M. Müller 78. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec si bojovností došel pro tři body Pečkách


Branky


78. M. Müller (p.) - 74. R. Hanzlík , 76. T. Nýč
9

První domácí utkání zachraňovali Pečky až v úplném závěru, když v nastaveném čase vyrovnaly proti Semicím. V dalším kole nasázely bůra Sadské. Městec měl před tímto zápasem stoprocentní bilanci za dvě výhry o gól. A Městec i po utkání v Pečkách slaví zisk třech bodů. Bojovnost a obětavost hostujících hráčů stačila a Pečky poprvé v sezoně prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

V prvním poločase branku diváci neviděli, ale že by to byla nuda, tak to se říct nedá. Hosté se dostávali do šancí z rychlých protiútoků a jednu velkou po centru ze strany zahodili. Domácí tým orazítkoval hlavou břevno. Domácí také střelou ze strany netrefili prázdnou bránu!

Tři branky v rozmezí čtyř minut

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Zrychlili hru směrem dopředu a začali být nebezpeční. Hosté však dobře drželi obranný blok a dokázal si v obraně poradit. Velká šance domácích přišla po hlavičce Brunclíka, ale brankář Ihnatyshyn jeho pokus zlikvidoval. V 74' zazmatkovala domácí obrana, když obránce hlavičkou přihrál před vlastní bránu volnému Hanzlíkovi a ten nabídnutou šancí nepohrdnul 0:1! V 76' poslali hosté dlouhý nákop na osamoceného Nýče, který se zbavil svých strážců, udělal kličku brankáři Cmárovi a bez problémů zvýšil na 0:2! V 78' se dočkaly také Pečky, když nařízený pokutový kop proměnil Müller 1:2! V závěrečných minutách domácí sahali po vyrovnání, ale Brunclíkova střela z velkého vápna skončila opět na břevně. Zmar v koncovce domácích podtrhl další nepovedený pokus do prázdné brány a několik ukvapených zakončení. Hosté vytěžili z minima maximum a odváží si z Peček velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Trenér Městce chtěl původně zápas odložit, ale teď je určitě rád, že se hrálo. Nevím, kdo všechno soupeři v sestavě chyběl, ale jeho svěřenci podali statečný výkon a po zásluze zvítězili. My si nejspíš mysleli, že se soupeř porazí sám, hráli jsme pomalu a bez nápadu. Spoustu míčů, co dávno měly jít dopředu brzdíme, soupeř se stačil vždy zodpovědně vzadu zformovat. Jeho připravenou obranu jsme nerozhýbali, nepřišla žádná překvapivá přihrávka a náznaky průniků zůstaly bez finále na bránu. Chyběl mi motor mužstva, první poločas jsme uspali sami sebe, postrádal jsem potřebné emoce. Naše koncovka byla po celý zápas žalostná, brána nám byla malá, všechno lítalo vedle tyčí, gólman ani nemusel zasahovat. Je to pro nás ztráta, tento zápas jsme nemuseli prohrát, bohužel bodovému zisku nešli naši hráči naproti s takovým odhodláním jako jejich soupeř. Ze dvou domácích zápasů máme 1 bod, nedokážeme využít domácího prostředí. Výkon je pro mě zklamáním, takhle se o body nehraje. Soupeři gratuluji, jejich bojovnost a obětavá hra na nás stačila.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Jsem spokojený a šťastný jako malé dítko pod Vánočním stromečkem. neuvěřitelné zdravotní lapálie jsme řešili celý týden a ještě včera dopoledne nás bylo asi 11. Buď na nás hodil kletbu Tomáš Rosický, nebo nevím. Aby mi chybělo 11-12 lidí, to se jen tak nevidí. Zápas jsme i ve slepené sestavě oddřeli do úmoru a já před kluky smekám klobouk a ohýbám svůj hřbet. Jako trenér jsem ještě nebyl spokojenější s nasazením, jako tomu bylo dnes. Každý si sáhl na dno. Oceňuji famózní výkon všech rozhodčích, kteří byli snad bezchybní. I s penaltou proti nám souhlasím. Máme 9 bodů a naším úkolem je se dát zdravotně do kupy a za týden se pokusit porazit Semice.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - D. Zborník [-] (57. O. Richter [-] ) , T. Švára [-] (46. V. Buřič [-] ) , J. Krupka [-] , R. Hovorka [-] (46. P. Sova [-] ) , D. Brunclík [-] , M. Müller [-] (72. V. Kašpárek [-] ) , M. Kaše [-] , J. Zajíc [-] , T. Křivský [-] , J. Pikner [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , M. Jokl [-] (80. J. Král [-] ) , O. Bejbl [-] , P. Havránek [-] (61. M. Chudoba [-] ) , J. Sochor [-] , P. Šoufek [-] (72. T. Novák [-] ) , T. Nýč [-] , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , J. Šmidrkal [-]

ŽK: P. Sova , 40. D. Brunclík , 88. O. Richter - 67. V. Střelec , 88. T. Novák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: LADISLAV Jakub - ŠPAČEK Jaroslav, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv značně oslabeni, ale věřím, že to zvládneme za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích