Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev doma nestačila na Městec Králové


13

Domácí Jíkev skončila v loňské sezoně na bramborové čtvrté pozici a hostující Městec Králové na pozici osmé. Dal se očekávat vyrovnaný boj. Zkušená Jíkev s bývalými ligisty Mikolandou a Klimplem v sestavě na Městec Králové nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní nástup Městce

Hosté se ujali vedení v utkání velmi rychle. Ve 2' hosté rychle rozehráli standartní situaci a z 25 metrů napřáhl Vobořil a míč skončil až za zády brankáře Blažka 0:1! Městec měl v první polovině více ze hry a byl lepším týmem. Domácí hrozili ze standartních situací, ale s těmi si hosté poradili. Ve 33' přihrával pod sebe na velké vápno Bejbl, Hanzlík pustil balón za sebe a Vobořil z prvního doteku umístil míč k přední tyči 0:2! Hosté zahodili několik zajímavých příležitostí na navýšení skóre a v závěru první půle přišel trest. Ve 41' snížil domácí Pařízek na 1:2!

Červená karta na obou stranách

Ve druhém poločase měla více ze hry domácí Jíkev. Zdálo se, že okolo 60' hostům došla šťáva a Jíkev toho chtěla využít, ale nedokázala si vypracovat žádné vyložené příležitosti. V nastaveném čase ještě přišla na řadu červená karta a viděli jí hráči z obou celků. Hostující Vobořil za faul zezadu a domácí Kvíz za šlápnutí na protihráče v přerušené hře! Více už utkání nenabídlo a Městec Králové si veze domů velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Pavel Pařízek (hráč): Měli jsme špatný začátek, dostali jsme dva rychlé góly a nedařilo se nám. Postupem času jsme hru vyrovnali, měli několik dobrých šancí a do poločasu se nám podařilo z přímáku vyrovnat. Druhý poločas jsme začali také dobře, řekl bych že jsme měli tak 20 minut velkou prevahu, několik šancí, ale nepovedlo se nám dát gól a tím pádem jsme bohužel prohráli.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Snad těžšího soupeře na úvod sezony jsme si nemohli přát! Jíkev je složená z hráčů, kteří opravdu umí kopat, my to věděli a připravili se na to. Apeloval jsem na kluky, aby si pohlídali největší zbraně a musím říct, že minimálně první poločas vše do puntíku dodrželi. Jíkev hrozila jen z dlouhých balónů a odražených míčů. Pokud budu hodnotit první poločas, měli jsme vyhrát o 3 góly, pokud druhý, Jíkev byla aktivnější a lepší. Jsem nadšený za výhru. Jediná kaňka je vyloučení Tomáše Vobořila. Musíme si to nějak interně vyhodnotit! Vstup pravou nohou, jdeme zápas od zápasu a uvidíme.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - E. Zejmon [-] (82. J. Kvíz [-] ) , R. Shuba [-] (86. A. Rusu [-] ) , P. Pařízek [-] , M. Klimpl [-] , J. Tomášek [-] , M. Másílko [-] (46. V. Anataciuc [-] ) , Y. Kyrlyk [-] , M. Ustinov [-] , P. Mikolanda [-] , J. Schubert [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] , J. Sochor [-] (78. M. Novák [-] ) , M. Velenský [-] , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-] , R. Hanzlík [-] (69. A. Němec [-] )

ŽK: 10. M. Klimpl , 34. M. Blažek , 46. M. Ustinov , 66. J. Tomášek , 90. J. Schubert - 30. M. Vondrka , 73. O. Bejbl , 88. V. Ihnatyshyn . ČK: 93. J. Kvíz - 93. T. Vobořil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čermoch Jakub - MRÁZEK Radek, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů