J. Brodský 78. (p.)
M. Hudousek 87.
2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány venku dlouho vedly, Braškov dokázal v závěru vybojovat bod


Branky


78. J. Brodský (p.) , 87. M. Hudousek - 5. L. Rus , 39. J. Mušálek
8

V neděli se proti sobě utkaly dva velmi kvalitní celky - Braškov a Lány. Měl to být zápas plný akce a soubojů a tohoto předpokladu se také dostavilo. Utkání dlouho směřovalo k výhře hostů z Lán, domácí však tři minuty před koncem dokázali srovnat a odnést si tak cenný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení a vyrovnaný průběh

Zápas začal velmi zostra, když se Lány dokázaly hned v úvodu dostat do rychlého vedení. Hned v 6. uplynulé minutě zápasu se totiž do šance dostal hostující Rus a poslal Lány do vedeni - 0:1. To se domácím samozřejmě nelíbilo a snažili se se zápasem něco dělat. K ničemu velkému se ale nezmohli a tak to byli opět hosté, kteří si vytvářeli velké šance. Ve 23. minutě se ale Braškov přecejen dostal do slibné šance, zakončení ale domácímu týmu nevyšlo. Byla to pro Braškov ohromná škoda, jelikož brankář hostů, Javůrek, by s pokusem pravděpodobně nic moc nezmohl.

 

A tak se do šance dostali naopak hosté, kteří oproti svému soupeři dokázali příležitost přetavit v gól. Putík se ujal rohového kopu na který si zkušeně naskočil připravený Mušálek a hrudníkem dopravil míč do sítě Braškova - 0:2. Domácí na druhý gól v prvním poločase reagovat nedokázali a byly to tak Lány, kterým více vyhovoval poločasový stav. Naopak Braškov v tuto chvíli nebyl v dobrém rozpoložení a věděl, že do druhé půle bude muset zlepšit produktivitu, chce-li pomýšlet na bodový zisk.

Úspěšné dotahování domácích

V druhém poločase se oba celky prezentovaly kvalitním stylem fotbalu a nebylo tak nijak zřejmé, jestli se bude konat obrat, nebo Lány navýší své vedení na více než dvě branky. Do 78. minuty se ale jinak žádné velké akce nekonaly, až na občasné šance na obou stranách, které ale neměly s gólovkami vůbec nic společného. Blížila se tak poslední dvacetiminutovka a oba celky začaly mt jasné role - domácí roli dotahujícího, hosté roli udržujícího. Pozice lépe sedla domácímu Braškovu, který si v 78. minutě dokázal vybojovat pokutový kop. K němu se postavil kanonýr Brodský a s přehledem skóroval - 1:2.

 

Domácí tak ucítili jistou špetku naděje, která je motivovala vstřelit i srovnávací branku. V posledních minutách mimo jiné padlo mnoho karet - 6 (včetně jedné, která se nakonec stala červenou) žlutých a jedna červená. Domácím se přes všechno kartování podařilo srovnat. Hostům nevyšel nadějný útok a Braškov se tak vydal do brejku, na jehož konci stál připravený Hudousek, který srovnal na konečných 2:2. Tímto výsledkem zápas také skončil a celky se tak rozešly smírně - oba dostaly po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Daniel Švigár - hráč: Po prvním vstřeleném gólu jsme měli více ze hry, ale i hráči Braškova měli své příležitosti. Poločas jsme odehráli dobře, v tom druhém jsme byli také lepším celkem. V 87. minutě jsme měli vstřelit třetí branku, z brejku soupeř bohužel srovnal.



Sestavy


SK Braškov
L. Valent [-] - P. Urban [-] , P. Přichystal [-] , M. Šalamoun [-] (51. R. Bednář [-] ) - M. Kloček [-] (89. D. Hoda [-] ) , J. Šebesta [-] , J. Zábranský [-] , M. Hudousek [-] , J. Korpa [-] (76. M. Bach [-] ) - J. Brodský [-] - T. Nejedlý [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] - J. Bejbl [-] (91. J. Burger [-] ) , J. Matějka [-] , J. Paluba [-] , O. Putík [-] , M. Slezák [-] - L. Rus [-] (68. P. Buršík [-] ) , J. Mušálek [-]

ŽK: 81. M. Kloček , 81. T. Nejedlý , 81. P. Urban - 79. J. Matějka , 84. J. Mušálek , 90. J. Bejbl . ČK: 90. T. Nejedlý .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: BLÍŽIL Josef - STEHLÍK Jan, KULANDA Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Další kladenský duel by měl zvládnout Braškov, i přesto, že Lány umí vyhrávat. Bude to těsné.