1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábí Lhotě vychytal bod v Plaňanech brankář Karban


Branky


9

Plaňany v minulém kole ztratily tři body až v úplném závěru. Ve druhém utkání se představily znovu na domácí půdě a přijel další nováček. Jestřábí Lhota v minulém kole nasázela Pátku pět branek a slavila tři body. Zajímavý souboj nabídl osm žlutých karet a skončil nerozhodným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Robovský poslal hosty do vedení

Hosté v úvodu působili ospalým dojmem a domácí si vytvořili několik slibných příležitostí. Ovšem do vedení se dostali hosté. V 18' přišel před bránu přízemní centr ze strany, který Robovský tečoval za záda brankáře Arnolda 0:1! Od vstřelené branky se hra přelévala ze strany na stranu a šance měly oba dva týmy. Ve 35' dostali hosté možnost navýšit skóre, když rozhodčí zapískal pokutový kop! Míč si postavil Krupka, ale Arnold jeho střelu vyrazil a následná dorážka skončila mimo. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale soupeř dokázal střely zablokovat a z řady rohových kopů se Plaňany prosadit nedokázaly.

Vyrovnání zařídil Motrunich

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a hosté se jen bránili. Vyrovnání se domácí dočkali v 62', když na zadní tyči přetlačil Motrunich obránce a prostřelil Karbana 1:1! Hosté si mohli vzít vedení zpět, ale samostatný nájezd Robovského ani Martínka v brance neskončil. V závěru střílel těsně mimo domácí Kuchař. V 90' mohl strhnout vedení pro Plaňany nejdříve Nedvědil, který střelou orazítkoval tyč a po něm dorážející Kuchař, před kterým uklidil míč do bezpečí obránce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Zajímavý vyrovnaný zápas, který měl svou kvalitu skončil spravedlivou remízou. V prvním poločase jsem byl spokojen s naší hrou dopředu, naopak kluzký terén dělal naší obraně problémy. Udělali jsme řadu chyb, po kterých ohrožovali hosté naší branku. Doma jsme ztratili body,ale podstatně více nás mrzí ztráta z minulého týdne.Teď nás čeká další nepříjemný nováček.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Chtěl bych vyzdvihnout výkon brankáře Luboše Karbana, díky kterému je výsledek jaký je. Jinak chci pochválit hlavního rozhodčího pana Fílu. Zvládl zápas odpískat s ledovým klidem, byť to neměl v Plaňanech vůbec jednoduché, ovšem to asi každý viděl v zápise o utkání, že my máme jen 1 žlutou kartu a soupeř hned 8. Žádný tým to tu nebude mít jednoduché. Pro nás cenný bod z venku a již se připravujeme na Rožďálovice.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - T. Freund [-] (77. M. Čech [-] ) , J. Kuchař [-] , M. Volavka [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] (63. K. Rýva [-] ) , O. Shpuryk [-] (72. J. Nedvědil [-] ) , F. Sosvor [-] , Y. Nevdashov [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Krupka [-] (79. M. Foršt [-] ) , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-] (77. F. Dvořák [-] ) , T. Robovský [-]

ŽK: 28. D. Konůpek , 34. J. Kuchař , 35. Y. Nevdashov , 42. T. Freund , 71. A. Motrunich , 73. M. Volavka , 85. F. Sosvor - 34. T. Kubíček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: FÍLA Michal - ŠMEJKAL Jiří, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Těžko hodnotit. Zkusím remízu. 2:2

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů