Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovíz doma nečekaně velkým rozdílem porazila Velkou Dobrou


Branky


8

V neděli se proti sobě postavily dva extra-kvalitní celky - Dobrovíz a Velká Dobrá. Domácí šli do zápasu v roli jen mírného favorita, hosté naopak měli postaráno o  velkou dávku motivace, neboť zápas proti lídrovi soutěže byl pro ně pochopitelně důležitý. Spokojenější ze zápasu odcházeli domácí, kteří vstřelili hned pět branek a inkasovali pouze jednou. Velká Dobrá se naopak musela uspokojit bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby, chyby a další chyby

Zápas to měl být poměrně vyrovnaný, ale Dobrá v tomto utkání nebyla v určitých oblastech vůbec dobrá. Velký problém jí dělaly osobní hrubky hráčů, které je možná stály i celkový výsledek zápasu. První branka padla po ohromné chybě Kindla, který vystavil velmi špatné situaci Zelenku a ten dokonale namazal Novákovi. Dobrovízský hráč se s míčem nijak moc nemazlil a poslal ho za záda gólmana hostů - 1:0.

 

Hned o osm minut později to bylo už o dvě branky. Po rohovém kopu se ve vápně nejlépe zorientoval Krupička a pouhým nastavením nohy zvýšil na 2:0. Třetí branka přišla až v závěru poločasu, kdy se po další nedůslednosti hostující obrany prosadil Racocha - 3:0. Tímto výsledkem první polovina také skončila a o vítězi bylo již v tuto chvíli poměrně rozhodnuto.

Další branky a domácí dominance

Druhá polovina začala velkou snahou Velké Dobré, ale žádná příležitost nedokázala být proměněna v branku. A když už ton vypadalo na kontaktní branku, tak ji hostům hlavní rozhodří neuznal. Vysněného gólu se ale Dobrá přecejen dočkala v 70. minutě, když se 7 minut po vyloučení Zelenky prosadil aktivní Stříška - 3:1.

 

Bohužel pro hosty tento gól absolutně nezměnil dynamiku utkání a domácí si své tříbrankové vedení vzali hned vzápětí zpátky. Po špatném postavení Kindla se dokázal již podruhé prosadit Krupička a bylo to 4:1. Poslední branku poté přidal pár minut po čtvrtém gólu Knotek a zakončil tak povedené utkání svého klubu - 5:1. Zápas tímto výsledkem také skončil a Dobrovíz si tak mohla užívat své vybojované body, Dobrá se naopak musela spokojit bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrovíz
Tomáš Racocha - hráč: Dobře jsme napadali a jejich obráncům to dělalo velký problém. Dobrá se v první polovině k žádné šanci prakticky nedostala. Druhá půle byla daleko vyrovnanější. Z naší strany skvěle zvládnutý zápas takticky, soupeř dělal chyby a nám se podařilo trestat. Dobré se nepovedlo prvních 10 minut zápasu, což ovlivnilo zbytek zápasu.




Sestavy


TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - V. Knotek [-] (78. V. Eliáš [-] ) , T. Racocha [-] , J. Vosáhlo [-] , D. Novák [-] , J. Trnka [-] , R. Soukup [-] (84. M. Vosáhlo [-] ) , D. Fábry [-] (85. T. Lev [-] ) , L. Krupička [-] , M. Dolejš [-] , J. Krupička [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - J. Faktor [-] , F. Dejčmar [-] , P. Ondrášek [-] , J. Mertlík [-] , M. Linhart [-] (73. D. Strnad [-] ) , M. Servus [-] (69. R. Volman [-] ) , R. Havlíček [-] (69. K. Přibyl [-] ) , M. Zelenka [-] , R. Stříška [-] , T. Andruchovič [-]

ŽK: 57. V. Knotek - 35. M. Linhart , 84. R. Stříška . ČK: 63. M. Zelenka .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Kuba Michal - CHOVANEC Petr, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:44

Tip: výhra domácích