3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín dokázal konečně zvítězit, jeho první výhru schytala trápící se Hostouň


Branky


9

V sobotu se proti sobě postavily dva celky s bilancí, kterou se nikde asi moc chlubit nemohou - nula výher. Libušín se tak od prvních minut pokoušel Hostouň zdolat, což se mu zásluhou střelců z druhého poločasu také povedlo. Hostouň se naopak uvelebila na svém stálém posledním místě tabulky. Rozhodl skvělý Chlumský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství

Zápas začal velmi vyrovnaně a zároveň velmi aktivním způsobem. Domácím v zápase chyběly jisté opory(Volf, Kukla, Jechumtál) a možná i to napomohlo Hostouni v jejich úvodním soběstačném tlaku. Hosté byli velmi aktivní a hlavně běhaví, čemuž se nedá divit. Mají totiž velmi mladý celek, s konkrétním věkovým průměrem kolem 22 let. Po trestu za domácí nastoupil Maroušek a měl tak zastoupit posily, které chyběly.

 

A to se mu dařilo, protože vidět byl opravdu dost. Spolu s Chlumským tvořili vepředu silné duo a i díky jeho prezenci přišla rychlá úvodní branka. Po pěkné kombinaci se k míči dostal domácí Chlumský, který z voleje vypálil na branku Hostouně. Jeho střela byla ještě tečovaná, takže byl gól zapsán jako vlastní - 1:0.

 

Libušín ovšem často trpí na nedůslednost bezprostředně po vstřelení gólu. Ve 23. minutě se totiž k balónu propracoval hostující Šikanedr, který křižnou střelou nedal brankáři Poráčaninovi šanci - 1:1. Po vyrovnání se na poměrně dlouhý časový úsek dostali k otěžím zápasu hosté. Ti útočili zejména po pravé straně a domácí jejich snahám jen těžko odolávali. Na druhé půlce se pokoušeli reagovat Maroušek s Fujdiarem, k zakončení se však nedostali. Do poločasu zbývalo už jen pár minut a oba týmy už počítaly s poločasovým výsledkem 1:1.

 

Ve 43. minutě ale mohlo být vše jinak. K míči se dostal aktivní Fujdiar a ve vápně byl faulován hostujícím gólmanem Saladiakem - byla tu penalta. K té se postavil kanonýr Chlumský, ale svou šanci využít nedokázal. Střelu k levé tyči dobře přečetl gólman a poločas tak vážně směřoval k remíze. Udála se však ještě jedna důležitá situace. Protiútok vedený Šikanedrem ukončili domácí faulem, mladík byl však velmi nespokojený a za promluvy k rozhodčímu byl vyloučen. Tímto okamžikem první polovina skončila a zápas tak zůstal plně otevřený druhému poločasu.

 

Rozhodnutí domácích a marná snaha hostí

Do druhého poločasu nastoupil na pozici levého beka domácí Jechumtál a svou stranu značně oživil. Útoky domácích ale vždy končily na pozorné obraně hostí, která všem útokům zamezovala. Ze spousty rohů, centrů a všemožných akcí se nic neujalo a Libušín tak jen marně zkoušel obranu Hostouně překonat. Byl sice velmi aktivní, ale Hostouň dlouho zvládala odolávat jejich drtivému tlaku a občas si sem tam vytvořila i nějakou vlastní příležitost.

 

Nakonec se ale domácí přecejen dočkali a to po hrubce hostujícího gólmana, který nedokázal udržet vysoký míč a všudepřítomný Chlumský zvládl zakončit - 2:1 pro Libušín. Zápas se pomalu blížil ke konci a hosté se jen marně snažili srovnat. Definitivní rozhodnutí tak přišlo v 89. minutě, kdy se nejdříve k balónu dostal Chlumský, který vysunul Marouška a ten se po samostatném úniku z levé strany nemýlil - 3:1. Tímto výsledkem zápas také skončil a tři body si tak odnesl domácí celek.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Milan Drahoš - vedoucí: Konečný výsledek 3:1 je pro hosty krutý, ale to je fotbal. Věřme, že první tři body za výhru nás nakopnou a vrátíme se ke kvalitním výsledkům z minulé sezóny. Musíme hodně přidat v kombinaci záložní řady a vyvarovat se zde zbytečným ztrátám míče. Příští sobotu nás čeká velice těžký zápas na Lánech. Bude to o bojovnosti a o 100% nasazení, které mi bohužel u některých hráčů stále chybí.

Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Zápas byl vyrovnaný a celou první půli napínavý, hodně taková přelévačka a spoustu zakončení, oba týmy vstřelily branku z brejků. Před poločasem jsme dostali červenou a utkání rozhodla chyba gólmana, který chytil špatně balón a vypadl mu na nohu soupeře. Gól na 1:3 byl již spíše hřebíkem do rakve.



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] , O. Špalek [-] (46. J. Jechumtál [-] ) - J. Fujdiar [-] , M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] (86. T. Felis [-] ) , J. Hrubý [-] (89. A. Skalák [-] ) , J. Maroušek [-] - L. Chlumský [-] (89. J. Homonický [-] )

Sokol Hostouň B
M. Saladiak [-] - J. Inneman [-] (75. T. Novák [-] ) , . Pavi [-] (46. I. Feko [-] ) , M. Hlaváček [-] (86. M. Civín [-] ) , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] , V. Vojcickyj [-] , M. Hlava [-] , V. Větrovec [-] , J. Svoboda [-] (80. M. Zíka [-] ) , J. Šikanedr [-]

ŽK: 44. D. Kolařík , 47. M. Pucholt , 69. J. Veselý - 29. J. Šikanedr . ČK: J. Šikanedr .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - CHOVANEC Petr, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Libušín už konečně musí vyhrát, pokud chce alespoň napodobit výkony z minulé sezóny.