Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkušené Lány vstřelily do sítě domácí Hostouně šest branek


Branky


9

V neděli se proti sobě utkaly dva celky, které byly připraveny ukázat jejich kvality již na úvod sezóny a připsatsi důležité tři body. Hostouň doma přivítala mírně favorizované Lány a diváci se tak mohli těšit na velmi zajímavý střet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí výkřik do temnot a otočka za dvě minuty

Hostouň se postavila proti Lánům, které v minulé sezóně představovaly celek, který často trápil své soupeře. Hostouň má však také dosti aktivní a kvalitní kádr, takže se očekával poměrně vyrovnaný zápas, který se však nakonec nekonal. Paradoxem ale bylo, že do úvodního vedení se dostali domácí. Po dobře vymyšleném rychlém brejku se k míči propracoval až Hlaváček a rozvlnil síť za zády gólmana Javůrka - 1:0. O tři minuty později se ale začaly dít divy, v hlavní roli s lánským Buršíkem.

 

Ten nejprve využil chyby v rozehrávce domácích a srovnal na 1:1. Hned o minutu později udělala domáci Hostouň další hrubku vzadu a situace se opakovala poté, co Buršík znovu uklidil míč do branky - 1:2! Po této brance přišla poměrně jasně očekávaná pasáž - hosté vedli, a tak si s domácími hráči dělali, co chtěli. Dařilo se jim to natolik, že ke konci poločasu přidali ještě jednu branku. Po velmi dobré a rychlé kombinaci krajní zálohy se míče ujal hostující Rus a upravil skóre na 1:3. Poločas tímto výsledkem také skončil a do šaten se tedy šlo za skóre příznivějšího pro hosty z Lán.

Jasný poločas a dokonání deklasu

Do druhého dějství vstoupili oba celky v poměrně odlišném rozpoložení. Domácí potřebovali dotáhnout dvougólové manko a hosté ho chtěli udržet a možná nějaký ten gól i přidat. Poločas začal aktivně, ale zároveň se oba celky nedostávaly do žádných ložených šancí. Ve výsledku se jako velmi účinná zbraň ukázaly standartní situace. Těch začaly využívat hostující hráči a hned z toho byla branka. Po povedeném centru si domácí nedokázali pohlídat hostujícího Chalupu a ten navýšil vedení hostů na 3 branky - 1:4. Podobný scénář se následně opakoval i v 75. minutě, když se po nepohlídání domácí obranou prosadil ostrostřelec minulé sezóny Mušálek a bylo to 1:5.

 

Zápas byl již poměrně jasně rozhodnutý, ale oba kluby se zmohly na ještě jednu branku. Nejdříve se, do třetice všeho dobrého, po neuhlídání hostouňskou obranou dostal k míči Reichl a navýšil na 1:6. To už vypadalo pro Hostouň opravdu bledě a tak měla v 87. minutě šanci na alespoň mírné zjemnění stavu a situace. Domácí dostali výhodu penalty a tu dokázal proměnit mladíček Šikanedr - 2:6. Zápas tímto výsledkem také skončil a určitě to byli hosté, kteří z něj odcházeli s lepším pocitem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka(hráč): Dnes za sebe mohu říct, že Lány celý zápas dominovaly a byla znát jejich zkušenost. V našem mladém kádru je stále mnoho nedokonalostí, a musíme pořádně zamakat, převážně ve finální části.




Sestavy


Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - I. Feko [-] (75. J. Zajac [-] ) , V. Vojcickyj [-] , M. Hlaváček [-] , M. Hlava [-] (58. J. Černý [-] ) , J. Šikanedr [-] , J. Svoboda [-] , M. Civín [-] (46. M. Zíka [-] ) , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] , V. Rampa [-] (82. S. Kolak [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , M. Cafourek [-] , J. Paluba [-] - M. Petr [-] (82. J. Burger [-] ) , O. Putík [-] (73. J. Bejbl [-] ) , M. Slezák [-] , O. Chalupa [-] (77. J. Matějka [-] ) - L. Rus [-] (53. J. Mušálek [-] ) , P. Buršík [-] (77. M. Reichl [-] )

ŽK: 41. O. Chalupa , 48. L. Rus , 75. J. Paluba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petýrek Václav - DRÁBEK Tomáš, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: remíza

Lány mají slušný kádr, stejně tak domácí tým, takže dám další plichtu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích