J. Kapek 24. (p.)
P. Neužil 43.
2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj dvou stoprocentních celků nabídl pět branek, rozhodl Fábry


Branky


24. J. Kapek (p.) , 43. P. Neužil - 32. P. Faigl , 37. P. Faigl , 45. D. Fábry
8

V sobotu večer jsme se měli dozvědět, kdo bude úřadujícím lídrem soutěže. Zápas Mšece - Nového Strašecí a Dobrovíze znamenal nejvýznamější zápas kola. Lépe z něj vyšel hostující celek, který dokázal už v prvním poločase vstřelit tři branky ku domácím dvěma a následně vedení již udržet. Rozhodl bývalý hráč kola Fábry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta, obrat, srovnání, rozhodnutí...

Zápas to měl být opravdu zajímavý, o čemž svědčily nejen body, ale také velmi známé kvaitní herní projevy obou celků. Do zápasu vyšel vstup lépe domácím, kteří se vedení ujali hned ve 24. minutě. Došlo totiž k přestupku ve vápně hostí a zahrával se pokutový kop. Toho se bez většího rozmýšlení ujal J. Kapek a dokázal šanci přetavit v branku - 1:0. Následně si domácí vytvořili další šance, mezi které mimo jiné patřil například samostatný únik Svobody, který však příležitost v gól neproměnil. Následně se do šancí dostal domácí Janoušek, ale po kombinačních akcích pouze dvakrát orazítkoval tyč! Neproduktivita se domácím vymstila hned ve 32. minutě, když se k míči po špatném vyběhnutí gólmana dostal Faigl a srovnal na 1:1.

 

Hned o pět minut později byl dokonaný obrat hostů z Dobrovíze. Po pohledné kombinaci se do úniku dostal opět aktivní Faigl a otočil zápas ve propěch svého týmu - 1:2. Domácí se ale ničeho nezalekli a dokázali dorovnat zásluhou Neužila, kterého si obrana hostů nijak zvlášť neužila, jelikož upravil skóre na průběžných 2:2. Hosté ale přecejen do konce poločasu stihli obrátit skóre ve svůj prospěch. Po špatně zvládnuté standartce z hlediska domácí obrany se míč dostal do slibné pozice, kde již čekal hostující Fábry a rozjásal příznivce Dobrovíze - 2:3. Tímto výsledkem první poločas také skončil a byli to hosté, kteří šli do šaten spokojenější.

Neúspěšný tlak domácích

Domácí se s výsledkem nechtěli spokojit a dali do druhého poločasu opravdu vše, co bylo v jejich silách. Nic se jim ale stejně nedařilo, pokud opomineme natrefenou tyč a mnoho dalších náznaků, které však brankou ani v jednom případě neskončily. Zápas plynul opravdu rychle a šance se kupily, žádná z nich se ale ne a ne ujmout. Hosté se naopak ve své pozici měli poměrně dobře - stačilo jim výsledek udržet a odnesli by si domů tížené tři body, což by samozřejmě znamenalo také posun na první místo průběžné tabulky.

 

Zápas se blížil ke konci a společně s časem začala ubývat také kvalita herního projevu obou klubů. Rozhodčí tak zápas ukončil a Dobrovíz se mohla radovat, jelikož se alespoň pro toto kolo stala lídrem tabulky. Naopak Mšec - Nově Strašecí se v příštím kole bude pokoušet vyzrát na trápící se Hostouň a napravit si tak reputaci.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu můžete nalézt také na tomto odkazu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Zápas se mi hodnotí těžko, protože jsme odvedli velmi dobrý výkon, zatím nejlepší v sezóně, bohužel ale za nula bodů. Hosté trestali každou naši chybu. V zápase jsme si zasloužili alespoň bod, škoda naší finální fáze, protože jsme jinak celý druhý poločas soupeře tlačili.




Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - P. Svoboda [-] , P. Nováček [-] (92. T. Trýb [-] ) , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , L. Mrázek [-] , F. Skoupý [-] (64. L. Skoupý [-] ) , P. Neužil [-] , J. Sklenka [-] , M. Hartman [-] (64. J. Trégr [-] ) , J. Čech [-]

TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - L. Krupička [-] , J. Vosáhlo [-] , V. Eliáš [-] (75. M. Vosáhlo [-] ) , M. Dolejš [-] , J. Trnka [-] , P. Faigl [-] , Z. Weis [-] , P. Bouška [-] , D. Fábry [-] , T. Racocha [-]

ŽK: 69. P. Nováček , 85. P. Svoboda - 59. P. Bouška , 63. P. Faigl , 67. Z. Weis , 67. M. Dolejš , 83. D. Fábry .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Orálek Kamil - DRÁBEK Tomáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola ve Strašecím rozhodnou malé detaily, více věřím hostům z Dobrovíze.