Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovicím stačil poločas k dalšímu debaklu pro Sadskou


Branky


8

Domácí Rožďálovice měly před utkáním v tabulce pouze bod, ale dokázaly potrápit Semice a po bodu sahaly i v Jestřábí Lhotě. Hostující Sadská zažívá katastrofální start do soutěže, když po třech kolech nezískala ani bod s hrozivým skóre 2:16. A Sadské se nepovedlo utkání ani v Rožďálovicích, kde inkasovala dalších pět branek a opět nezískala ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadská na kolotoči

Hostující Sadská vstoupila do utkání katastrofálně. V 1' se za domácí prosadil Najmon a otevřel skóre utkání 1:0! Netrvalo dlouho a v 9' zvyšoval Grospič na 2:0! Hostům se nic nedařilo a ve 21' se prosadil opět Grospič a bylo to 3:0! Ve 38' se z branky radoval znovu Grospič a zkompletoval hattrick 4:0! Ještě před přestávkou ve 44' zvýšil skóre Hora a završil poločas hrůzy pro Sadskou 5:0!

Gól útěchy vstřelil Svoboda

Sadská vstoupila do druhého poločasu aktivně a většinu času měla míč na svých kopačkách. Pomohli tomu hlavně domácí, kteří při pěti gólovém vedení neměli kam spěchat. Snížení přišlo v 67' po standartní situaci z kopačky kapitána Svobody 5:1! Na více už se Sadská nezmohla a domácí si výsledek dokázali zkušeně pohlídat.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Oldřich Budka (trenér): Potřebovali jsme už nutně 3 body. Od soupeře nás dělil pouze 1 bod a pokud chceme myslet na udržení v soutěži, museli jsme vyhrát. Měli jsme perfektní vstup do zápasu a rychle vstřelili tři branky, následně jsme přidali ještě dva góly a bylo hotovo. Kluci hráli výborně a vše si plnili. Druhý poločas se z naší strany dohrával a nebylo to ono. Pochválil bych celé družstvo za to, že to kluci odmakali. Teď se musíme připravit na Paběnice.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): První poločas byl z naší strany hrůzostrašný. Obdrželi jsme branku hned v první minutě zápasu a už se to s námi vezlo. Prohrávat o poločase 5:0 jsem snad nezažil ani v žákovské kategorii. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, většinu času jsme měli míč na kopačkách, ale domácí si výsledek zkušeně pohlídali a vyhráli zaslouženě 5:1.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
M. Polcar [-] - D. Hora [-] , J. Najmon [-] , M. Grospič [-] , J. Němeček [-] (72. P. Vlasák [-] ) , M. Plch [-] , G. Tomek [-] (86. J. Beneš [-] ) , F. Veselý [-] (61. H. Tu [-] ) , M. Paroulek [-] , L. Heřmanský [-] , M. Havránek [-]

AFK Sadská
D. Doubek [-] - T. Plot [-] (83. J. Höfer [-] ) , M. Balaš [-] , M. Dudla [-] , M. Svoboda [-] , D. Pokorný [-] , T. Pavel [-] , M. Machovský [-] , F. Horna [-] , M. Havlík [-] , D. Čemus [-]

ŽK: 50. M. Grospič , 60. G. Tomek - 50. M. Havlík , 62. T. Pavel .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - BLÍŽIL Josef, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sadské se vůbec nedaří a je to vidět i na skóre. Tipuji, že domácí vyhrají větším rozdílem. 4:1

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích