Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň doma už od začátku sahala po bodech, Mšec musela dvakrát dotahovat a vybojovala remízu


Branky


8

V neděli jsme mohli být svědky zajímavého utkání, které nám nabídlo čtyři branky, napětí a mnoho akce. Hostouňská rezerva doma přivítala kvalitní Mšec - Nové Strašecí a byli to právě domácí, kteří se dokázali dvakrát dostat do vedení. Mšec však dokázala v druhém poločase srovnat krok a byla z toho remíza. Za hosty srovnával Mrázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích a snaha hostí

Zápas začal hodně zhurta. Domácí se ihned po úvodním hvizdu rozhodli, že zboří všechna očekávání a pokusí se Mšecko - Strašecký celek přehrát. A minimálně ze začátku se jim to dařilo na výbornou. Na hřišti byli aktivnější a bylo vidět, že mají na to dostat se v zápase do vedení. A to se jim také, poměrně brzy, povedlo. Hned v 5. minutě se do samostatného úniku dostal domácí Hlaváček a tváří v tvář brankáři Klímovi se nemýlil - 1:0 pro Hostouň. Hosté se dokázali poměrně rychle oklepat a hru srovnat.

 

Postupem času to navíc směřovalo i k vyrovnávací brance, která přišla ve 21. minutě. To se k míči dostal hostující Neužil, který svým pasem našel připraveného Svobodu a ten bez probémů rozvlnil domácí síť - 1:1. Domácí si ale hned po dalších třech minutách vzali své vedení zpět. Ve 24. minutě se do zakončení dostal Paulizzi, který překonal gólmana hostů - 2:1. V prvním poločase se dál už nic neudálo. Hostouň byla na hřišti aktivnější než její soupeř a Mšec se naopak nedokázala dostat do hry. Půle tak skončila těsným vedením domácích.

Rychlé srovnání a dohra

Domácí do druhého poločasu nenastoupili ve stejném rozpoložení, jakém opouštěli plac po poločase prvním. Hosté z Mšeci - Nového Strašcí se naopak v kabině očividně nabudili a hned od prvních minut druhého dějství se rvali do zakončení. Jedno takové se jim vydařilo v 56. minutě. Po dobrém centru se do míče opřel hostující kapitán Mrázek a skvělou ranou nedal brankáři Štýbrovi sebemenší šanci - 2:2.

 

Pro zápas velmi zajímavá zápletka. Další šanci si dokázali hosté vypracovat díky Nováčkovi, který však v samostatném nájezdu proti Klímovi neobstál a branka z toho nebyla. Domácí se snažili na tlak hostí reagovat, moc se jim to ale nedařio a tak se dynamika druhého poločasu držela jednoho stabilního tempa. Hostouň se nakonec přecejen dokázala dostat do nájezdu na branku hostů, gól z toho ale ani v tomto případě nebyl. Zápas tak nakonec skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka - hráč: Zápas jsme měli dobře rozjetý, takže je jen škoda, že jsme nedokázali své brzké vedení udržet. Po naší druhé brance jsme vycítili šanci na tříbodový zisk, bohužel jsme nakonec získali pouze bod. Soupeř byl velice aktivní a i podle jeho předešlých zápasů lze soudit, že se mu v sezóně zatím daří. Bod tedy není vyloženou ztrátou, teď se soustředíme na příští utkání s Libčicemi.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - hráč/trenér): První půle byla z naší strany špatná. Měli jsme velmi vlažný start do zápasu a domácím se úplně všechno dařilo podstatně lépe. Byli běhavější, aktivnější a celkové výrazně lepší. Druhá půle byla z naší strany skvělá, musím kluky pochválit. Celkově jsme předvedli mnohem lepší výkon než v první polovině a bod z venku je dobrý. Hostouň je velmi dobrý celek.



Sestavy


Sokol Hostouň B
J. Štýbr [-] - M. Hlaváček [-] , V. Vojcickyj [-] , T. Paulizzi [-] (83. T. Novák [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Inneman [-] (67. I. Feko [-] ) , J. Černý [-] , M. Dědeček [-] , S. Sihnaievskyi [-] (67. M. Civín [-] ) , V. Rampa [-] , M. Kostka [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Skoupý [-] (46. M. Krupička [-] ) , L. Mrázek [-] , J. Trégr [-] , P. Svoboda [-] , P. Nováček [-] , J. Gregor [-] (46. J. Kapek [-] ) , T. Janoušek [-] , F. Skoupý [-] (75. O. Bačo [-] ) , P. Neužil [-] , J. Čech [-] (81. T. Trýb [-] )

ŽK: 43. M. Klíma , 82. P. Neužil , 88. O. Bačo .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Zdeněk Kolbaba
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv fandím domácím, nečekám zaváhání hostů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů