T. Vlasák 57.
M. Klička 79. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neporazitelnost Jestřábí Lhoty pokračuje. Rožďálovice viděly dvě červené karty


Branky


57. T. Vlasák , 79. M. Klička (p.) - 83. M. Grospič
9

Souboj nováčků mezi Jestřábí Lhotou a Rožďálovicemi nabídl zajímavý souboj. Jestřábí lhota měla před zápasem čtyři body za výhru s Pátkem a remízu v Plaňanech. Rožďálovice zase bod za remízu v Plaňanech a prohru se Semicemi. Vzájemný duel nabídl tři branky a dvě červené karty se šťastným koncem pro domácí Jestřábí Lhotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Utkání začalo opatrně. Domácí si toho příliš nevytvořili a za zmínku stojí pouze střela z dálky od Záhory a nepřesné zakončení Martínka. V 18' zlikvidoval domácí brankář Karban samostatný únik Rožďálovic. Ve 20' zahrával volný přímý kop domácí Kubíček, ale i s přispěním brankáře Polcara orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Hosté si vypracovali několik střeleckých pokusů, ale buď jim scházelo štěstí nebo střely pochytal gólman Karban.

Pokutový kop a dvě červené karty

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně a hned v úvodu předvedli pěkné průniky Kubíček a Martínek. V 57' vypálil ránu z dálky domácí Vlasák a střela vypadla brankáři Polcarovi až za jeho záda 1:0! Jestřábí Lhota měla po vstřelené brance více ze hry. V závěru utkání začalo být pořádně živo. V 79' uviděl po druhé žluté kartě kartu červenou Bubla a za jeho zákrok byl nařízen pokutový kop, který s jistotou proměnil Klička 2:0! V 83' dostal více prostoru v pokutovém území Grospič a bylo zaděláno na drama 2:1! V 87' uviděl červenou kartu ještě hostující Rulc, když fauloval protihráče, který postupoval sám na bránu. Hosté už se nezmohli na vyrovnání a tak Jestřábí Lhota stále drží neporazitelnost v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Daniel Záhora (trenér): Do zápasu s Rožďalovicemi jsme vstoupili velice opatrně přišlo mi, jako bychom zůstali ještě hlavami v kabině. Druhý poločas jsme začali více aktivně, už se mi to líbilo. Byly tam skvělé průniky. Celý zápas hrálo hostující mužstvo velice tvrdě. Zejména pak hostující hráč s číslem 14 Bubla, který po několika tvrdých zákrocích viděl dvě žluté karty. Výsledek jsme dokázali udržet a bereme 3 body. Všem klukům děkuji za to, že jsme to ubojovali.

FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Za mě jsme odehráli dobré utkání, ač to nevypadá výsledkově ani podle červených karet. První poločas jsme si vypracovali gólové situace i dostatečné množství střel, ale neměli jsme štěstí nebo podržel jejich gólman. Druhý poločas se bohužel nepodařilo našemu golmanovi zkrotit střelu, která mu nechtěně spadla do branky. Poté jak když nás přejel vlak, nemohli jsme se do ničeho dostat. Soupeř byl více na balónu. Do toho dvě červené karty, kdy jsme hasili protiútoky na našeho brankáře. Obě byly zasloužené, ale rozhodně fauly nebyly zákeřné. Po penaltě soupeř zvýšil na 2:0 a bylo hotovo. V závěru utkání se nám podařilo snížit, ale na více jsme se nezmohli. Za mě to bylo dobré utkání se špatným koncem pro nás. Gratuluji soupeři.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] (46. A. Krupka [-] ) , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , T. Kubíček [-] (88. T. Rozumný [-] ) , V. Černý [-] , M. Mikeš [-] , M. Foršt [-] (84. F. Dvořák [-] ) , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-]

FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - M. Plch [-] (85. Š. Taneček [-] ) , D. Hora [-] (73. L. Pletka [-] ) , V. Bubla [-] , M. Grospič [-] , F. Veselý [-] (80. P. Vlasák [-] ) , J. Najmon [-] , M. Jeník [-] (61. L. Dont [-] ) , L. Heřmanský [-] , M. Havránek [-] , P. Rulc [-]

ŽK: 61. D. Záhora , 71. M. Foršt - 24. M. Havránek , 29. F. Veselý , 50. M. Plch , 62. V. Bubla . ČK: 79. V. Bubla , 87. P. Rulc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - ŠTEBERL Martin, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Václav Střelec
Tip experta: remíza

Vše nasvědčuje rozdělení bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích