Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá zaskočila velmi kvalitní Lány, nadělila jim šest branek


10

V sobotu došlo k velmi nečekanému výsledku na půdě Velké Dobré. Ta teméř neuvěřitelným rozdílem porazila jindy dominující Lány, které v minulém kole deklasovaly Hostouň. Čechie nadělila hostům šest branek, tři v každém poločase a připsala si tak důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný začátek a následná dominance domácích

Zápas nezačal dominancí domácích, ale ani Lány neměly žádnou viditelnou převahu. Až do dvacáté minuty se tak utkání vyvíjelo velmi vyrovnaně, když byla na balónu více Čechie, ale Lány si vytvářely podstatně větší šance. Ve 13 minutě se například ke střele dostal hostující Putík, ten však branku minul. Na obou stranách však z žádně z příležitostí branka nepadla, když hráči pouze míjeli branku. První zásah, který také změnil tempo zápasu, přišel v 21. minutě. A byli to domácí, kteří se dostali do vedení. Křiváček potáhl balón, ten následně nasměroval až na Stříšku, který vystřelil, ale brankář proti jeho ráně dokázal zasáhnout. Míč ovšem vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený Křiváček a zblízka se nemýlil - 1:0 pro Velkou Dobrou.

 

Hned o 11 minut později už to bylo o dvě branky zásluhou domácího kapitána Servuse. Ten nádherně obstřelil brankáře Javůrka a míč si už cestu do hostující šibenice našel sám - 2:0.

 

Tím představení domácí síly nekončilo. Uplynulo jen dalších pět minut a Čechie se mohla znovu radovat. Faktor dostal dobrou přihrávku na malé vápno, kde měl opravdu hodně času na rozmyšlení a s míčem nakonec naložil tím nejlepším možným způsobem, když umístil míč na zadní tyč - 3:0. Do šance se dostali také hráči Lán, když se v šanci objevil Mušálek, ale místo střely zvolil variantu podržet míč a na to už dokázala domácí obrana reagovat. 

 

První poločas nám mimo branky nabídl také mnoho nespokojeností hostů s výkonem hlavního arbitra. Ten mnohokrát mohl udělit žlutou kartu na obou stranách, ale především se jevil jako velmi zmatený při jednom z pofidérních zákroků domácího hráče, který pravděpodobně fauloval protihráče z Lán, ale rozhodčí se pouze podíval na pomezního a nijak nereagoval. Do druhého dějství se tedy šlo na stavu 3:0 pro domácí.

Potvrzení výhry a marná snaha hostí

Zápas se v druhém poločase vyvíjel stejně, jako v tom prvním. Domácí se však dokázali trefit hned po třech minutách, což byl oproti poločasu prvnímu slušný pokrok. Po povedeném rohovém kopu, který zahrával Servus, se hlavou povedeně trefil Andruchovič - 4:0. Dobrá po tomto momentu dále kontrolovala hru a oba celky začaly postupně prostřídávat své kádry.

 

Domácí mimo jiné do hry poslali také Dejčmara, který se hned po nástupu na hřiště začal jevit velmi aktivně. Procházel obranou jako nůž máslem a v 63. minutě po jedné z jeho akcí dokázal vstřelit branku. Od půlící čáry došel až do vápna a svou následnou střelou z úhlu propálil Javůrka v bráně hostů - 5:0.

 

Hosté se následně opět jen marně snažili o zisk penalty po zákroku domácího hráče, rozhodčí ale po sporné situaci rozhodl, že se bude jednat jen o přímý kop. Z něj však nic nevzešlo a byli to opět domácí, kteří se hnali do útoku.

 

V 82. minutě tak přidal svou druhou branku v utkání Faktor, který dostal vyhovující průnikovou přihrávku, a ocitl se tváři v tvář gólmanovi. Tomu ještě udělal kličku a následně v pádu levačkou zakončil - 6:0. Hosté vstřelili svůj gól útěchy v 88. minutě, když se po nekoncentraci domácích po rohovém kopu z dorážky prosadil Cafourek - 6:1. Zápas tak skončil jasnou výhrou domácí Čechie, naopak Lány odjížděli bez bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Začátek byl trošku rozháraný, i když je výsledné skóre 6:1, do 20. minuty to vypadalo na vyrovnané utkání, které mohou rozhodnout 1-2 góly. Na balónu jsme byli více my, ale i Lány mnohokrát zahrozily. Rozhodčí mohl některé zákroky na obou stranách trestat žlutými kartami, takhle bylo k vidění několik vyostřených soubojů na obou stranách. Chválím přístup a to, že branky padaly po rychlých akcích. Jsem rád za povedenou týmovou hru a kvalitu lavičky.

SK Lány
Daniel Švigár - hráč: Tým Velké Dobré byl po celé utkání o něco lepším týmem a měl více ze hry. Od nepochopitelně nezapískané penalty jsme byli rozhození, tým z Velké Dobré si ale výhru zasloužil, jelikož byl celý zápas o něco lepší. Utkání ovšem bohužel ovlivnily i „chyby“ rozhodčích, které nás rozhodily.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Stříška [-] (62. F. Dejčmar [-] ) , J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] , J. Mertlík [-] (76. K. Přibyl [-] ) , M. Servus [-] (62. D. Richter [-] ) , V. Křiváček [-] (46. R. Volman [-] ) , J. Kalousek [-] , D. Strnad [-] (69. M. Linhart [-] ) , M. Zelenka [-] , T. Andruchovič [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , M. Cafourek [-] - M. Kedroň [-] (76. J. Burger [-] ) , M. Petr [-] (36. J. Bejbl [-] ) , O. Putík [-] , M. Slezák [-] , J. Matějka [-] (76. J. Burger [-] ) - J. Mušálek [-] (57. L. Rus [-] ) , P. Buršík [-] (72. M. Reichl [-] )

ŽK: 39. M. Servus , 58. R. Volman - 58. P. Buršík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: LAHODA Matěj - BEKEŠSKÝ Ondřej, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: remíza

Opět těžký zápas. Lány mají teď neskutečnou formu, měly výborné jaro, první kolo vyhrály v Hostouni. Dobrá zase spadla, má kvalitní mužstvo ještě navíc posílené o Servuse s Faktorem. Bude to vyrovnané útočné utkání, které skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích