1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sadská dostala na svém hřišti od Peček bůra


Branky


84. M. Svoboda - 3. P. Sova , 43. P. Sova , 47. M. Müller , 55. M. Müller , 79. T. Švára
9

Domácí Sadská měla nepovedený závěr loňské sezony a nedaří se jí ani vstup do té nové. Minulý týden dostala šest branek ve Velimi. Pečky v minulém kole vyrovnaly až v nastaveném čase při divoké přestřelce se Semicemi. Pečkám se v Sadské dlouhodobě nedařilo, ale nyní si se soupeřem pohrály a nasázely mu pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod a závěr poločasu vyšel Pečkám

Pečky vstoupily do utkání ve velkém stylu. Hned v úvodu se do velké šance dostal Křivský, ale selhal. Ve 3' se už hosté radovali, když vystřelil z velkého vápna Sova a míč se od tyče odrazil do brány 0:1! Hosté pokračovali v aktivní hře a podnikali rychlé útoky do ne příliš pevné obrany Sadské. Pečky se svými šancemi nenakládaly dobře, ale navýšení skóre se dočkaly ještě před přestávkou. Ve 43' se u lajny uvolnil Zajíc a předložil míč do malého vápna Sovovi a ten se mohl radovat podruhé v utkání 0:2!

Pečkám vyšel vstup i do druhé půle

Ve 47' si postavil standartní situaci před velkým vápnem hostující Müller a poslal míč do vzdálenějšího rohu Doubkovi brány 0:3! Sadská nedokázala Pečky ničím překvapit. V 55' vyslal ránu z velkého vápna opět Müller a bylo to 0:4! V 79' se z obranných pozic vysunul Švára, který se dostal až před brankáře Doubka a zvýšil na 0:5! Za stavu 0:5 si už vypracovala příležitosti i Sadská. Nejprve Cmár zneškodnil pokus domácího útočníka, ale v 84' se domácí dočkali, když alespoň čestnou branku vstřelil kapitán Svoboda 1:5!



Ohlasy k zápasu


AFK Sadská
David Čemus (hráč): Z našeho pohledu není moc co hodnotit. Soupeř zaslouženě vyhrál. Odehráli jsme jedno z nejhorších utkání co jsem v Sadské. Chyběl nám pohyb, agresivita, nabídka pro balón. Navíc dostáváme laciné góly po individuálních chybách. Musíme se rychle zlepšit a zlomit to.

AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Většinu zápasu jsme hráli koncentrovaně, nedali jsme domácím možnost se dostat do hry. Nedělali jsme zbytečné fauly kolem vápna a zodpovědně ubránili standardní situace. Celkově jsme podali dobrý týmový výkon a konečně v Sadské po letech půstu vyhráli. A to výhra mohla být ještě daleko výraznější, těch šancí co jsme si vytvořili bylo snad na dva zápasy.



Sestavy


AFK Sadská
D. Doubek [-] - P. Michálek [-] , M. Dudla [-] , M. Svoboda [-] , D. Pokorný [-] , T. Pavel [-] , M. Machovský [-] , F. Horna [-] (62. J. Brynych [-] ) , M. Havlík [-] , D. Čemus [-] , P. Tolma [-]

AFK Pečky
M. Cmár [-] - P. Sova [-] (46. D. Zborník [-] ) , D. Brunclík [-] , M. Müller [-] , V. Buřič [-] (55. T. Němec [-] ) , J. Zajíc [-] , T. Křivský [-] (80. O. Richter [-] ) , T. Holub [-] , T. Havelka [-] , J. Pikner [-] (80. M. Materna [-] ) , M. Kaše [-] (19. T. Švára [-] )

ŽK: 21. T. Pavel , 42. P. Michálek - 21. P. Sova , 74. T. Křivský .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Stránský Martin - ZUSKIN Petr, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V Sadské se nám dlouhodobě nedaří i s přispěním ne úplně kvalitních výkonů pánů rozhodčích. Doufám a věřím, že to zlomíme a odvezeme si všechny 3 body. 0:3

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů