , 56. R. Stříška , 56. T. Andruchovič , 92. M. Kindl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Velká Dobrá je za mě favoritem celé soutěže, ve Lhotě vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích