0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braškov venku s góly dlouho čekal, nakonec ale bůra Hostouni nadělil


Branky


9

V neděli jsme mohli vidět gólově nabitý zápas Hostouně s Braškovem, který nám mimo pět branek hostů nabídl mnoho akce, soubojů a zkušeností hráčů hostujícího celku. Naopak hostouňská rezerva se aktuálně nachází na samotném dně tabulky s nula body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka a vyrovnaná hra

Zápas začal poněkud opatrně, protože ani jeden z celků se nechtěl dopustit žádné osudové chyby, která by ho mohl stát průběžný stav či konečný výsledek, Už od začátku se ale přecejen jako mírně připravenější jevilo mužstvo Braškova, kterém chtělo v tomto zápase naplno ukázat svou sílu. Na branku jsme si ale přecejen museli počkat až do 37. minuty, do té doby se totiž žádná akce v gól neproměnila. A byl u toho opět kanonýr hostů, který se v sezóně už dokázal párkrát prosadit - Krovoza.

 

Ten si našel míč a po chybě gólmana, kterému míč proklouzl pod tělem, se dokázal prosadit a poslat tak svůj celek do jednobrankového vedení, které hned Braškov stavělo do  o poznání lepší pozice - 0:1. Naopak Hostouň se v zápase vůbec nechytala a bylo vidět, že mladý kádr je zkrátka mladý kádr, který ještě stále zkušenosti sbírá. Problémy dělal domácím především aktivní Brodský, který se snažil hru zrychlovat. U domácích stojí za zmínku maximálně snaživý Zíka, který ale stejně jako žádný z jeho spoluhráčů nedokázal vymyslet žádnou vetší příležitost na srovnání. První půle tak skončila a domácí měli před sebou ještě velmi otevřený zápas...

Beznaděj domácích

Domácí okusili pravou sílu Braškova až v půli druhé, kdy jim začaly docházet síly a také se projevila mírná nezkušenost kádru. Hned v 56. minutě se dokázal po krásně střele trefit Hudousek, když dokázal svou ránou obstřelit gólmana z levého rohu vápna - 0:2. Po tomto okamžiku začali hosté hodně těžit s rychlých brejkových situací, které jim vycházely na jedničku. Nejdříve se po protiútoku trefil opět bravurní Krovoza(0:3). 

 

Následně se po něm Bach(4:0) a bůra završil pěkným gólem Repaský - bylo to tedy 0:5 z pohledu domácích. Pro Hostouň "B" to nebyla úplně ta nejlepší sitauce, dokonce by se dealo říct, že to bylo situace velmi nevyhovující. Se zápasem už domácí nic nezmohli a tak hlavní arbitr dějství ukončil s konečným poměrem pět ku nule. Domácí se tak stále drží na posledním místě tabulky, hosté naopak zakempovali na příčce šesté.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Výsledek pět nula odpovídá výkonům. Za sebe musím říct, že jsem se snažil něco změnit z pozice pravého obránce a občas se mi opravdu povedlo dostat se dopředu, ale s koncovkou jsme si dnes moc netykali. Ukázali jsme svoji nezkušenost a navíc nám v průběhu postupně docházely síly, což pro nás znamenalo konec.




Sestavy


Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - I. Feko [-] , M. Hlaváček [-] (66. M. Civín [-] ) , M. Zíka [-] , V. Vojcickyj [-] (66. F. Motlík [-] ) , M. Hlava [-] , J. Šikanedr [-] (80. D. Feichtinger [-] ) , J. Svoboda [-] (74. V. Větrovec [-] ) , J. Inneman [-] (74. J. Zajac [-] ) , S. Sihnaievskyi [-] , V. Rampa [-]

SK Braškov
P. Vošmík [-] - D. Veselý [-] , M. Šalamoun [-] (80. V. Šimáček [-] ) , P. Urban [-] , P. Přichystal [-] - M. Krovoza [-] , J. Šebesta [-] , J. Zábranský [-] (82. M. Kloček [-] ) , M. Hudousek [-] (76. M. Bach [-] ) - J. Brodský [-] - J. Korpa [-] (60. T. Repaský [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PONCAR Tomáš - LAŠTOVIČKA Stanislav, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: remíza

Remízové utkání, hostouňské už nebaví prohrávat a zamakají. Postupně se tedy soupeři vyrovnají a bude z toho plichta.

Tip: výhra hostů