1:1
(1:0)
47. P. Mejzr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim se podělila o body s Pátkem


Branky


8

Domácí Velim má výsledky jako na houpačce. Přesto jako lońský mistr chodí do utkání z pozice favorita. Pátku se nepovedlo minulé kolo, když jim na domácí půdě uštědřila čtyřgólový debakl Jíkev. Velimi se utkání příliš nepovedlo a s Pátkem si body rozdělila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Korenc

V první půli začali lépe domácí. V 7' proniknul středem Korenc a po pěkné individuální akci poslal domácí do vedení 1:0! Domácí během první půle nastřelili tyč po standartní situaci. Velim se ještě dostala ke dvoum slibným střelám uvnitř pokutového území, ale ty zůstaly nevyužity.

Mejzr z kraje druhého poločasu vyrovnal

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Ve 47' předvedl pěknou individuální akci středem hostující Mejzr a vyrovnal na 1:1! Hosté měli šance na otočení skóre, ale zahazovali. Nejprve Zubák netrefil odkrytou bránu domácích. Pěkná akce M. Puka s Ramšákem v brance taky neskončila. V 90' unikl ze strany Stibor, ale místo přihrávky volnému Ramšákovi zvolil střelu, kterou zlikvidoval brankář Svoboda.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): S remízou musíme být dnes spokojeni. Náš výkon neměl tentokrát potřebnou kvalitu soupeře přehrát. Hra byla po celý zápas plná nepřesností a ztrát. V osobních soubojích jsme byli nedůrazní a směrem dopředu nám chyběla větší rychlost. Z naší strany to dnes bohužel nebylo povedené utkání.

Pátek
Jiří Kohoutek (kapitán): Poločas byl vyrovnaný. Nám se nedařilo přesněji zakončovat. Před zápasem bysme bod brali. Po průběhu druhé půle jsme si měli odvést tři body.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Bláža [-] (79. J. Pych [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Bečvařík [-] , O. Kosina [-] (71. J. Jelínek [-] ) - L. Vlk [-] , V. Kopáček [-] , A. Korenc [-] , T. Kmoch [-] - T. Němec [-] (74. M. Kosina [-] ) , J. Ceral [-] (85. J. Zajíc [-] )

Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] (46. J. Zubák [-] ) , M. Puk [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Kohoutek [-] , J. Bartoš [-] (84. P. Stibor [-] ) , P. Papoušek [-] (90. Z. Bureš [-] ) , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-] , M. Ouředník [-]

ŽK: 23. J. Bečvařík - 59. P. Mejzr , 88. J. Zubák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stádník Vladimír - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Luboš Karban
Tip experta: remíza

Těžcí soupeři na posuzování. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza