Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice otočily vývoj v Rožďálovicích i v deseti hráčích


9

Rožďálovice v prvním kole uhrály remízu na půdě Plaňan. Nyní přijel tým, který je zvyklý hrát o horní příčky. Semice minulý týden ztratily tři body v nastaveném čase na hřišti Peček a čekal je druhý zápas v řadě na venkovním hřišti. I když v Rožďálovicích prohrávali o dva góly, tak dokázaly manko dohnat a v deseti hráčích dokonce výsledek otočit na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový vstup do utkání pro Rožďálovice

Domácí nemohli vstoupit k prvnímu utkání na svém hřišti ve vyšší soutěži lépe. V 1' dostal od hostů více prostoru Grospič a otevřel skóre 1:0! Ve 4' dostal prostor znovu nebezpečný Grospič a zvýšil už na 2:0! Semice se dokázaly ze strašidelného začátku oklepat a začaly mít více ze hry. Ve 32' a 33' mohli hosté snížit, ale Rychtařík ani Vavroušek nemířili přesně. Snížení pro hosty přišlo těsně před přestávkou ve 42', když akci dohrál Petsoliak a hlavou dal na poločasových 2:1!

Hosté otočili zásluhou Rychtaříka

Semice na domácí v druhé půli vlétly. V rozmezí pěti minut si vypracovali hosté tři zajímavé příležitosti, ale využít je nedokázali. V 55' už přišlo vyrovnání, když Rychtařík dostal přihrávku na zadní tyč a z voleje propálil Polcara 2:2! V 60' měly Semice příležitost skóre otočit ve svůj prospěch, ale míč v brance neskončil. Pro hosty přišla komplikace v 68', když vyběhl brankář Hons mimo pokutové území a fauloval pronikajícího útočníka a uviděl červenou kartu! Hosté si i v oslabení dokázali vypracovat brankové příležitosti. V 82' Rychtaříkův pokus z přímého kopu dokázal zlikvidovat brankář Polcar. V 83' se podruhé v utkání prosadil Rychtařík a otočil skóre utkání na stranu Semic 2:3! Hosté se v závěrečných minutách zatáhli a domácí tým už vyrovnat nedokázal.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Do utkání jsme nemohli vystoupit lépe. Během chvíle jsme vedli 2:0. Vše jsme měli pod kontrolou. Bohužel těsně před koncem poločasu jsme inkasovali po naší chybě. Druhý poločas jsme se nedostali do hry a soupeř nás zatlačil a zaslouženě vyrovnal. Okolo 70 minuty jsme se dostali do početní převahy, kdy gólman vyběhl a špatně odhadl celou situaci. Místo toho, abychom se dostali do tlaku, tak jsme ještě inkasovali a prohráli 2:3. Soupeři gratuluji jak zvládl obrat a hrát o deseti lidech. My musíme zvednout hlavy, hrát celých 90 minut a koncentrovat se.

AFK Sokol Semice
Miroslav Čepelka (vedoucí týmu): Měli jsme šílený vstup do zápasu. Říkali jsme si, že si musíme dát pozor na Grospiče a hned v první minutě jsme od něj inkasovali. Ve čtvrté minutě nám dal na 2:0. Z naší strany to byl hrozný úvod, ale dobrá facka k tomu, aby jsme se probrali. A to se stalo. Byli jsme jednoznačně lepším mužstvem. Z mého pohledu bylo vítězství zasloužené. Domácí měli v úvodu 2 příležitosti, které bravurně vyřešil Grospič, ale poté jsme jim v průběhu zápasu již téměř nic nedovolili. Naopak my jsme se tlačili do hry, bojovali a měli větší hlad po 3 bodech.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - V. Bubla [-] , D. Hora [-] , M. Grospič [-] , F. Veselý [-] (68. H. Tu [-] ) , J. Najmon [-] , J. Prokeš [-] (60. L. Dont [-] ) , L. Heřmanský [-] , P. Rulc [-] , M. Paroulek [-] , T. Živnůstka [-] (86. B. Kulychok [-] )

AFK Sokol Semice
P. Hons [-] - Š. Jareš [-] , J. Kudrna [-] , J. Vavřík [-] , A. Kubela [-] , N. Petsoliak [-] (88. M. Brynych [-] ) , L. Kapička [-] , J. Kamlach [-] , P. Rychtařík [-] , F. Vavroušek [-] (46. S. Oliinyk [-] ) , Š. Bříza [-]

ŽK: 57. D. Hora , 82. T. Živnůstka , 91. M. Paroulek - 52. N. Petsoliak , 57. L. Kapička , 57. S. Oliinyk , 93. P. Rychtařík . ČK: 68. P. Hons .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BRÝL František, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Semice mají hodně silný útok a hlavně standartky. Čekám, že minimálně gól ze standartky dají a proto si odvezou všechny 3 body. 2:3

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů