Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže z Jestřábí Lhoty nasázel Pátku bůra


Branky


13

Jestřábí Lhota je po postupu z okresního přeboru nováčkem soutěže a hned v úvodním kole na ni čekal tvrdý oříšek. Pátek ukázal své možnosti v druhé polovině loňské sezony. Domácí hráči se s utkáním popasovali na výbornou a svému soupeři nasázeli pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pátek se ujal vedení

První poločas začal opatrně z obou stran. Pátek měl míč častěji na kopačkách a už v 5' mohl otevřít skóre M. Puk, ale mířil pouze do míst, kde byl připravený brankář Karban. Ve 29' vyslal pas za obranu domácích Kohoutek a po špatném odkopu Karbana vstřelil M. Puk gól do odkryté brány 0:1! Ve 33' vyzkoušel pozornost brankáře Kožurika domácí Záhora, ale jeho střela z půlky hřiště skončila metr vedle brány. Ve 39' poslal centr do velkého vápna Robovský a ve skrumáži se nejlépe zorientoval domácí Klička a vyrovnal na 1:1!

Brankostroj domácích

Pátku vstup do druhého poločasu hrubě nevyšel. Ve 46' vyslal pěknou průnikovou přihrávku domácí Záhora a Foršt touto nabídkou nepohrdnul a poslal svůj tým do vedení 2:1! O pár minut později ve 49' využil další průnikovou přihrávku Robovský a zvýšil na 3:1! Domácí tým byl na koni a jejich hráčů bylo plné hřiště. Sbírali odražené míče a snadno se dostávali do zakončení. V 61' ztratil Pátek balón ve středu hřiště a využít toho dokázal podruhé v utkání Robovský 4:1! Hosté bránu domácích prakticky neohrožovali a v 83' přišla pátá branka do jejich sítě, když po akci Kubíčka zakončoval do prázdné brány Rozumný 5:1! Konečnou podobu výsledku dal v 85' hostující Ramšák, který se postavil k pokutovému kopu a i když Karban jeho pokus dokázal vyrazit, tak z dorážky už se nemýlil 5:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Celý týden jsem klukům říkal, že to nebude vůbec lehký soupeř, jelikož mají spoustu dobrých fotbalistů s některými jsem hrál i v jednom týmu. Takže jsme se na zápas v týdnu pečlivě připravovali a věděli jsme, že pokud chceme uspět musíme do toho dát všechno! Byl to hezký zápas, který měl úplně všechno a diváci se určitě nenudili. Moc chci poděkovat všem klukům v týmu za sebeobětování a výborný výkon. Jsem moc rád jak se adaptovali dorostenci jen jediná kaňka na tom všem je, že se opět zranil Martínek.

Pátek
Tomáš Šercl (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě, šli si za vítězstvím a to se jim podařilo. My se musíme z výsledku oklepat a na domácí půdě to napravit. Nikdo se sám neporazí. Musíme máknout.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , F. Krajíček [-] , M. Mikeš [-] (70. F. Dvořák [-] ) , O. Martínek [-] (27. M. Foršt [-] ) , D. Záhora [-] (81. T. Rozumný [-] ) , T. Robovský [-] , A. Krupka [-] (80. V. Černý [-] ) , T. Vlasák [-] , J. Švanda [-]

Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] , Z. Bureš [-] (59. M. Šercl [-] ) , M. Puk [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Kohoutek [-] (40. J. Bulíř [-] ) , P. Papoušek [-] (70. P. Stibor [-] ) , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] , M. Ouředník [-]

ŽK: 46. A. Krupka , 55. T. Robovský - 44. O. Puk , 52. Z. Bureš , 65. J. Stehlík , 83. M. Ramšák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stránský Martin - HANÁK Leoš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů