0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uragán Pátku ve druhé půli odnesla Ostrá


Branky


65. M. Puk , 80. J. Stehlík , 88. M. Puk , 89. M. Puk
9

Domácí Ostrá v prvních dvou kolech nepoznala chuť porážky, když uhrála doma bod s Vykání a vyhrála v Býchorech. Pátek si po nepovedeném utkání na půdě Jestřábí Lhoty spravil chuť doma s Paběnicemi. Vzájemné utkání se rozhodovalo až v druhém poločase a Pátek v závěru předvedl pořádnou gólovou smršť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez branek

V prvním poločase se hrál vyrovnaný a bojovný fotbal. Většina akcí skončila před velkým vápnem. Přesto si dokázaly oba dva týmy vypracovat dvě brankové příležitosti. Ostrá ani Pátek však své příležitosti nevyužili. V závěru prvního poločasu měla domácí Ostrá tři nebezpečné rohové kopy během krátké chvíle, ale domácí si nepomohli ani standartní situací a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Gólový uragán Pátku

Do druhého poločasu vstoupila lépe Ostrá a vypracovala si tři slibné šance, ale přechod do obrany hostů vyřešila špatně. V 65' udělali domácí chybu při vyvážení míče z vlastní poloviny, míče se ujal Papoušek a přihrál volnému M. Pukovi a ten otevřel skóre utkání 0:1! Domácí se hnali za vyrovnáním, ale poslední desetiminutovka pro ně byla jako ze špatného snu. V 80' pálil na zadní tyč Stehlík a zvýšil na 0:2! V 88' si míč od Bartoše našel M. Puk a bylo to 0:3! V 89' proměnil samostatný únik M. Puk a zkompletoval hattrick 0:4!



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Zápas se nám výsledkově vůbec nepovedl, takže převládá velké zklamání. I když ve hře nebyly špatné okamžiky. Dokázali jsme si vypracovat šance, které se nám ale nepodařilo přetavit v branku. Nakonec je z toho čtyřbrankový příděl. V zápase nás zradila koncovka.

Pátek
Jakub Navrátil (hráč): První půle byla vyrovnaná a bojovná. Oba týmy si připsaly po dvou brankových příležitostech. Jinak většina akcí skončila před vápnem. Výsledek neodpovídá hře na hřišti. Domácí hráli dobře, měli gólové šance. Posledních deset minut jim ale nevyšlo.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
V. Pokorný [-] - T. Birkuš [-] , M. Šnajdr [-] , R. Sedlák [-] (46. J. Pavliš [-] ) , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] (46. D. Micka [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , D. Kukla [-]

Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] , M. Puk [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Zubák [-] , T. Novotný [-] (84. J. Bartoš [-] ) , P. Papoušek [-] , M. Šercl [-] (78. J. Bulíř [-] ) , L. Kadlec [-] (71. Z. Bureš [-] )

ŽK: 27. R. Sedlák , 69. D. Micka - 30. J. Navrátil , 84. O. Puk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: výhra hostů

Ostrá bude oloupena o všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů