J. Kapek 2.
J. Paluba 77. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány hrály celý zápas v deseti, Mšec spasil vlastní gól


Branky


2. J. Kapek , 77. J. Paluba (vl.) - 38. J. Mušálek
9

V sobotu se proti sobě postavily dva nadstandartně kvalitní celky - Mšec - Nové Strašecí a Lány. Hosté hráli už od úvodu v oslabení, rozhodl vlastní gól Lán. Mšec - NS tak zmenšila ztrátu na první Dobrovíz na pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól a červenání

Zápas se rozjel opravdu rychle. Netrvalo to ani tři minuty a hned tu byla první branka klubu. Do vápna hostujícího celku se po přímém kopu dostal míč až na Javůrka, který míč tečoval hlavou k tyči a lánský Javůrek byl bez šance - 1:0. V 15. minutě došlo na opravdu decisivní okamžik. Záloha hostî nezvládla včas zareagovat na únik Kučery, kterého tak musel faulem zastavit až kapitán Matějka. Za svůj zákrok obdržel červenou kartu a hosté dohrávali zápas v deseti. O chvíli později se do šance dostal domácí Ducár, nastřelil však pouze tyčku hostující branky. Ve 30. minutě došlo na poměrně nejasnou situaci poté, co se do vzájemného střetu dostali Klíma s Mušálkem. Rozhodčí sice odpískal faul na mšeckého gólmana, ale rozhodnutí to bylo velmi sporné. 

 

 Hosté se však hned o chvíli později dočkali. Ve 37. minutě se do samostatného úniku dostal Mušálek a dobře umístěnou střelou mezi nohy překonal domácího brankáře - 1:1. V tuto chvíli byl zápas velmi otevřený, hosté ale přecejen setrvávali v početní nevýhodě. Zbytek poločasu nám již žádnou další branku ani tutovku nepřinesl. Domácí se snažili dostávat do útoku, obrana hostů ale zbytek první půle přečkala. Do šaten se tedy šlo za remízového stavu.

Neproměněná penalta a vlastní gól

Druhá polovina začala mírnou převahou oslabených Lán. Ty se samozřejmě snažily obranu domácích překvapit a urvat tři body, úkol to ale pochopitelně byl velmi nesnadný. Velkou šanci si hosté vypracovali hned v 53. minutě, když byla po faulu na aktivního Mušálka nařízena penalta. K té se postavil Slezák, kterého ale bravurně vychytal Klíma. S tak se ke slovu opět dostala vedoucí Mšec. Hráči měli nespočet příležitostí, žádnou z nich však dlouhou dobu nebyli schopni zakončit, nebo jim jejich střely vychytal pozorný Javůrek. 

 

Potom ale přišla rozhodující minuta číslo 75. Brankář Javůrek vyrazil další z mnoha střel domácího týmu, naneštěstí pro něj a pro celé Lány si míč do vlastní sítě srazil Paluba - 2:1. Zápas se poté odvíjel poměrně jednoznačně - hosté se snažili stav zvrátit, domácí chtěli skóre minimálně udržet. Na úplném konci utkání měly Lány obrovskou příležitost na srovnání, když se míč na úrovni penalty dostal až k Rusovi. Ten ale ve vyložené šanci selhal a odkrytou branku minul. Zápas tak skončil tím nejtěsnějším rozdílem a domácí si odnesli důležité tři body do tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Měli jsme převahy, měli jsme gólovky, ale naše finální fáze byla naprosto tragická. Udělali jsme si ze zápasu zbytečné drama. Děkuji týmu za nasazení.

SK Lány
Daniel Švigár - hráč: Po úvodní brance domácích se hra vyrovnala. Po vyloučení našeho Matějky se domácí dostali do tlaku, vyplývajícího především z početní převahy. My jsme se spoléhaly hlavně na brejky a poctivě bránili. Druhý poločas jsme začali aktivněji, po neproměněné penaltě byli opět lepší domácí.



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - P. Svoboda [-] (91. O. Bačo [-] ) , P. Nováček [-] , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , L. Mrázek [-] (69. J. Trégr [-] ) , F. Skoupý [-] (60. L. Skoupý [-] ) , P. Kučera [-] (82. M. Krupička [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , J. Ducár [-] (79. J. Gregor [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , M. Cafourek [-] - M. Kedroň [-] , O. Chalupa [-] (79. L. Rus [-] ) , J. Paluba [-] , M. Slezák [-] , J. Bejbl [-] - J. Mušálek [-] , P. Buršík [-] (62. M. Petr [-] )

ŽK: 45. J. Kapek , 53. L. Mrázek , 55. P. Svoboda - 38. J. Mušálek , 87. M. Slezák . ČK: 15. J. Matějka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šulcová Lucie - ŠESTOŘÁD Jakub, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: David Minařík
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím. I přesto, že to bude velmi těžký zápas pro oba celky, tak myslím, že si Mšec - Nové Strašecí na domácí půdě převezme všechny tři body.

22. 9. 2023 20:51
VÝHRA DOMÁCÍ

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích