2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrovíz doma potvrdila výbornou formu, Libušín s ní padl o dvě branky


Branky


9

V neděli jsme byli svědky možná nejzajímavějšíhon utkání kola, když se proti sobě utkaly dva velmi kvalitní týmy - Dobrovíz a Libušín. Domácí šli do zápasu v roli favorita, soupeřem jim však byl tým, který minulou sezónu skončil na druhém místě soutěže. Utkání skončilo výhrou Dobrovíze, rozhodl Bouška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počáteční vyrovnanost a rychlá branka

Oba týmy začaly zápas velmi podobně. Snažily se vytvořit si nějaké šance, ale moc se to ani jednomu z celků nedařilo. Domácí Dobrovíz se ale dokázala do jedné příležitosti dostat a hned z toho byla úvodní branka. Libušín totiž lacině ztratil balón při jinak dobrém přechodu do útoku a byla z toho pohroma. Domácí Bouška se míče ujal, prodribloval s ním až k velkému vápnu a následně vystřelil nechytatelným způsobem k tyči - 1:0. Moment, který určitě hostům nevyhovoval. Hostující rychlík Chlumský, kterému to v této sezóně střílí, se tak pokoušel odpovědět, ale marně.

 

Jeden jeho průnik nakonec alespoň nějaké ovoce přinesl. Ve 23. minutě ho totiž k zemi poslal domácí Novák poté, co se Chlumský řítil sám na branku. Dobrovízský hráč dostal červenou kartu a domácí tak šli do oslabení. Hosté si ale dokázali vytvořit jen pár šancí. Mezi ty největší patřila například příležitost Křenka, který se hlavou pokoušel srovnat, ale proti byl domácí obránce, který míč odhlavičkoval z brankové čáry. Dále se jestě do šance dostal Felis, ten ale po centru pouze nastřelil boční síť.  A v závěru se do šance dostali ještě i domácí, jejichž útok však dokázal vychytat připravený Poráčanin. 

Půle k nerozeznání

Poločas číslo dva začal velmi podobně, jako skončil ten první. Hosté z Libušína se tlačili do šancí, ale všechny naděje na gól byly marné. Hosté kombinovali, hráli svižný fotbal, snažili se o rychlý přechod do útoku, ale nic nefungovalo. Do dvoubrankového vedení se tak v jednu chvíli mohla dostat Dobrovíz, ale nedařilo se jí zakončit a překonat brankáře hostí. Libušín následně začal přeskupovat své řady a doufal, že změny přivedou také výsledky v podobě branek.

 

To se ale nakonalo, ba naopak. Dobrovíz začala číst hru Libušína a nacházela tak mezery v hostující obraně, kterých dokázala využívat. A v 57. minutě dokázali domácí dokonce vstřelit navyšující gól na 2:0. To se po krásné akci Rachochy trefil Faigl. Od tohoto okamžiku už Dobrovíz zápas jenom dohrávala, naopak Libušín se i nadále marně snažil o zázrak. Zkrátka to nebyl zápas, kdy by se hostům dařilo. Utkání tak skončilo příznivěji pro domácí, naopak hosté se museli spokojit bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrovíz
Luboš Krupička - zpravodaj: Bojovné utkání. Ujali jsme se vedení, brzy však šli po vyloučení do deseti. Hosté měli několik standardních situací, naložili s nimi však bídně. Ve druhém poločase jsme navýšili vedení, které jsme v poklidu uhájili. Bohužel v příštím zápase se budeme muset obejít bez dalších hráčů (vyloučení, zranění).

SK Baník Libušín
Milan Pucholt - hráč: Do Dobrovíze jsme přijeli s příliš velkým respektem, velkou marodkou a stále oslabeni kvůli trestu Mardy (Maroušek). Už od začátku zápasu nám nic nevycházelo. Chyběl nám v soubojích krok navíc a v zakončení trocha štěstí. Nicméně nevěsíme hlavu a příští týden v plné síle chceme opět navázat na vítěznou vlnu z loňské sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - T. Racocha [-] , D. Novák [-] , J. Trnka [-] , P. Faigl [-] , P. Bouška [-] , D. Fábry [-] (89. V. Eliáš [-] ) , L. Krupička [-] (80. T. Lev [-] ) , M. Dolejš [-] , D. Karfík [-] , J. Vosáhlo [-] (54. R. Soukup [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] , O. Špalek [-] - M. Pucholt [-] , J. Fujdiar [-] , T. Felis [-] (67. J. Říčka [-] ) , L. Křenek [-] , J. Hrubý [-] - L. Chlumský [-]

ŽK: 29. T. Racocha - 15. T. Felis , 29. L. Křenek . ČK: 23. D. Novák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - NEHASIL Karel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: výhra domácích

Dobrovíz ukazuje svoji kvalitu a určitě ji zase potvrdí, vyhraje vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích