5:1
(4:1)
38. J. Wolf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany slaví první výhru. Ostrá odjela s bůrem


Branky


9. A. Motrunich , 13. J. Kuchař , 35. K. Rýva , 37. K. Rýva , 55. J. Klucska - 38. J. Wolf (p.)
8

V prvních dvou kolech Plaňany uhrály na svém hřišti dvě remízy. Poté prohrály v Paběnicích. Ostrá měla po třech kolech na svém kontě čtyři body. Vzájemný duel vyšel lépe domácím Plaňanům, které nasázely svému soupeři pět kusů a mohou se radovat z první výhry v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločase

 

Hosté vstoupili do utkání dobře a hned v úvodu zavařili domácím standartní situací, ale bez gólového efektu. V 9' vystihl špatnou malou domů domácí Motrunich a nedal Roušarovi šanci 1:0! Aktivita a rychlost domácích hráčů dělala hostům problémy, konkrétně trojice Rýva, Kuchař, Nedvědil a ve 13' zvyšoval Kuchař na 2:0! Ve 35' se poprvé v utkání prosadil Rýva 3:0! Hned na to ve 37' udeřil Rýva podruhé a zařídil náskok o čtyři branky 4:0! O minutu později ve 38' proměnil pokutový kop hostující Wolf a před pauzou dal hostům naději do poločasu druhého 4:1!

Snaha Ostré k ničemu nevedla

Ostrá šla do druhé půle posílena o vstřelenou branku v závěru prvního poločasu. Hosté nesložili zbraně, ale jejich snaha k brance nevedla. V 55' se prosadil domácí Klucska a upravil výsledek na 5:1! Hostující Ostrá se na vstřelení branky nezmohla a mohla litovat svých chyb, které dokázaly Plaňany potrestat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Za kluky jsem rád, že jsme utkání zvládli výsledkově, ale i herně. Byla to odměna za hru, kterou jsme chtěli hrát. Základem bylo nenechat hrát hostující tým takovou hru, která by jim vyhovovala. To se nám po většinu zápasu dařilo. Tentokrát chválím celé mužstvo a především Vietrova, který hraje s obrovským přehledem a Sosvora, který pracuje téměř bezchybně na obrovském prostoru a přestože nejsou v žádných statistikách, tak to jsou hráči, kteří jsou pro každého trenéra téměř nepostradatelní.

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Zápas jsme nezahájili vůbec špatně. Měli jsme nepříjemnou standardku a tlačili jsme se k soupeřově brance. Jenže jsme po špatné rozehrávce obdrželi branku. To s námi zamávalo a chyby se pak kupily. Hru jsme více otevřeli, což dokázal soupeř využít. Otočit zápas za stavu 4-1 je už hodně těžké. Zbraně jsme v druhé půli nesložili, ale prosadit se jsme také nezvládli. Bohužel nás sráží školácké chyby a dostáváme hodně laciných gólů.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Kuchař [-] , K. Rýva [-] (78. T. Freund [-] ) , M. Volavka [-] (68. Y. Nevdashov [-] ) , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , F. Sosvor [-] , A. Vietrov [-] , J. Nedvědil [-] , D. Konůpek [-] , A. Motrunich [-]

Sportovní sdružení Ostrá
F. Roušar [-] - J. Wolf [-] , J. Štejnar [-] , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] (76. T. Le [-] ) , M. Hradecký [-] , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , T. Birkuš [-]

Počet diváků: 151. Rozhodčí: VÁŇA David - KUBA Michal, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bude to boj, ale domácí budou přeci jen šťastnější.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů