5:1
(1:1)
6. P. Vitner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Dobrovíze zaskočil Zavidov, nadělil mu pět branek


Branky


45. D. Novák , 57. P. Faigl , 72. J. Trnka , 75. T. Racocha , 86. P. Bouška - 6. P. Vitner (p.)
9

V neděli přivítala Dobrovíz na své půdě Zavidov. Pro domácí to měla být dobrá zkouška, jelikož hostující celek dokázal v předchozích sezónách často své soupeře pozlobit. Tentokrát se ale konal jiný scénář - Dobrovíz v druhém poločase spustila kanonádu a hosté ze Zavidova si odvezli pět inkasovaných gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů a srovnání v závěru

Oba kluby do zápasu nastoupily se stejným úmyslem - zvítězit, předčít všechna očekávání a odvést si tři body. Lépe k tomu měl ze začátku nakročen hostující Zavidov, který se již v šesté minutě mohl dostat do vedení. Byl totiž nařízen pokutový kop. Toho se ujal kapitán hostí Vitner a poslal Zavidov do vedení - 0:1. Pro domácí poměrně špatný start. Celá první půle se následně vyvíjela jednoznačným způsobem. Dobrovít byla tím celke,m, který musí srovnat a tak se za každou cenu snažila dostat dopředu.

 

Naopak jejich soupeř ze Zavidova měl jiný úkol - skóre udržet. A to se mu dlouho dařilo. Dokonce mohl navýšit na 0:2 po jednom z brejků, což by byla již velmi nepřijemná situace pro domácí. Pak ale přišla poslední hrací minuta prvního poločasu a Dobrovíz v šanci. D. Novák se totiž po chybě soupeře dostal k míči a srovnal stav na průběžných 1:1. Takto první poločas také skončil a do šatem se šlo za nerozhodného stavu, po jedné brance na každé straně.

 

Demolice z Dobrovíze

Domácí v prvním poločase hodně tlačili na hostující obranu, která však dlouho odolávala. Za celý poločas navíc, i přes mnoho šancí, vstřelila Dobrovíz pouze jednu branku a to až v úplném závěru. V druhém dějství se ale konal úpkně jiný scénář. Hned po 12 minutách hry už byli domácí ve vedení, když se po dobrém zakončení prosadil Faigl - 2:1. Následovalo pár minut pokračující kvalitní hry od domácího týmu a Zavidov cítil ve vzduchu, že přijde další inkasovaný gól.

 

Ten dorazil v 72. minutě zásluhou Trnky - 3:1. Hned 3 minuty po něm se navíc prosadil další hráč domácích, Racocha, a už to bylo o 3 branky - 4:1. A aby toho nebylo málo, v úplném závěru pátým gólem domácích dokonal kanonádu Bouška, čímž skóre upravil na konečných 5:1. Takto zápas tedy takém skončil a byli to domácí z Dobrovíze, kteří ukořistili všechny možné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrovíz
Jakub Hanuščík - trenér: První poločas soupeř dobře bránil a díky penaltě se mu povedlo jít do rychlého vedení. Zbytek prvního poločasu se hrál převážně na polovině Zavidova. My jsme v první polovině zahodili hodně šancí, ale nakonec i díky chybě soupeře vyrovnal před poločasem Novák. Druhý poločas jsme zlepšili koncovku a jasně soupeře přehráli a nakonec z toho byla vysoká výhra.




Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - M. Dolejš [-] , T. Racocha [-] (79. V. Eliáš [-] ) , J. Krupička [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Trnka [-] , P. Faigl [-] , Z. Weis [-] (62. P. Bouška [-] ) , D. Fábry [-] (79. V. Knotek [-] ) , L. Krupička [-] , D. Novák [-]

FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] (60. J. Koc [-] ) , D. Matějka [-] , J. Hanych [-] , M. Zuda [-] (66. M. Těšínský [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 9. M. Zuda , 50. J. Hanych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Asník Daniel - ŘIČICA Jiří, PONCAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Dobrovíz to doma na začátek soutěže zvládne.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích