2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle zvládly veledůležitý zápas se Švermovem, rozhodl Martin Vitner


Branky


7

V sobotu se proti sobě utkaly dva celky, kterým se v sezóně zatím nedaří tak, jak by asi všichni očekávali - FK Hředle a TJ Baník Švermov. Zápas nakonec vyšel lépe domácím Hředlím, které zvládly rozhodnout už v první polovině a následně tříbodový zisk potvrdit v polovině druhé. Krásným přímým kopem rozhodl mladičký M. Vitner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ze standartky a nezajímavá první půle

Zápas byl pro oba celky nesmírně důležitý, jelikož se před zápasem nacházely ve velmi nepříjemné pozici. Utkání se tak vyvíjelo velmi rozvážným způsobem, který s sebou nesl také velkou hordu opatrnosti. Až do šestnácté minuty se tak na hřišti nic zajímavého neudálo, poté se ale po faulu na domácího Bechnera zahrávala standartní situace ve prospěch Hředel. K té se postavil teprve sedmnáctiletý dorostenec M. Vitner, který zkusil své štěsti přímou střelou na branku. Pokus se mu povedl náramně a dokázal tak překonat gólmana Truhláře v hostující brance - 1:0.

 

Od této chvíle nám ale první půle nic zajimavého nenabídla, pokud tedy opomeneme průběžné šance na obou stranách. V jedné se v 28. minutě objevil domácí Dav. Minařík, zakončení měl ale na dlouhou nohu a míč tak mezi tři tyče nedostal. Švermov se snažil hrozit, moc se mu to ale nedařilo. Všechny akce hostujícího celku končily dřív, než vůbec začaly a tak se ke slovu dostávali akorát domácí, ti ale jen zřídka vážněji ohrožovali branku hostů.

 

Ve 39. minutě se to však povedlo Bechnerovi, který se ujal míče po dlouhém pasu T. Čudy, překonat gólmana Truhláře ale nedokázal. Bechner měl nejspíše raději přenechat balón lépe postavenému Kolařovi, to ale neudělal a tak první poločas skončil těsným vedením domácích Hředel - 1:0.

Šance, druhá branka a dohra

Druhý poločas začali aktivněji domácí, kteří si hned dokázali vypracovat větší příležitost. Hned v úvodu poločasu se k míči po rohovém kopu T. Čudy dostal Sláma, ten ale míč mezi tři tyče hostující branky dostat nedokázal. Hned o tři minuty později od tohoto okamžiku se do první vážnější šance dostali také švermovští, když se k míči po špatné souhře M. Vitnera se Slámou dostal Zíma. Hostující hráč si ale s míčem vůbec neporadil a šanci zahodil.

 

V 58. minutě se do šance dostali opět domácí, když se po centru T. Čudy do zakončení tlačil Kolář, jehož hlavičce chyběly k dokonalosti pouhé centimetry. V 64. minutě se míče ujal Sláma, narazil si s aktivním T. Čudou a namířil si to k brance hostí. Průnikovou přihrávkou následně nalezl připraveného A. Vitnera, který svou příležitostí nepohrdl a zařídil pro svůj celek dvoubrankové vedení - 2:0 z pohledu domácích.

 

Hosté se situací pochopitelně chtěli něco udělat a tak zrychlili svůj přechod do útoku. V 76. minutě se po střele hostujícího kapitána Vydry, jehož pokus dokázal Bečirovič pouze vytěsnit před sebe, do šance dostal švermovský Hlavsa. Ten svou příležitost vyřešil prachbídně a změna stavu se tak nekonala. Definitivní rozhodnutí tak mohlo přijít v minutě 80., když se do velké šance dostal po přihrávce M. Vitnera Bechner, který nastřelil břevno hostující branky.

 

Následně se zápas už jen dohrával a rozhodčí brzy utkání ukončil. Tři body si tak odnesli aktivnější domácí, Švermov se naopak musel obejít bez bodů.

 

Část fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorbu si můžete prohlédnout po kliknutí na tento odkaz.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Jsem strašně rád za tři body. Určitě výkon nebyl takový, jaký bychom všichni chtěli, ale asi nás i trochu svazovala nervozita z důležitosti tohoto utkání. Švermov nehrál vůbec špatně, vlastně po šestnáctku byl asi i lepším týmem, ale zápas se rozhoduje v šestnáctkách a tým jsme byli o poznání lepší my. A branek jsme mohli vstřelit více. Jsem strašně rád i za nulu vzadu. Snad se od toho odpíchneme do dalších kol. Každý bod bude strašně moc potřeba. Hodně pomohlo, že jsem měl dnes k dispozici takřka kompletní tým, jaký bych chtěl mít každý zápas i když někteří nastupovali s hendikepy, ale uvědomovali si důležitost zápasu.




Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , D. Mrázek [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] (63. J. Pelc [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (89. D. Minařík [-] ) , D. Minařík [-] (46. J. Vitner [-] ) , A. Kolář [-] (75. T. Vitner [-] )

TJ Baník Švermov
J. Truhlář [-] - M. Hlavsa [-] , K. Dušek [-] , J. Polák [-] (18. A. Starý [-] ) - T. Vydra [-] , A. Nedvěd [-] , A. Zíma [-] , V. Steinbach [-] - M. Říha [-] (80. Š. Neuman [-] ) , O. Vaněk [-] (83. V. Hončík [-] ) , O. Frühauf [-] (73. . El [-] )

ŽK: 43. A. Vitner , 78. O. Sedláček , 85. T. Vitner - 40. O. Frühauf , 48. M. Hlavsa , 85. A. Zíma .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - POMYKÁČEK Roman, ŠESTOŘÁD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžký a hlavně důležitý zápas pro oba týmy. Z Traverza arény si body jen tak někdo nevozí a tak zůstanou tentokrát doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích