2:1
(1:0)
60. J. Sláma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec dokázala vyhrát i druhý zápas v sezóně, překonala Hředle


Branky


27. J. Kapek , 56. P. Kučera - 60. J. Sláma (p.)
9

V sobotu se proti sobě postavily dva celky, které v prvním kole vyhrály - Hředle a Mšec - Nové Strašecí. Nakonec z utkání s lepším pocitem odcházeli hráči domácího celku, hosté naopak nedokázali využít své šance ke srovnání či případnému obratu. Rozhodl Kučera, za hosty opět penaltu proměnil Sláma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup domácích

Do zápasu se lépe dostávalo domácím, kteří si hned v 5. minutě vypracovali první příležitost. Čech se dostal ke střele, naštěstí pro Hředle pouze přestřelil. O pět minut později už tu byla další šance domácího celku, když se do šance dostal Nováček. Ten dal brankáři Bečirovičovi dost zabrat a jeho střela nakonec dokonce olízla brankovou konstrukci. Uplynulo opět pouze pět minut a byla tu další tutovka Mšece. Znovu aktivní Nováček získal balón od nepřesného hostujícího kapitána Čudy a s jeho střelou měl sice Bečirovič velké problémy, ale dokázal zasáhnout.

 

Poté se do hry dostaly taky Hředle. To se do centru Dav. Minaříka položil Bechner, ale jeho pokus pouze orazítkoval domácí tyč. Následně se ale na druhé straně domácí dostali do šance, která už v gól vyústila. Přetažený rohový kop se dostal až k Trégrovi, který ještě vrátil míč na Kapka a ten se hlavou trefil dokonale - 1:0. Největší šanci na srovnání měli hosté ke konci poločasu, když se do příležitosti skoro dostal M. Vitner, Neužil byl ale proti a byl u míče dříve. První poločas tak skončil jednobrankovým vedení domácího celku.

Navýšení vedení a marné dotahování hostů

Úvod druhého dějství patřil opět domácím. Ti si neustále vytvářeli šance a převážně to byly standartní situace, na kterých stavěli svou hru. Hosté se nějakým způsobem snažili reagovat, ale pokusy jejich hráčů představovaly spíše jisté "výkřiky do temnoty". Střela M. Vitnera skončila v rukavicích Klímy a pokus Dav. Minaříka, po standartce T. Vintera, nad brankou. A tak se opět ukázala síla domácích. V 56. minutě Skoupý nacentroval míč až na Kučeru, který si na jeho pas naskočil skvěle a bylo to 2:0 pro domácí.

 

Dvoubrankové vedení ale Mšeci vydrželo jen pár minut. V 60. minutě se totiž ve vápně domácího klubu odehrál sporný souboj mezi Kapkem a M. Vitnerem a sudí nařídil pokutový kop pro hosty. Ten pohodlně proměnil Sláma a bylo to 2:1. Bohužel pro hosty tato situace spíše vyhovovala domácím, kteří byli tím celkem, který si vytvářel šance. V 82. minutě to mohlo být znovu o dvě branky, Kapka ale vychytal připravený Bečirovič. Zápas tak skončil nejtěsnější možnou výhrou domácích, naopak hosté odjížděli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: V sobotu nás čekala Traverza a věděli jsme, že se bude jednat o velmi fyzicky náročný zápas. Zároveň bylo jasné, že je jen na nás, jak se k utkání postavíme. Jako mínus hodnotím naši finální útočnou fázi, ale jsem spokojený, protože máme 6 bodů.

FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: V prvním poločase, jsme se po desíti oťukávacích minutách moc nechytali. Soupeř byl mnohem více pohyblivější na obou stranách hřiště a dostával nás do úzkých. Navíc nás hodně zlobil Svoboda. Gól jsme však opět dostali ze standartky a znovu zcela zbytečně. Za celý první poločas jsme se dostali pouze k dvěma šancím, tyči Bechnera a zakončení Martina Vitnera, které Neužil vykopl z prázdné branky. Soupeř toho měl mnohem více včetně tyče. Druhý poločas jsme byli již o něco odvážnější, ale inkasovali jsme gól. Do hry nás vrátila rychlá odpověď z penalty, která z mého pohledu být neměla. Na druhou stranu nutno podotknout, že dvě minuty na to byla jasná penalta za faul na Dana Minaříka a tu rozhodčí neodpískal. Poté se hra začala kouskovat a přibývalo nervozity na obou stranách. I přesto se objevovaly zajímavé akce na obou stranách. Bohužel k tomu, abychom mohli nějak vystupňovat naše úsilí o vyrovnání, chyběla lavička. Dva náhradníci jsou málo, což jde z větší části za mnou. Škoda, nějaký ten bod nebyl až tak vzdálený.



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - P. Svoboda [-] (60. L. Skoupý [-] ) , J. Kapek [-] , F. Skoupý [-] (83. J. Gregor [-] ) , P. Nováček [-] (92. T. Trýb [-] ) , M. Krupička [-] , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (69. M. Hartman [-] ) , J. Trégr [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] (39. M. Malecký [-] ) , D. Minařík [-] (64. J. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-]

ŽK: 14. J. Čech , 51. J. Kapek , 60. M. Klíma , 86. M. Krupička - 19. J. Pelc , 33. D. Mrázek , 50. D. Minařík , 60. J. Sláma , 86. D. Bechner .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: PETRŽELA Jiří - PEJŠA Jakub, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude hodně vypjatý zápas plný osobních soubojů, nervů a pokopaných hráčů. Viděl bych to na minimálně jednu červenou v tomto utkání. Jinak to bude vyrovnaný zápas. kde ale šťastnější budou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích