1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný obrat! Mšec - Nové Strašecí zvládlo překvapit Libušín v posledních vteřinách


Branky


20. L. Křenek - 87. J. Kapek , 92. J. Kapek
9

V sobotu se proti sobě postavily celky z Libušína a Mšeci - Nového Strašecí. Zápas dlouho směřoval k neočekávané výhře domácích, hosté ale v závěru nasadili trenéra a i díky tomu dokázal Kapek zápas v absolutním závěru rozhodnout, když svým druhým gólem v zápase získal svému týmu tři body. Libušín naopak zapsal další prohru, která ho staví do velmi špatné pozice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích a seskládaná sestava hostů

Domácí šli do zápasu s cílem bodového zisku, který jim v této sezóně již mnohokrát unikl. Mšec - NS se naopak muselo obejít bez devíti hráčů a s provizorní sestavou se chtělo pokusit potvrdit roli favorita a zvítězit. Utkání lépe vycházelo domácímu Libušínu, který dobře kombinoval a držel míč na svých kopačkách. Navíc se ve 20. minutě dostal do vedení. Dlouhý nakopnutý balón doběhl rychlý Maroušek, který míč ještě předložil Křenkovi a ten v dobré pozici nedal gólmanovi Klímovi šanci - 1:0.

 

Hned o 10 minut později to mohlo být už o dvě branky, když se míče ujal Fujdiar a našel znovu připraveného Marouška, který chtěl ještě předložit míč Hrubému, ale přihrávka úspěch nenalezla. Mšec se snažila branku ohrozit, ale nijak moc se jí to nedařilo. Poločas tak skončil hubeným vedením domácího klubu, který mohl být se svým výkonem poměrně spokojený. Mšec - NS naopak muselo v druhém poločase stav otáčet.

Spasitel jménem Kapek

Hned zkraje druhého poločasu mohli domácí přidat druhou, pojišťující branku. Dobře hrající Maroušek obešel tři hráče a vzal celou situaci na sebe, trefil ale pouze boční síť. V tuto chvíli ale možná bylo vhodnější ještě přihrávat. Od 60. minuty se otěží zápasu ujali hosté, kteří chtěli pochopitelně průběh zápasu otočit. Velmi jim pomohla přítomnost J. Mrázka, který na plac nastoupil v 75. minutě a měl okamžitý impakt. Hosté hru hodně zjednodušili, nakopávali míče do vápna a snažili se míč za každou cenu dostat do sítě. Oproti tomu Libušín se pokoušel tlaku odolávat, což se mu dlouho dařilo.

 

V 87. minutě už ale domácí obrana zasáhnout nedokázala. Libušín v čele s Homonickým nedokázal proměnit dobrou šanci a z následného brejku se zvládl prosadit Kapek, který si po centru Ducára a nedostatečném zákroku Poráčanina našel míč a doklepl ho do brány - 1:1. Pro oba týmy by ale remíza znamenala ztrátu a tak oba kluby vsadily na taktiku "vabank". Více se to vyplatilo hostujícímu celku, který dokázal zápas v poslední akci otočit. Po rohovém kopu se do balónu opřel hlavou opět Kapek a vyhrál svému týmu zápas - 1:2. Tímto výsledkem zápas také skončil a Mšec - NS si alespoň na pár hodin mohlo užít první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Soupeř umístěný na 2. místě tabulky pro nás byl výzvou a my měli jasný úkol. Vyhrát a konečně nakopnout výkony, které by se alespoň trochu podobaly těm z minulé sezóny. První poločas se to vcelku povedlo. I přesto, že úroveň úvodní části nebyla tak vysoká, kontrolovali jsme hru a pomalu si začali vytvářet šance. Soupeře jsme k naší bráně pouštěli jen sporadicky. Zápas jsme měli slušně rozehraný a bohužel jsme se svou pasivitou sami připravili o veledůležité 3 body. Příliš malý pohyb směrem dopředu, špatná kombinace a narůstající počet chyb nám zlomil vaz.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - hráč/trenér: Tří bodů si hodně vážím, už jen proto, že jsme zápas otočili až v nastavení. Celek ukázal morální sílu, protože nám chybělo hned devět hráčů, ale i tak všichni na place chtěli vyhrát. Herně to nebylo úplně ideální, ale to se dá pochopit, protože část lidí ani nehrála na postech, na kterých obvykle nastupuje.



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Fujdiar [-] , D. Kolařík [-] , M. Pucholt [-] , T. Felis [-] (59. J. Homonický [-] ) , L. Křenek [-] , J. Hrubý [-] , J. Maroušek [-] , D. Portužák [-] , J. Veselý [-] , O. Špalek [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - J. Kapek [-] , O. Bačo [-] (75. J. Mrázek [-] ) , M. Erba [-] (83. M. Hartman [-] ) , M. Krupička [-] , P. Neužil [-] , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] , T. Trýb [-] (46. D. Mašek [-] ) , J. Trégr [-] , J. Ducár [-]

ŽK: 65. M. Pucholt , 80. D. Kolařík - 92. J. Kapek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 12:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 08:00
Adam Byrtus

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Čeká nás těžký zápas, který věřím, že zvládneme.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:12
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:01

Tip: výhra hostů