0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec venku nezaváhala, Zavidov inkasoval hned čtyřikrát


Branky


7

V neděli jsme mohli být svědky zápasu mezi Zavidovem a Mšecí - Novým Strašecím. Byli to hosté, kteří šli do zápasu jako favorit a svou roli jednoznačně potvrdili. Už po prvním poločase byl zápas rozhodnutý, když si hosté dokázali vypracovat tříbrankové vedení a zajistit si tak všechny možné body. Zavidov se propadl na poslední místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha hostů

Zápas mezi těmito dvěma celky měl být, dle papírových předpokladů, poměrně jednoznačný. I tak si ale první tutovku vypracovali domácí, konkrétně se do šance dostal Jelínek. Po rohu Sejpky naskočil právě Jelínek do balónu, který by se za normálních okolností dostal do branky hostů, pozorný Neužil ho však stihl z brankové lajny odkopnout do bezpečí. Domácí si v úvodu zvládli vypracovat ještě jednu šanci, když se do míče z dálky opřel Neveďal, jeho pokus ale zvládla zblokovat obrana Mšeci - NS. A tak se do útoku dostali také hosté a hned z toho byly úvodní branka zápasu. Svoboda se bravurně uvolnil od hráče soupeře a naservíroval balón připravenému Sklenkovi, který vystřelil na branku střeženou Dunajem. Jeho pokus byl ještě tečovaný a Dunaj si s ním poradit nedokázal - 0:1.

 

A nekončilo to u jednoho gólu. Hned o čtvrt hodiny později se ke střele odhodlal z nějakých třiceti metrů domácí Neužil. Jeho rána splnila svůj účel dokonale a Mšec tak rázem vedla o dvě branky - 0:2. A hned o sedm minut později už jsme byli svědky tříbrankového rozdílu ve skóre. Střela Sklenky sice mezi tři tyče nemířila, gólman Zavidova si ji však omylem srazil do vlastní sitě a branka byla připsána autorovi původní střely, což znamená, že Sklenka navýšil vedení hostů na 0:3. Pro Sklenku druhý zásah v zápase. Tímto výsledkem první polovina také skončila a do druhého poločasu šli s lepším rozpoložením hráči z Mšeci - NS, naopak Zavidov měl co dohánět...

Neveďal nevěděl jak vyzrát na hostující obranu

Zavidov se v druhém poločase chtěl pokusit se zápasem ještě něco udělat. Nejaktivnějším hráčem domácích byl bezpochyby útočník Neveďal, který se v druhé půli dokázal dostat do šancí. Hned v úvodu druhého dějství se dostal do samostatného úniku, míč si ale příliš předkopl a v následném skluzu pouze nastřelil gólmana Klímu. Neveďal pak ještě dvakrát zvládl pláchnout hostující obraně, bohužel pro něj a pro celý Zavidov se v obou případech ještě snažil přihrávkou vybídnout spoluhráče v lepších pozicích a z šancí nakonec nic nebylo. Po těchto nájezdech zahrozili také hosté.

 

Nejdříve se do šance propracoval Kapek, jehož hlavičku zvládl gólman Dunaj vyrazit. Následný pokus hlavou od Mrázka skončil mimo tři tyče. Finální podobu udělil skóre v 77. minutě hostující F. Skoupý, který si dobře našel centr Kučery a dokonal kanonádu svého týmu - 0:4. Zápas tímto výsledkem také skončil, když se ani jeden z celků již nedokázal dostat do žádné dobré příležitosti. Zavidov se kvůli prohře a zároveň výhře Hostouně nad Lhotou propadl na úplně poslední místo tabulky, Mšec si naopak zvládla udržet pouhou dvoubodovou ztrátu na vedoucí Dobrovíz. 

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorba je dostupná zde.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dnes nás čekal těžký soupeř, který má velice kvalitní tým. Bohužel jsme inkasovali tři hodně laciné góly po střelách zpoza vápna, svoje šance jsme zahodili a bylo po půli rozhodnuto. Druhá polovina v úvodu sedla spíš nám, více méně se v ní ale zápas jenom dohrával. Musíme utkání hodit za hlavu a soustředit se na další.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Dnešní utkání bylo jednoznačné, náš výkon byl od první minuty dobrý. Konečně jsme i proměňovali šance. Druhý poločas už se jen dohrával.



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Šíma [-] (46. D. Matějka [-] ) , T. Sejpka [-] , P. Vitner [-] , D. Devera [-] , J. Holý [-] , O. Neveďal [-] (75. D. Devera [-] ) , J. Hanych [-] (46. J. Jančařík [-] ) , J. Křivohlavý [-] , L. Kapoun [-] , J. Jelínek [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - P. Svoboda [-] (46. F. Skoupý [-] ) , P. Nováček [-] (78. T. Trýb [-] ) , J. Kapek [-] (69. L. Skoupý [-] ) , T. Janoušek [-] (30. J. Gregor [-] ) , L. Mrázek [-] , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , J. Ducár [-] (62. M. Krupička [-] )

ŽK: 60. P. Vitner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pejša Tomáš - VÁGNER Pavel, VOLDÁN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás opravdu těžký zápas, okresní derby. Tým jsme skládali trochu za pochodu, ale ted si to začíná sedat. Musíme si věřit a doufat, že tři body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů