Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky a Semice nabídly parádní přestřelku


Branky


13

První kolo proti sobě postavilo dva tradiční účastníky 1.B třídy sk.C. Semice přijely do Peček. Každý z 230 přihlížejících diváků si musel přijít na své, protože s góly se roztrhnul pytel a až do závěrečného hvizdu to bylo pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semice otočily vývoj během jedné minuty

Domácím vyšel vstup do utkání parádně. V 9' napřáhnul za velkým vápnem Sova a brankář Málek na jeho ránu nedokázal zareagovat 1:0! V 18' byl po faulu na hostujícího Jareše odpískán pokutový kop, který dokázal proměnit Kamlach 1:1! Hned v 19' udělali domácí chybu při rozehrání trestného kopu na půli hřiště a po ose Jareš - Kamlach - Vavroušek uklidil posledně jmenovaný míč do sítě 1:2! Domácí se hnali za vyrovnáním, ale samostatný únik zastavil praporek pomezního rozhodčího. Ve 44' předvedli krásnou akci Kamlach s Vavrouškem na jejímž konci stál Kubela, který se trefil dokonale 1:3!

Křivský vystřelil v nastaveném čase domácím bod

Domácí tým do druhého poločasu provedl dvě změny v sestavě a šel hrát na větší riziko. Hned z kraje druhého poločasu orazítkoval hostující Jareš břevno. Domácím dal naději v 64' Hovorka 2:3! V 73' mohl postupovat sám na bránu domácí Němec, ale podrazil ho obránce Šimek a za svůj zákrok uviděl červenou kartu! V 88' utekl po straně rychlonohý Kamlach a poslal hosty zpět do dvoubrankového vedení 2:4! Ještě v té samé minutě využil domácí Hovorka parádní průnikovu přihrávku a snížil na rozdíl jedné branky 3:4! Rozhodčí nastavil utkání o 5' a po obehrávání velkého vápna hostů se odhodlal ke střele Křivský, který propálil vše co mu stálo v cestě a vyrovnal na konečných 4:4!



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Tuhle remízu bereme jako malé vítězství. Musíme si přiznat, že dostat čtyři branky doma je zkrátka hodně, udělali jsme v zápase hloupé chyby a to nás možná stálo lepší výsledek. Vzhledem k vývoji zápasu, ale na druhou stranu musím naše hráče pochválit za bojovnost až do konce a taky za to, že udrželi emoce na uzdě při tom neskutečně velkém množství hloupých a křivých rozhodnutí. Kdyby se vše odehrávalo podle pravidel, troufnu si tvrdit, že by to byl i pěkný fotbal.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Bohužel jsme ztratili vyhraný zápas, když jsme v 87.minutě navýšili vedení na 4:2 už to vypadalo, že si odvezeme 3 body, ale v podstatě hned na to jsme dostali gól na 3:4 a ve 4.minutě nastavení domácí vyrovnali. Když už jsme ten zápas ale měli tak výborně rozehraný, měli jsme to dovést ke 3 bodům.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - M. Materna [-] (63. T. Němec [-] ) , P. Sova [-] (46. R. Hovorka [-] ) , M. Müller [-] , V. Buřič [-] (76. O. Richter [-] ) , V. Kašpárek [-] (46. D. Brunclík [-] ) , T. Křivský [-] , T. Holub [-] , T. Švára [-] , J. Pikner [-] , M. Kaše [-]

AFK Sokol Semice
P. Málek [-] - Š. Jareš [-] (75. V. Kavka [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , D. Šimek [-] , A. Kubela [-] , J. Kamlach [-] , P. Rychtařík [-] , F. Vavroušek [-] (60. N. Petsoliak [-] ) , M. Machala [-] (55. M. Brynych [-] ) , Š. Bříza [-]

ŽK: 56. J. Pikner , 83. D. Brunclík , 86. R. Hovorka , 90. M. Müller - 24. Š. Bříza , 35. J. Kamlach , 62. M. Brynych . ČK: 73. D. Šimek .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - REMENEC Lubomír, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů