Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá doma opět zvítězila, Libušínu nadělila hned čtyři branky


Branky


7

Dobrá byla v sobotu opět více než dobrá. Libušín si v zápase téměř neškrtl a domácí si po velmi kvalitním výkonu odnesli všechny tři body. Hosté se kvůli prohře propadli na průběžné jedenácté místo, Čechie si naopak stále drží svou třetí příčku za Mšecí - NS a Dobrovízí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marné odolávání hostů

Domácí se hned od začátku jevili jako výrazně aktivnější celek. V úvodu to ale vypadalo, že se hosté zvládají posouvat s hrou a organizovaně bránít. Libušínu mimo jiné chyběl stoper Veselý, který byl v době zápasu s kádrem Slaného v roli trenéra. První větší příležitost si ale dokázali vypracovat hosté. Z pravé strany se na gólmana Kindla řítil rychlý Maroušek, jehož střelu ale brankář domácích dokázal zlikvidovat.

 

Následovala změna rytmu hry a první branka Velké Dobré. Po ztrátě míče se do souboje musel vydat Křenek, který situaci nezvládl a fauloval. K následnému přímému kopu se postavil domácí Stříška, který se s míčem nijak moc nemazlil a poslal ho za záda gólmana Poráčanina v brance Libušína - 1:0. Domácí se hned vzápětí dočkali také druhé branky. A byl to opět Stříška, který si tentokrát po rohovém kopu Mertlíka zvládl najít míč a pohodlně ho z úrovně malého vápna poslal do sítě hostů - 2:0.

 

A tímto gólové konto domácích nekončilo. V nastavení prvního poločasu zahrával Havlíček další domácí rohový kop, po jehož exekuci se k balónu dostal Faktor a hlavou navýšil na 3:0. Tímto výsledkem první poločas také skončil a byli to tak domácí, kteří šli do šaten výrazně spokojenější. Naopak Libušín měl před sebou velmi náročný úkol, chtěl-li pomýšlet na bodový zisk.

Dohra a marná snaha hostů

Libušín věděl, že pokud chce pomýšlet na bodový zisk, bude muset změnit svůj herní projev. Hned od začátku druhého poločasu ale bylo zřejmé, že proti týmu jako je Velká Dobrá není otáčení tříbrankového vedení soupeře nijak snadné. Domácí si i nadále vytvářeli šance, ale žádná z nich až ke gólu nedošla. A tak se ke slovu dostal aktivní Maroušek, který se zvládl dostat do ojedinělé šance, v níž ale selhal, neboť jeho přihrávku na spoluhráče vystihla domácí obrana. 

 

Čtvrt hodiny před koncem Velká Dobrá vystřídala a s novými hráči přišla také nová energie do týmu, který zvládl přidat ještě jednu definitivní branku. V 84. minutě se míče ujal dobře hrající Mertlík, který po skvěle provedeném úniku nalezl připraveného Dejčmara a ten se v lehké pozici zblízka nemýlil - 4:0 pro domácí. Libušínu se v zápase opravdu výrazně nedařilo a ani v závěrečných minutách si žádnou velkou šanci, která by mohla alespoň trochu zmírnit vysokou prohru, vypracovat nezvládli.

 

Zápas tak byl ukončen za stavu čtyři ku nule pro Dobrou a ta si připsala další tři veledůležité body do tabulky, Libušín se naopak stále zdržuje ve spodní části tabulky.

Pro zhotovení reportáže bylytaké využity informace z NOVÉHO Facebook profilu SK Baník Libušín.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Opět jsme lehce pozměnili sestavu a do utkání jsme vstoupili vlažněji, než jsme se opět dostali do našeho tempa. I když jsme měli velkou územní převahu, trvalo dlouho, než jsme vstřelili první branku. V kabině jsme si před začátkem druhé poloviny řekli, že nepolevíme. Chtěli jsme dohrát se zabezpečenou obranou, s míčem u nohy a nulou vzadu. Chtěli jsme, aby soupeř co nejvíce běhal bez balónu, což si myslím, že se nám perfektně povedlo. Soupeř prakticky neměl žádný souvislý tlak a jestli si správně pamatuji, měli asi jednu šanci, polo šanci. Kdybychom na druhé straně přidali další tři góly, nikdo se nemohl divit. Všichni kluci si chtěli dát gól a v některých momentech trošku hamounili, ale za rozhodnutého stavu to berete.

SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Jeli jsme na hřiště jednoho z kandidátů na postup, který má, navíc s příchodem posily Kolmistra, velmi dobrý kádr. Úvod se nám celkem vydařil, když jsme zvládli odolávat domácímu tlaku i bez našeho stopera Veselého. Druhý poločas jsme chtěli změnit náš herní projev a pokusit se alespoň zkorigovat nepříznivý stav. Ve výsledku si musíme přiznat, že domácí kvalita byla nad naše síly.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - P. Ondrášek [-] , J. Faktor [-] (73. T. Andruchovič [-] ) , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , M. Servus [-] (73. D. Strnad [-] ) , J. Mertlík [-] , V. Kolmistr [-] (75. M. Linhart [-] ) , K. Přibyl [-] , M. Zelenka [-] , R. Havlíček [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Jechumtál [-] (77. P. Valenta [-] ) , D. Kolařík [-] , D. Portužák [-] , A. Skalák [-] - L. Křenek [-] , T. Felis [-] (62. J. Homonický [-] ) , J. Maroušek [-] , M. Pucholt [-] , J. Fujdiar [-] - J. Hrubý [-]

ŽK: 38. R. Stříška , 69. M. Zelenka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAHODA Matěj - PETÝREK Václav, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Velké derby doufám zvládneme a dotáhneme se na soupeře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích